Testirajte najbolje

naslov bosch

Bosch je broj 1 u svetu u kategoriji mašina za pranje sudova. Ne morate više ručno da perete suđe već kupite Bosch i dobijate 100 dana probe na ovoj mašini, kao i sredstvo za pranje.

Velika Bosch akcija u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Uz sve kupljene sudomašine, od 5 februara do 5. marta dobijate 100 dana besplatnog pranja i poklon pakovanje finish quantum tableta, jer uz Bosch uvek ide još.

Niko se ne raduje kada je potrebno da opere veliku količinu tanjira, šerpi…Pravi je momenat da posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite Bosch sudomašinu. Ona je vaša idealna pomoćnica i sve će uraditi umesto vas. Vaše je samo da lepo složite prljavo suđe i podesite određene funkcije. Kuhinja nije samo mesto za kuvanje i obedovanje, već i za razgovor, čitanje, radimo. Bosch je i na to mislio jer su mašine izuzetno tihe. Bosch garantuje za kvalitet svojih proizvoda i sada vam se pruža prilika da testirate najbolje. Bosch modeli su visoke energetske efikasnosti, sa odličnim bezbednosnim mehanizmima i sjajnim izborom programa, dodatnim korpama za escajg.

Bosch mašine za pranje sudova manje će potroštiti vodu nego da suđe perete ručno. Za pranje sudova koriste oko 40 litara vode, a to je godišnja ušteda od 8 500 l. Bosch štedi i struju. Tako na primer ako ručno perete suđe potrebno vam je oko 2,60 kWh struje po ciklusu pranja, a mašina za pranje sudova troši samo 0,73 kWh i uštedi se do 1,87 kWh struje.

Bosch uklanja svaku fleku. Idealan je uređaj za pranje tiganja i šerpi na intenzivnim programima. Program za pranje čaša na 40 °C neverovatno pažljivo pere osetljive čaše i savršeno ih osuši. Ovaj model poseduje programe koje ćete lako i jednostavno prilagoditi sebi.

U sudoperi se u proseku može naći 100 miliona bakterija po cm2, a na starim sunđerima mogu da se razviju bakterije E.coli i Salmonella. Zato je Bosch idealan jer ove mašine obezbeđuju maksimalnu higijenu, a mikrobe ubija vrućom vodom.

Bosch mašina za pranje posuđa SMS46EW02E prelepo izgleda. Zahvaljujući svom dizajnu možete je ugraditi ispod radne površine ili postaviti bilo gde u kuhinji. Njena širina i dužina iznose 60 cm a visina je 84,5 cm. Bosch mašina za pranje sudova je dizajnirana tako da prilikom smeštaja sudova imate više slobode. Da li ćete smestiti u nju vazu za cveće ili šoljice kafe na primer vi odlučujete pomoću VarioFlex ili VarioFlex pro sistem. Fleksibilna i praktična ova samostojeća mašina je za 13 kompleta posuđa. Štedljiva je i energetske klase A+. Ima 6 programa pranja: intenzivno 70 °C, auto 45-65 °C, eco 50 °C, staklo 40 °C, 1h 65 °C i brzo 45 °C. Suđe pere na 5 temperatura. Poseduje i 3 posebne funkcije: VarioSpeed Plus, Hygiene Plus i posebno sušenje.

HygienePlus na primer je nova opcija koja može da bude aktivirana kod mnogih programa i garantuje maksimalnu higijenu zahvaljujući antibakterijskom čišćenju. Ovaj efekat se postiže pomoću višeg nivoa temperature do 70°C u toku ispiranja, koja se održava oko 10 minuta. HygienePlus je zato idealna za osobe sa visokim standardima higijene, na primer, za domaćinstva sa decom ili za osobe sklone alergijama.

Tehnologija čišćenja i senzora je besprekorna. ActiveWater hidraulični sistem, dozirni asistent, EcoSilence Drive inverter motor, Aqua-Sensor, Senzor punjenja, automatsko prepoznavanje sredstva za čišćenje, tehnika izmeničnog ispiranja, regenerativna elektronika, filtrirni sistem samočišćenja sa troslojnim talasastim sistemom filtriranja. Upravljanje je jednostavno. Elektronski prikaz preostalog vremena je u minutima, a naravno bićete uvek u toku zahvaljujući prikazu protoka programa. Imate mogućnost i kasnijeg uključivanja. Pomoću funkcije odloženog pranja možete unapred izabrati program za željeno vreme uključivanja. Možete je uključiti kad god poželite i u bilo koje doba dana i noći. Displej će označiti preostalo vreme nakon pokretanja programa.

Poseduje i LED prikaz za doziranje soli, LED prikaz za doziranje sredstva za sjaj, sistem zaštite stakla. Korpe su izuzetnog kvaliteta. Vario korpe, XXL korpa. Trostepena gornja korpa je podesiva po visini, rackmatic. U donjoj korpi su zamenjivi delovi (2x). Naravno ima i držač čaše u gornjoj korpi (2x). Unutrašnjost je izrađena od nerđajućeg čelika. Bosch sudomašina je veoma sigurna i bezbedna. AquaStop: Bosch garancija za oštećenja nastala izlivanjem vode, tokom celog radnog veka uređaja. Ova mašina štiti čaše i nežno posuđe. mašine za pranje sudova sa sistemom AquaStop sastoje se od posebnog dovodnog creva sa dvostrukim zidom, sigurnosnog ventila i korita sa plutajućim prekidačem, koji pružaju 100% zaštite od oštećenja izazvanih vodom. Štaviše, kompanija Bosch nudi garanciju tokom celog radnog veka aparata. Ostvarite savršene rezultate na koje se možete osloniti svakoga dana.

Krajnje je vreme da posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i kupite ovaj Bosch model sudo mašine. Iskoristite akciju 100 dana probe.

Bosch sudomašina može biti vaša i na 24 rate bez kamate. Najbolji uslovi kupovine i plaćanja očekuju vas u Tehnomedii, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *