U veselju ispratismo staru

novogodičnji banket

U dobrom raspoloženju sa kolegama ispratili smo staru godinu i dobrodoščicu poželeli novoj.

Jedan od najlepših i najveselijih praznika je doček Nove godine, a ta slavljenička euforija bila je prisutna u domovima i na ulicama ali se osećala i u našim prodavnicama, poslovnim prostorijama i kancelarijama. Pretposlednji dan stare godine proveli smo sa kolegama u opuštenoj i veseloj atmosferi, druženju uz muziku, slane i slatke đakonije, iće, piće i gomilu iznenađenja…

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_2932-1024x683.jpg

Naša kompanija je pre 21 godinu započela put ka uspehu, a danas je jedan od lidera u prodaji u oblasti trgovine belom tehnikom, malim kućnim aparatima, mobilnim telefonima, IT opremom, uređajima za grejanje i klimatizaciju, kao i audio i video opremom u našoj zemlji. Zaposleni u našoj kompaniji svakodnevno daju svoj doprinos za ostvarivanje rezultata a sa kolegama nekada provedemo više vremena nego sa porodicom ili prijateljima i zato smo u dobroj atmosferi uz smeh i pesmu ispratili staru i obeležili kraj još jedne uspešne godine.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_3258-1024x683.jpg

Uspeh počiva na timskom radu, a ne na pojedincu. Zato smo i timski ispratili još jednu godinu, za nas i više nego uspešnu poslovnu 2022. godinu. Građenje dugoročnih kvalitetnih odnosa ne samo sa poslovnim partnerima i saradnicima već i unutar Tehnomedia tima sa zaposlenima, negovanje razvoja i prilagodljivosti, podsticanje zajedništva i rezultata su vrednosti za koje se naša kompanija zalagala svih ovih godina, a u istom ritmu nastavljamo i dalje u ovoj novoj 2023.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_2926-1024x683.jpg

Na najbolji način smo ispratili prošlu godinu i sa puno entuzijazma dočekali Novu godinu. Radujemo se novim uspesima, izazovima i mogućnostima. Tu smo zbog vas i želimo da vam pružimo i u ovoj godini samo najbolje od izbora proizvoda i cena, brojnih noviteta do usluga. Vidimo se, jer ne zaboravite, mi smo totalno drugačiji od drugih!!!

IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
  n
 x
 x
 x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *