Zvanično je počela prodaja inovativnog iPhone 15!

blog x

Revolucionarni iPhone 15 je sada dostupan za kupovinu u Tehnomedia prodavnicama, zajedno sa najnovijim modelima Apple Watch. Iskoristite poseban popust od 30% na određene modele dodatne opreme u periodu od 29. septembra do 8. oktobra, samo u Tehnomedia prodavnicama.

Zvanično je počela prodaja inovativnog iPhone 15! Ako niste iskoristili period pretprodaje, svratite do najbliže Tehnomedia prodavnice i istražite najnovije Apple uređaje.

Na raspolaganju su vam: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max, kao i najnoviji modeli Apple Watch – SE, Series 9 i Ultra 2.

Odaberite svoj novi Apple telefon ili sat u bilo kojoj Tehnomedia prodavnici i iskoristite popust od čak 30% na odabrane modele dodatne opreme od 29. septembra do 8. oktobra. Ova ponuda važi isključivo u Tehnomedia prodavnicama.

Posetioci najvećeg Tehnomedia Apple shop-a u Srbiji će biti posebno nagrađeni! Svratite do Sakura parka u Beogradu, na adresi Jurija Gagarina 19 i uverite se zašto smo prvi izbor i tata-mate za sve vaše aparate.

image  x

iPhone 15

Kupite fantastičan iPhone 15, najnoviji proizvod kompanije Apple, svetskog lidera u mobilnoj tehnologiji. Birajte između četiri izvanredna modela:

  • iPhone 15 (6,1 inča)
  • iPhone 15 Plus (6,1 inča)
  • iPhone 15 Pro (6,7 inča)
  • iPhone 15 Pro Max (6,7 inča)
image  x

Novi dizajn nazvan “Dynamic Island” i prelazak na USB-C port umesto Lightning porta dodaju moderni štih “Pro” modelima. Svi iPhone 15 modeli nude opciju OLED ekrana sa energetski efikasnim 28nm čipom, obećavajući dužu trajnost baterije, dok dolaze u privlačnim pastelnim bojama.

Kamera je oduvek bila ključna karakteristika iPhone-a, a iPhone 15 i iPhone 15 Plus sada usvajaju 48-megapikselnu kameru za poboljšanu performansu pri slabom osvetljenju zahvaljujući novom dizajnu senzora. Za ljubitelje fotografije, iPhone 15 Pro Max nudi periskopsko sočivo za vrhunsko zumiranje. Apple nastavlja da nas iznenađuje inovacijama, obećavajući da će iPhone 15 doneti najnovije tehnološke inovacije u kompaktnom i elegantnom uređaju. iPhone 15 Pro takođe donosi značajne promene u kameri i memoriji, uključujući periskopsku tehnologiju za impresivno optičko zumiranje i prelazak na USB-C port za usaglašenost sa novim regulativama na evropskom tržištu. Osim toga, dolazi sa novim Bionic čipom, obezbeđujući još brže i impresivnije performanse.

Dizajn iPhone 15 se odlikuje zaobljenim ivicama, a koristi istu paletu boja za izbočinu kamere. Modeli iPhone 15 Pro su izrađeni od titanijuma, čineći ih najlakšim Pro modelima do sada, sa novim oblikom ivica i najtanji okvirima oko ekrana. Ekran je opremljen najotpornijim staklom i Super Retina XDR tehnologijom sa podrškom za ProMotion, obezbeđujući neverovatno živopisne boje i dinamičan raspon boja.

image  x

Apple Watch – SE, Series 9 i Ultra 2

Apple Watch Series 9 i Apple Watch Ultra 2 donose unapređen sadržaj i impresivne performanse u odnosu na njihove prethodnike. Oba modela koriste drugu generaciju širokopojasnog čipseta, što značajno poboljšava precizno praćenje i sinhronizaciju sa iPhone uređajima.

Apple Watch Series 9 se odlikuje svetlijim ekranom sa osvetljenjem od 200 nita, što omogućava bolju vidljivost i tokom noći, dok može automatski prilagoditi svetlinu na samo jedan nit u potpuno tamnim okruženjima, kao što su tuneli ili bioskopi.

Apple takođe ističe svoju posvećenost reciklaži, koristeći reciklirane materijale kao što su aluminijum, bakar, zlato i kalaj za izradu satova. Prvi put se u bateriji koristi kobalt, a za kaiševe se uvodi FineWoven, novi tekstil. Ovaj model takođe donosi impresivan S9 SIP čipset sa 60% bržim procesorom u odnosu na seriju 8, uz bateriju koja može izdržati do 18 sati rada.

Apple Watch Ultra 2, se ističe osvetljenjem od izvanrednih 3000 nita, omogućavajući savršenu vidljivost čak i na jakom sunčevom svetlu. Noćni režim koristi senzor ambijentalnog osvetljenja za automatsko prilagođavanje svetline. Ovaj model deli isti S9 SIP čipset sa Series 9 i dodaje Double Tap gestikulaciju i novi UWB čip za precizno praćenje lokacije.

Baterija Ultra 2 sata pruža izvanredno trajanje do 36 sati, a u režimu niske potrošnje može izdržati čak do 72 sata. Oba pametna sata podržava WatchOS 10 za bogato softversko iskustvo.

Dobro došli u Apple svet!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *