TENT-u iz Obrenovca uručena donacija

x   T.

Tehnomedia donirala uljani radijator Sindikatu radnika Termoelektrane “Nikola Tesla” Obrenovac

Apel za pomoć

Obilne snežne padavine praćene jakim vetrom prethodnih dana dovele su i do problema sa strujom i grejanjem u nekim delovima naše zemlje. Ovakvo nevreme prouzrokovalo je i veće kvarove na distributivnoj mreži Termoelektrane “Nikola Tesla” (TENT) u Obrenovcu gde je došlo i do zastoja u isporuci električne energije. Situacija se normalizovala, ali terenske ekipe ovog preduzeća su stalno na terenu i neophodno im je mobilno grejno telo kako bi se ugrejali.

Poslali smo zahtev kompaniji Tehnomedia za pomoć, jer su naše kolege koje borave na terenu izložene izuzetno niskim temperaturama prilikom rada u ovim mesecima i potrebno im je grejno telo. Potreban nam je uljani radijator i hvala vam na donaciji i brizi koju ste pokazali kao i brzoj reakciji,” zahvalio se Miljan Ignjatović, predsednik smenskog sindikata TENTA prilikom preuzimanja poklona.

  a bcabbeddbbcfdfeedbdaae cfaa x

Donacija

Kompanija Tehnomedia d.o.o. sprovodi aktivnosti društveno odgovornog poslovanja i pomaže kako kolektivima i ustanovama, tako i pojedincima.

“Tehnomedia kao društveno odgovorna kompanija trudi se da svojim delima pruži podršku i pomogne onima kojima je pomoć neophodna. Na ovaj način dajemo svoj skromni doprinos, jer je važno da pomažemo jedni drugima i da se vratimo izvornim vrednostima. Trudimo se da kada god smo u prilici pomažemo ustanovama, kolektivima i pojedincima . Nakon što smo pismenim putem dobili molbu za pomoć odmah smo reagovali, obezbedili grejno telo i evo danas ga uručujemo. Humanost zaista nema cenu, a mi smo kompanija sa tradicijom dugom 20 godina koja je uvek promovisala i prave vrednosti i zajedništvo,” istakla je Aleksandra Alašević, regionalna menadžerka u našoj kompaniji.

Ovakvi trenuci koji motivišu solidarnost i razumevanje problema pokazuju koliko je važna podrška i briga. U narednom periodu, nastavićemo sa pružanjem podrške i pomoći onima kojima je to najviše potrebno, jer solidarnost, humanost i ujedinjenost su najvažniji.

Tehnomedia je kompanija koja je već 20 godina prepoznatljivo različita.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *