TRUST oprema za igrače

x Trust

TRUST po povoljnim cenama u Tehnomedia prodavnicama.

TRUST akcija očekuje vas u TEHNOMEDIA maloprodajnim objektima. Sve od gaming opreme ovog brenda potražite na jednom mestu. Sigurnost i odlične mogućnosti i performanse pružiće vam njihovi proizvodi i oprema. Adrenalin, više energije, udobnost kao i bolji zvuk prilikom igranja na kompjuteru ili mobilnom telefonu doživećete pomoću TRUST gaming opreme.

image

Izaberite TRUST oznaku za: miševe, opremu za mobilne telefone i tablete, opremu za računare, punjače, slušalice sa mikrofonom, tastature, zvučnike za kompjuter.

Uživaćete u omiljenim igrama ako koristite TRUST uređaje. Karakteriše ih atraktivan, lep i originalan dizajn, kvalitet, kao i jednostavno korišćenje.

Iskoristite ovu TRUST akciju i nabavite sve ono što vam je neophodno za gaming. Maksimalan TRUST izbor po minimalnim cenama obezbedila vam je Tehnomedia. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

TRUST akcija traje do isteka zaliha i važi u svim TEHNOMEDIA maloprodajama kao i u online shopu. Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Besplatna isporuka za ONLINE porudžbine važi za kupovine veće od 2.500 dinara.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *