Kupi kod tata-mate i dobijaš poklon od Božić Bate

x   T.

Tehnomedia vam je obezbedila fantastična novogodišnja i božićna sniženja.

Kraj godine nam se polako približava. Ukrasili ste dom, okitili jelku, ali vam nedostaju pokloni i Božić Bata. Najbolje novogodišnje i božićne poklone možete pronaći kod nas, u Tehnomedia prodavnicama. Obradujte sebe i one do kojih vam je stalo i pokažite im koliko vam znače. Pripremili smo specijalne praznične popuste.

Uskoro velika akcija

Vreme je za praznične darove. Popusti nam stižu 20. decembra. Velikim božićnim i novogodišnjim popustima obradujte sebe i svoje najdraže Tehnomedia uređajima i aparatima. Po super niskoj ceni sve što ste oduvek želeli sada može biti vaše. A ako kupite kod tata-mate za kućne aparate dobijate i poklon od Božić Bate, nemojte to da zaboravite.

Odbrojavanje počinje

Praznicima se svi radujemo i odbrojavanje do Nove godine i Božića polako počinje. Praznična groznica nas sve polako hvata, jer nam predstoji najbolja ponuda ikada, slavljeničke cene i hit popusti.

Budite na pravom mestu u pravo vreme i ugrabite proizvod koji ste oduvek želeli na popustu. Ovo je jedinstvena prilika koja se ne propušta i zato morate priuštiti sebi kvalitet po najpovoljnijim cenama u Tehnomedia prodavnicama. Naravno možete kupovati i iz fotelje, online u našoj Web prodavnici ili pozovite naš Call centar na 011 44 44 999 i poručite željeni proizvod.

U bogatoj prazničnoj ponudi svako će pronaći nešto za sebe. Vaše je samo da izaberete, kupite i uštedite.

Vreme je za poklone. Tehnomedia vam poklanja sjajne praznične popuste od 20. decembra do 14. januara 2022. godine. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *