Tehnomedia u Prokuplju

Veća i lepša Tehnomedia u Prokuplju je zasijala u novom izdanju. Bogata i kvalitetna ponuda uređaja i aparata za sve uzraste i namene nalaze se na jednom mestu.

Preuređenjem postojećeg objekta i proširenjem na oko 700 kvadrata dobijen je savremen, moderan i odlično snabdeven maloprodajni objekat. Tehnomedia se nalazi na dva sprata i na jednom mestu ćete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje doma ili poslovnog prostora.

Ponuda

U prijatnom ambijentu i ljubaznoj atmosferi ispunjenoj pažnjom naših zaposlenih, ova Tehnomedia prodavnica oplemeniće dosadašnje iskustvo kupovine. Možete kupiti sve što vam je neophodno od bele tehnike, velikih i malih kućnih aparata, it uređaja, telefonije, televizora, audio i video opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju, pokućstva, alata, baštenske opreme i još mnogo toga. Nudimo najpopularnije proizvode renomiranih svetskih i domaćih brendova. Očekuju vas i brojne akcije, popusti i promocije.

Adresa

Tehnomedia se nalazi u ulici 9. oktobra broj 8. Naći ćete nas lako, u samom centru Prokuplja, preko puta suda i Gradske uprave.

Dobitnik poklona

Saša Lepojević je imao najviše sreće i na poklon je dobio Deante slavinu. Saši je nagrada pripala kao kupcu sa najvećim iznosom računa za kupljenu robu iz grupe proizvoda sudopere.

Saša Lepojević, dobitnik poklona

Slavine su veoma važan element za opremanje kuhinje i kupatila. Predlažemo Deante, jer su funkcionalne, odličnog kvaliteta i bezbedne. Prilagodljive su, dekorativne i modernog dizajna. Slavine ovog brenda će promeniti izgled prostorije u kojoj se nalaze.

DEANTE BCA 061M ASTER CH/U/F

Deante slavina sa oznakom BCA 061M ASTER je veoma praktična i funkcionalna i možete da je stavite i povežete bilo gde. Jednostavno je spustite i savijte na dole kako bi prozor mogao da se otvori ili zatvori ukoliko su slavina i sudopera na primer postavljeni tačno ispod prozora. Instalacija je jednostavna. Mnogi je popularno zovu “prozorska slavina”. Tip ovog modela je jednoručna, stojeća u boji hroma. Telo je izrađeno od najkavlitetnijeg mesinga. Mešalica je opremljena mlaznim aeratorom. Protok od 4 do 9 l/min omogućava smanjenje potrošnje vode. Visine je 295 mm, a dužina do izliva je 183 mm. Uložak od 4 cm je keramički.

Radno vreme

Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. nastavlja sa ulaganjem u razvoj maloprodajne mreže. Ostvarivanjem planirane strategije, do danas je otvoren 61 maloprodajni objekat širom Srbije.

This image has an empty alt attribute; its file name is 286465404_562045318782072_7470777309081346119_n-768x1024.jpg
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *