Trogodišnja garancija za Philips SenseIQ uređaje

blog x

Dobrodošli u svet Philips SenseIQ uređaja, gde se kvalitet i trajnost cene više nego ikada. Otvaramo vrata posebne ponude za vlasnike Philips SenseIQ aparata- saznajte kako da produžite garanciju i isprobate proizvod bez rizika.

Ako ste nedavno kupili svoj Philips SenseIQ uređaj, sada možete produžiti garanciju na njega. Registracijom uređaja na MyPhilips dobijate dodatnu godinu garancije od datuma registracije proizvoda. Ova posebna promocija za produženu garanciju traje od 1. januara do 31. decembra 2023. godine.

  • Ne zaboravite da registrujete svoj uređaj u roku od 90 dana od datuma kupovine.

Ako niste sigurni da li Philips SenseIQ uređaj odgovara vašim potrebama, ne brinite! Imamo odličnu ponudu za vas! Kupovinom ovog uređaja stičete pravo na povrat novca u roku od najviše 100 dana od datuma kupovine. Ako aparat ne ispunjava vaša očekivanja u roku od najmanje 14 dana, a najviše u roku od 100 dana od datuma kupovine, možete ga vratiti zajedno sa svom dodatnom opremom i garantnim listom u originalnom pakovanju na mestu gde ste ga kupili. Novac će vam biti vraćen na isti način na koji ste izvršili kupovinu proizvoda.

Napomena: Svaka osoba može podneti najviše jedan zahtev za povrat novca.

  • Promotivni period “100 dana garancija za povrat novca” traje od 1. februara do 31. decembra 2023. godine.

Linija Philips SenseIQ za savršenu negu vaše kose

Vaša kosa je jedinstvena, i zato zaslužuje posebnu pažnju. Philips SenseIQ linija za negu kose koristi naprednu tehnologiju veštačke inteligencije kako bi aktivno osećala vašu kosu, prilagodila se njoj i brinula o njoj. Ova inovativna tehnologija štiti kosu od oštećenja i pucanja, omogućavajući vam da uživate u savršenoj kosi bez kompromisa u vezi sa njenim zdravljem.

Philips Moisture Protect linija za očuvanje sjaja kose

Sjajna kosa je ključ za samopouzdanje, a Philips Moisture Protect linija vam pomaže da očuvate vlažnost i prirodni sjaj svoje kose iz dana u dan. Uređaj opremljen senzorom MoistureProtect neprekidno prati nivo hidratacije vaše kose u stvarnom vremenu i automatski prilagođava temperaturu kako bi se izbeglo oštećenje usled pregrevanja.

Philips Profesionalna linija za savršeno oblikovanje kose

Želite li postojane rezultate i predivnu frizuru, kao iz salona, direktno iz udobnosti vašeg doma? Philips Profesionalna linija za kosu je tu da vam omogući upravo to. S ovom linijom, oblikovanje kose nikada nije bilo lakše, a rezultati su profesionalni i dugotrajni.

Presa za kosu Philips SenseIQ BHS830/00

image

Philips Prestige je više od obične presa za kosu – to je personalizovano iskustvo ispravljanja kose koje prepoznaje, prilagođava se i neguje vašu jedinstvenu kosu. Zadržava prirodnu vlažnost kose duboko unutar vlasi, čineći vašu kosu snažnom, zdravom i sjajnom pri svakom oblikovanju. Pritiskom na dugme možete izabrati jedan od tri režima oblikovanja koji odgovaraju vašem tipu kose:

  • Brzi režim (210 °C) za teško oblikovanje, uključujući gustu i kovrdžavu kosu.
  • Normalni režim (190 °C) za kosu s teksturom ili blago talasastu kosu.
  • Nežni režim (170 °C) za svetlu, plavu ili farbanu kosu. SenseIQ se aktivira automatski u svim režimima kako bi zaštitio vašu kosu.

Inovativne ploče presa su tretirane posebnim slojem protiv trenja, omogućavajući aparatu da nežno klizi po površini kose bez čupanja. Philips Prestige koristi jonski sistem Tetra koji oslobađa milione jona, eliminišući statički elektricitet i dodajući kosu raskošan sjaj. Aparat za izravnavanje sa tehnologijom SenseIQ očuva do 70% prirodne vlažnosti kose, pružajući vam sjajnu kosu zdravog i sofisticiranog izgleda. Takođe dokazano održava do 93% osnovne čvrstine kose, čineći je zdravom iznutra i dajući joj prefinjeni sjaj.

Philips Prestige se personalizuje za vašu kosu potez po potez zahvaljujući aktivnom digitalnom senzoru koji meri temperaturu kose više od 20 000 puta po sesiji oblikovanja. Inteligentni mikroprocesor automatski prilagođava temperaturu kako bi sprečio pregrevanje kose, čuvajući je. Ova presa za kosu se brzo zagreva i lako klizi kroz kosu zahvaljujući 20% većim pločama. Možete birati između 14 podešavanja temperature (od 120 °C do 230 °C) kako biste prilagodili oblikovanje svojim potrebama.

Želite li kreirati talase? Nema problema. Pomeranjem aparata i korišćenjem hladnog vrha slobodne ruke možete postići precizan efekat oblikovanja.

Elegantna torbica služi kao podloga otporna na toplotu koja vam omogućava oblikovanje kose bilo gde. Takođe, torbica obezbeđuje sigurno odlaganje aparata za izravnavanje kod kuće ili na putovanjima.

Philips figaro SenseIQ BHB886/00

image

Ovaj figaro pruža predivne i negovane kovrdže s automatskim stilizatorom koji štiti od pregrevanja.

SenseIQ tehnologija vam omogućava da u samo nekoliko sekundi pređete s ravne kose na divne kovrdže, zadržavajući pri tome 95% prirodne čvrstine kose. Bez obzira na frizuru koju želite, ovaj uređaj vam omogućava da je postignete kad god to poželite. Uz samo jedan dodir, možete dobiti glamurozne i dugotrajne lokne. SenseIQ tehnologija uvija svaki pramen kao profesionalni stilista, čime ostvarujete rezultate kao iz salona, ali udobno kod kuće. Ovaj uređaj ima jedinstven otvoreni dizajn s dužim cevima za uvijanje, omogućavajući vam da oblikujete dva puta više kose odjednom. A tu je i dodatak za čišćenje cevi koji je nežan prema unutrašnjim delovima uređaja, obezbeđujući efikasno čišćenje.

Inteligentni mikroprocesor SenseIQ tehnologije neprestano analizira i prilagođava temperaturu kako bi sprečio pregrevanje, omogućavajući vam konstantno savršeno uvijenu kosu. Aktivni digitalni senzor meri temperaturu kose više od 36 000 puta tokom svake sesije oblikovanja, pružajući personalizovano iskustvo za svaki put kada oblikujete kosu.

Automatski aparat za uvijanje emituje zvučni signal kada je spreman za upotrebu, čime vam pomaže da postignete sjajne i dugotrajne rezultate svaki put. Istovremeno čuva i neguje vašu kosu. Odaberite temperaturu, vreme i podešavanja uvijanja kako biste postigli željeni izgled, bilo da želite meke talase ili lepršave kovrdže. Naelektrisani negativni joni eliminišu statički elektricitet, neguju kosu i čine je sjajnom. Glatka cev za uvijanje omogućava da kosa lako prolazi, bez trenja i čupanja, stvarajući prelepe kovrdže bez napora. Zahvaljujući jedinstvenom sistemu, čuva 95% prirodne čvrstine kose i zadržava 3x više vlage. Rezultat je: snažna, zdrava, lepršava i sjajna kosa.

Philips fen SenseIQ BHD827/00

image

Novi Philips fen Prestige donosi revolucionarnu tehnologiju SenseIQ za vašu kosu. Ovaj fen ne samo da prepoznaje temperaturu vaše kose, već se i prilagođava preko 12 000 puta kako bi sprečio pregrevanje, čineći vašu kosu zdravom i blistavom.

Fen ima pametne digitalne programe koji omogućavaju brže sušenje čak 30%. Sa zadržavanjem vlage do 95%, očuvaćete prirodnu vlažnost kose. Korišćenje je jednostavno jer jedinstveni digitalni korisnički interfejs omogućava upravljanje fenom samo pomoću palca. LED indikator pomaže da lako sušite kosu, a odvojeno dugme za hladni vazduh čini fiksiranje frizure lakšim nego ikad. Pametni digitalni programi prilagođavaju iskustvo sušenja vašim željama, automatski birajući odgovarajuću temperaturu i jačinu protoka vazduha. Možete izabrati režim za brzo sušenje, nežno sušenje, ručno sušenje ili oblikovanje. Takođe, možete dodati različite dodatke za automatski izbor odgovarajućeg režima.

Stimulišite cirkulaciju krvi i prenos hranljivih materija kosi uz pomoć vibrirajućeg masažera za teme. Dodatak za volumen i kovrdže povećava punoću i lepršavost vaše kose. Usmerivač sa otvorom od 7 mm fokusira protok vazduha za precizno oblikovanje. Idealan je za češljanje tokom sušenja i oblikovanja. Sa ovim fenom zadržaćete do 95% prirodne vlažnosti kose pri svakom sušenju za veoma sjajnu kosu zdravog izgleda. Negativni joni eliminišu elektricitet i poravnjavaju dlake radi postizanja glatke i sjajne kose.

Inteligentni mikroprocesor analizira i prilagođava temperaturu protoka vazduha kako bi pružio najbolji mogući učinak i ekskluzivnu negu kose. Ona će zasijati zdravljem i sjajem kao nikada pre.

Vaša briga o sebi govori mnogo. Philips SenseIQ uređaji za negu i stilizovanje kose vam pomažu da ostavite odličan prvi utisak. Ako se, ipak, ne uklope u vaše potrebe, nema problema. Imate 100 dana od datuma kupovine da ih vratite i dobiti povrat novca. Ne oklevajte i iskoristite ovu sjajnu akciju.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *