Tehnomedia zabeležila još jednu pobedu u Novom Sadu

x   T.

Tim Tehnomedie pobedio ekipu PG Nađ rezultatom 4:3 u okviru Fortuna lige, biznis kategorija u Novom Sadu.

Naše kolege iz maloprodajnog objekta u Novom Sadu osim što su sjajni u svom poslu i kao prodavci odlični su i na fudbalskom terenu. Početak drugog dela lige započeli su pobedom nad ekipom PG Nađ rezultatom 4:3.

   n x

Miloš Mitrović redovno dolazi na utakmice i kaže da je prijatno iznenađen dobrom igrom.

“Bravo za Tehnomediu. Na terenu su pokazali još jednom šta znači fer igra, druženje i spoznaja pravih životnih, sportskih i ostalih ljudskih vrednosti. Moram da ih pohvalim i kao prodavce, jer redovno kupujem kod vas i imam samo pozitivne utiske.”

Jovan Arsić voli i igra rekreativno fudbal.

“Nisam znao da se ovde igra dobar fudbal i znatiželja me dovela na tribine. Svaka čast ekipi Tehnomeda i pobeda je zaslužena. Živim u blizini vaše prodavnice tako da šta god mi treba nađem kod vas i zadovoljan sam i cenama, uslugom i ponudom.”

   n

Prema rečima kapitena naše ekipe Zorana Ignjatovića i ovog puta verni navijači su došli da ih bodre i takva podrška uvek znači. Među publikom su i naši kupci i na ovaj način želimo da im se približimo još više i da ih pozovemo da dođu u našu prodavnicu, jer imamo odličan izbor proizvoda i sjajne uslove plaćanja i kupovine.

“Utakmica je odigrana u sjajnoj atmosferi uz podršku naših vernih navijača, uspeli smo da ostvarimo pobedu. Odlična igra sa puno lepih poteza sa obe strane u fer i korektnoj igri. Utakmicaje bila jako uzbudljiva i kvalitetna sa dosta šansi sa obe strane. Svi smo dali svoj maksimum i izborili zasluženu pobedu. Opet smo uspeli da privučemo pažnju i da našu firmu predstavimo u najboljem svetlu,” istakao je Ignjatović.

Ekipa Tehnomedie igrala je u sastavu: Zoran Ignjatović, Veljko Bultović, Dragan Modić, Srbislav Žikić, David Radosavljević. Golove za naš tim postigli su: Bulatović 2, Modić 1, Radosavljević 1. Za igrača utakmice proglašen je Veljko Bulatović.

Na tradicionalnom turniru Fortuna liga malog fudbala u Novom Sadu u okviru biznis lige ekipa Tehnomedie pokazala je da joj za sada teško ko može stati na crtu. Utakmice se igraju u Sportskom centru Meridiana u Novom Sadu.

Nastavljamo dalje i pozivamo vas da nam se pridružite na tribinama kako bismo uživali zajedno u druženju i lepoti fudbalske igre. Možete nas posetiti i u prodavnici u vašem gradu i uveriti se u bogatu ponudu uređaja i aparata po neverovatno povoljnim uslovima i odličnim uslovima plaćanja.

Ne zaboravite, Tehnomedia je totalno drugačija od drugih!!!

   n x
   n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *