TV za zaječarski vrtić Maslačak

x   T.

Tehnomedia je vrtiću Maslačak donirala televizor.

Nova godina i Božić su dani kada se ispunjavaju želje i uručuju pokloni. Mališanima koji pohađaju vrtić Maslačak u Zaječaru poklonili smo televizor. Želeli smo da ih obradujemo i da im ulepšamo boravak u ovoj ustanovi.

Vaspitači i zaposleni u vrtiću su se zahvalili i rekli da sada deca mogu da gledaju crtane filmove, edukativne programe i slično. Predškolsku ustanovu “Maslačak” pohađa oko 150-oro dece.

Hvala vašoj kompaniji jer ste pokazali da imate veliko srce. Tehnomedia nam je poklonila ono što dugo želimo, jer na žalost nemamo u vrtiću ni jedan televizor tako da će sada deci biti boravak mnogo lepši i prijatniji, a nama vaspitačima lakše na neki način. Nemamo reči da iskažemo zahvalnost.”

x   T.

Inicijatori ove akcije bili su roditelji čija deca pohađaju ovaj vrtić. U dopisu koji su nam poslali naveli su da ustanova nema dovoljno tehnike i TV uređaja kako bi zadovoljili potrebe mališana.

   n x

Kada je pomoć potrebna uvek smo tu. Ovom donacijom smo želeli da deci ulepšamo predstojeće praznike.

“Važno je da pomažemo jedni drugima i da se vratimo izvornim vrednostima. Kao društveno odgovorna kompanija pružamo podršku i dajemo svoj dopinos zajednici, jer želimo da svima bude dobro. Naša kompanija nastaviće sa pružanjem pomoći onima kojima je to najviše potrebno i u narednom periodu. Neodvojivi deo strateškog razvoja naše kompanije su akcije društvene odgovornosti.”

Mališani nisu mogli da sakriju radost i osmehe što je Tehnomedia Deda Mraz ispunio njihovu želju. Kako da je ne ispuni kada su bili dobri i poslušni u ovoj odlazećoj godini. Hvala na divnoj zahvalnici!!!

Želimo vam najlepše dane, ispunjene smehom i vedrinom. Od zdravlja da pucate i od sreće da štucate.

Srećna Nova godina!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *