Ušteda u pravi čas

BANKE BLOG X

Ne propustite specijalnu ponudu u svim Tehnomedia prodavnicama.

Najveseliji i najšareniji period godine je pred nama. Božić i Nova godina se bliže a na svakom koraku se oseća praznična atmosfera. U Tenomedia prodavnicama mame vas uređaji i aparati koje priželjkujete da kupite i tako obradujete sebe i drage osobe za predstojeće praznike, ali želite i da uštedite.

Specijalna ponuda

U vreme praznika kućni budžet najviše trpi i nikada u potpunosti ne mogu da se isplaniraju troškovi. Tehnomedia, Raiffeisen i OTP banka su rešili da vam olakšaju kupovinu i ulepšaju praznike, novim izmenjenim načinima plaćanja.

OTP banka

otp x  x
  • Ova banka vam je omogućila kupovinu do 6 rata, bez kamate, a kredit se obračunava po maloprodajnoj ceni sa popustom.
  • Za kupovinu od 7 do 30 rata, dobijate dodatnih 5% popusta na maloprodajnu cenu.

Raiffeisen banka

raifeisen x  x
  • Za kupovinu od 3 do 6 rata sleduje vam 0% kamate, a kredit se obračunava po maloprodajnoj gotovinskoj ceni, odnosno ceni sa popustom.
  • Od 7 do 24 rate, dobijate dodatnih 5% na maloprodajnu cenu.
fotoradnja

Do kada traje ponuda?

Period trajanja ponude je od 15. decembra do 15. januara 2022. godine.

Zima je tu, praznici i slave su pred nama, Božić Bata i Deda Mraz samo što nisu zakucali na vrata, a vama ostaje jedino da posetite Tehnomedia prodavnicu i izaberete uređaj ili aparat.

Kupili ste na najpovoljniji način, na rate, na popustu i bez kamate ono što ste želeli i sada možete biti bezbrižni i mirno dočekati Novu godinu i sva slavlja.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *