Uskoro Tehnomedia u Novom Sadu

x Otvaranje NOVI SAD blog

Svečano otvaramo vrata naše 59. prodavnice po redu i prve u Novom Sadu u četvrtak, 23. decembra. Očekuju vas super popusti, brojna iznenađenja i vredni pokloni. Ko bude imao najviše sreće dobiće: frižider, veš ili sudo mašinu, tablet, usisivač, televizor, gaming stolicu, 2 mobilna telefona i slušalice.

Gde se nalazi Tehnomedia u Novom Sadu?

Nalazi se u Rumenačkoj 150 u sklopu Tržnog centra Merkur.

Šta vas očekuje?

Naš maloprodajni objekat se prostire na 1 200 kvadratnih metara. U inovativnom ambijentu, besprekorno uređenom prostoru očekuje vas bogat asortiman proizvoda. Sve što vam je potrebno za ugodan život, od bele tehnike, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, malih i velikih kućnih i kuhinjskih aparata, periferije, pokućstva i mnogih drugih pronaći ćete na ovoj adresi.

Popusti

Na sam dan svečanog otvaranja Tehnomedia vam je obezbedila niže cene za pojedine proizvode, popuste, poklone i iznenađenja. Određene kategorije proizvoda biće u ponudi po jedinstvenim Tehnomedia cenama. Očekuju vas trodnevni popusti na pojedine grupe proizvoda do 20%.

Vredni pokloni

Najsrećniji će dobiti i vredne poklone: frižider, veš ili sudo mašinu, tablet, usisivač, televizor, gaming stolicu, 2 mobilna telefona i slušalice.

Kako dobiti vredan poklon?

Najvažnije je da budete sa nama na svečanom otvaranju naše prodavnice u Novom Sadu, 23. decembra.

Za račun veći od 10 000 sedam 59. kupaca kući će poneti vredne poklone.

* Prvi kupac dobija mobilni telefon Motorola G9 plus + slušalice.

MIDEA HD-468 RWE2N inox

* 59 kupac na poklon dobija Midea frižider.

Ovaj sjajan No Frost frižider ima fantastične karakteristike i perfomanse. Njegova online cena je 64 999 dinara.

Ovaj kombinovani frižider je sa zamrzivačem dole. Štedljiv je i energetske klase A+++. Odeljak frižidera sastoji se od 3 staklene police i fioke za odlaganje povrća i voća. Sve je pregledno, a dizajnirane su posebne providne pregrade za odlaganje flaša, tetrapak ambalaže, konzervi ili jaja koje se nalaze u vratima frižidera. Odeljak zamrzivača sastoji se od tri nezavisne providne fioke za odlaganje namirnica za čuvanje u zamrznutom stanju. 3 providne fioke zamrzivačkog dela 1 providna fioka za odlaganje namirnica u odeljku frižidera 3 police od kaljenog stakla u delu frižidera. Poseduje i nezavisne police u vratima frižidera za odlaganje flaša do zapremine 2l. frižiderski odeljak je led osvetljen. Nogice su podesive po visini. Ima i mogućnost promene smera otvaranja vrata. Neto zapremina je ukupno: 180. Zapremina frižidera je 117l. Zapremina zamrzivača 63l. Klasa zamrzavanja sa 4 zvezdice omogućava bezbedno čuvanje namirnica u periodu od 1 godine i garantuje minimalne temperature zamrzavanja do -18ºC ili niže.

* 118 kupac dobija na poklon telefon Honor 20 pro.

BOSCH SMS4HTW17E

* 177 kupac na dar dobija Bosch sudomašinu.

Ova samostojeća mašina za pranje posuđa je predviđena za 12 kompleta pranja. Online cena je 49 999 dinara.

Čuva vaše suđe i stavljanje je fleksibilno. Ima pametno daljinsko upravljanje putem aplikacije Home Connect. ExtraDry: opcija izuzetno temeljnog sušenja za sudove koji se naročito teško suše. Korpe VarioFlex: povećana fleksibilnost pomoću podešavanja korpi stvara više prostora za sve sudove. Silence on demand – tihi rad na zahtev: smanjenje buke u trajanju od 30 minuta u bilo kom trenutku putem aplikacije Home Connect. Funkcija „Omiljeni program“: personalizovani program pranja – jednostavnim dodirom dugmeta. Displej je od 7 delova: prikazuje preostalo vreme i standardne informacije, kao što je status ponovnog punjenja. Inovativna ActiveWater tehnologija povećava efikasnost za stvaranje izuzetnih rezultata, dok istovremeno štiti životnu sredinu. Uz pažljivo ciljane distribucije vode, poboljšanu tehnologiju filtera, brže grejanje i povećani izlaz pumpe za veću cirkulaciju vode, mašine za pranje sudova Active Water daju odlične rezultate. Bosch automatski programi automatski regulišu temperaturu vode i vreme ispiranja tokom pranja u skladu sa stepenom zaprljanosti i količinom sudova. To znači da sa automatskim programima, koristite samo onoliko vode koliko je neophodno za dobijanje savršenih rezultata. Mašine za pranje sudova sa sistemom AquaStop sastoje se od posebnog dovodnog creva sa dvostrukim zidom, sigurnosnog ventila i korita sa plutajućim prekidačem, koji pružaju 100% zaštite od oštećenja izazvanih vodom. Štaviše, kompanija Bosch nudi garanciju tokom celog radnog veka aparata.

* 236 kupac dobija Whirlpool veš mašinu

* 295 kupac dobija Xiaomi tablet Pad 5 

PHILIPS FC6722/01

* 354. kupcu će pripasti Philips 2-u-1 štapni i ručni usisavač u jednom.

Online cena ovog brzog usisivača sa odličnim dosegom ina najzgodnijim mestima je 29 999 dinara.

Novi Philips bežični, štapni usisavač pruža temeljito čišćenje tvrdih podova, tepiha i nameštaja. Daje veliku snagu za maksimalne rezultate. Novi bežični usisivač SpeedPro pruža brzo čišćenje uz odličan doseg. Ima mlaznicu za usisavanje od 180° za precizno sakupljanje prašine, čak i na najnezgodnijim mestima – blizu zidova, nameštaja i u uglovima. Troslojni perivi filtar hvata 90 % alergena kao što su polen, životinjska dlaka i prašina, za čisti vazduh.Zahvaljujući usisnom nastavku TriActive Turbo s motoriziranom četkom sada možete uklanjati životinjske dlake s naslonjača, jastuka i s drugih tkanina. Idealno za vlasnike kućnih ljubimaca. Punjive baterije za bežični rad pružaju vam slobodu čišćenja na bilo kom mestu.

I to nije sve…

* Tehnomedia poklanja Marvo gaming stolicu prvom kupcu koji je kupio gaming opremu u vrednosti preko 8 000 dinara.

Capture

* Deseti kupac sa računom preko 50 000 dinara na poklon dobija veliki savršen Samsung QLED televizor Smart 4K.

Online cena ovog TV-a je 121 399 dinara.

Ovaj smart TV ima dijagonalu 49″. Fantastičan dizajn i tehnologija prve klase pružaju vam savršensto gledanja i slušanja. Moćan je i dekorativan, perfektnog i elegantnog dizajna iz bilo kog ugla da ga posmatrate i postavite. Elegantno metalno postolje koje dolazi sa njim savršeno se uklapa sa modernim okvirom. Odgovara i manjim prostorijama, a zahvaljujući opciji da se postolje skine, ovaj televizor je vrlo praktičan pa ga možete premeštati gde želite. Trodimenzionalni opseg boja i HDR 10+Samsung Quantum Dot tehnologija koristi kvantne čestice nano veličine za proizvodnju 100% trodimenzionalnog opsega boja zahvaljujući kojima čak i u previše svetlim ili previše tamnim scenama može da se vidi prava realna slika. Tu je i HDR10+ da kadar po kadar analizira svaku scenu kako bi prilagodio svetlinu svakog pojedinačnog trenutka. Jednim dodirom Serif televizora svaki sadržaj koji gledate na mobilnom telefonu možete odmah gledati na televizoru. Dopašće vam se i što možete da podelite ekran televizora i istovremeno pratite sadržaje sa TV-a i svog mobilnog uređaj. Samo povežite svoj mobilni i preko opcije Multi View obavite više radnji istovremeno. Ovakav način korišćenja televizora je više nego vredan pažnje. Aktivni pojačivač glasa koristi funkciju audio-prostorne inteligencije, kako bi prepoznao potencijalno ometajuće zvuke u vašoj blizini. On automatski pročišćava glasove koji dolaze sa ekrana, pa naprednim procesuiranjem zvučnog signala nećete izgubiti nit važnog dijaloga.

Radno vreme Tehnomedia u Novom Sadu

Radno vreme Tehnomedia prodavnice je radnim danima i subotom od 9 do 21 sat, a nedeljom od 10 do 21 sat.

U svakom trenutku 20 ljubaznih i obučenih prodavaca odgovoriće na svako vaše pitanje i postaraće se da budete zadovoljni. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama, odlične uslove kupovine kao i mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamate.

O našem dolasku u Novi Sad možete čitati u Kuriru, Blicu, na portalu 021

Ne propustite veliko svečano otvaranje Tehnomedie u Novom Sadu, 23. decembra. Dobro došli!!

Tehnomedia, tata-mate za kućne aparate.

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. jedna je od vodećih u svojoj branši zahvaljujući timskom radu, poverenju, dobroj atmosferi i poslovnoj komunikaciji. Sve je počelo pre 20 godina u Zaječaru, tačnije 2001. godine kada je kompanija osnovana kao mala radnja bele tehnike, audio i video opreme “Technic house”. Pod sadašnjim prepoznatljivim imenom poslujemo od 2006. godine i danas imamo 59 prodavnica u 37 gradova u Srbiji. Više od 30 000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača nalazi se u bogatoj Tehnomedia ponudi. Željeni proizvod možete poručite i putem Call centra na 011 44 44 999. Sigurna i brza dostava je ono štonas takođe čini prepoznatljivo različitim. Ponosni smo na svoj bogati vozni park kao i na sopstveni magacinski i prodajni prostor. Kompanija brine o kupcima i zaposlenima podjednako i drži do tradicije, zajedništva i dobrih odnosa, jer je Tehnomedia jedna velika porodica. Drugačijim nas čine i vredne nagrade i pokloni koje dodeljujemo kupcima i potrošačima, kao i odnos koji negujemo prema zaposlenima. Kao društveno odgovorna kompanija, bavimo se i humanitarnim radom. Imamo i svoja glasila: facebook, instagram, linkidin, blog, you tube kanal.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

(radovi i pripreme u toku…)

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *