Tesla inverter klime

x Tesla

Popusti i produžena garancija na TESLA inverter klime.

U toku je velika TESLA akcija. Kupite Tesla inverter klimu po nižim cenama i obezbedite garanciju dugu 10 godina na kompresor.

Vreme je da razmišljate o tome šta će vas ugrejati kada dođu hladni dani. Aktuelno pitanje uvek koje grejno telo koristiti i kako uštedeti? Tesla inverter klima je dobar izbor. U odnosu na druge uređaje je ekonomična i malo troši struju i zato je ovakav vid grejanja isplativ.

Do minus 5 Celzijusa mogu da rade sve klime, ali za grejanje potrebna je inverter, jer one mogu da greju i kada je napolju -15 stepeni. Inverter tehnologija funkcioniše tako da se rad kompresora prilagođava temperaturi koja je postignuta. Punim kapacitetom radi u početku. Klasične klime sve vreme rade punim kapacitetom, a inverter vremenom kako se više približavaju zadatoj temperaturi njen rad, potrošnja i broj obrtaja postaju manji i tako se štedi. Energetski je efikasna zato što koristi efekat sabijenog gasa i za razliku od ostalih grejnih tela nema nikakve elektro grejače u sebi.

image

Ako do kraja oktobra kupite Tesla inverter klimu iskoristićete određeni popust kao i desetogodišnju garanciju na kompresor klima uređaja.

Prednosti grejanja pomoću inverter klime su brojne. U odnosu na ugalj, drva, centralno grejanje, plin, sva elektro grejna tela, klima je najjeftiniji način grejanja. Možete da programirate vreme uključivanja i isključivanja i da upravljate preko daljinskog. Nema prljavštine, pepela… Odlično će se uklopiti u vaš dom ili poslovni prostor, jer ne zauzima puno mesta. Nema noćne akumulicije , zagrevanja i slično jer čim se uključi počinje da greje.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite neki od Tesla modela inverter klime po povoljnoj ceni. Bićete bezbrižni i mirni, jer ćete dobiti na kompresor garanciju u trajanju od 10 godina. Temperaturu prilagodite svojim potrebama u domu ili poslovnom prostoru i uživajte. Kvalitetno hlađenje ili grejanje imaćete uz ove klime.

image

Garanciju ćete ostvariti lako i jednostavno. Potrebno je da se registrujete online tako što ćete popuniti tražene podatke na  linku.

Uslov za odobrenje garancije je i redovno godišnje održavanje i ugradnja od strane ovlašćenog Tesla servisa. Akcija traje u periodu od 21. septembra do 31. oktobra 2020. godine.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *