Kupi kod tata-mate i dobijaš poklon od Božić Bate - Dobro došli u svet tehnike!
Početna » Aktuelnosti » Kupi kod tata-mate i dobijaš poklon od Božić Bate

Kupi kod tata-mate i dobijaš poklon od Božić Bate

17.12.2021

Tehnomedia vam je obezbedila fantastična novogodišnja i božićna sniženja.

Kraj godine nam se polako približava. Ukrasili ste dom, okitili jelku, ali vam nedostaju pokloni i Božić Bata. Najbolje novogodišnje i božićne poklone možete pronaći kod nas, u Tehnomedia prodavnicama. Obradujte sebe i one do kojih vam je stalo i pokažite im koliko vam znače. Pripremili smo specijalne praznične popuste.

Uskoro velika akcija

Vreme je za praznične darove. Popusti nam stižu 20. decembra. Velikim božićnim i novogodišnjim popustima obradujte sebe i svoje najdraže Tehnomedia uređajima i aparatima. Po super niskoj ceni sve što ste oduvek želeli sada može biti vaše. A ako kupite kod tata-mate za kućne aparate dobijate i poklon od Božić Bate, nemojte to da zaboravite.

Odbrojavanje počinje

Praznicima se svi radujemo i odbrojavanje do Nove godine i Božića polako počinje. Praznična groznica nas sve polako hvata, jer nam predstoji najbolja ponuda ikada, slavljeničke cene i hit popusti.

Budite na pravom mestu u pravo vreme i ugrabite proizvod koji ste oduvek želeli na popustu. Ovo je jedinstvena prilika koja se ne propušta i zato morate priuštiti sebi kvalitet po najpovoljnijim cenama u Tehnomedia prodavnicama. Naravno možete kupovati i iz fotelje, online u našoj Web prodavnici ili pozovite naš Call centar na 011 44 44 999 i poručite željeni proizvod.

U bogatoj prazničnoj ponudi svako će pronaći nešto za sebe. Vaše je samo da izaberete, kupite i uštedite.

Vreme je za poklone. Tehnomedia vam poklanja sjajne praznične popuste od 20. decembra do 14. januara 2022. godine. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

TehnomediaView all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram