Dodela nagrada najboljima

dodela nagrada

Uručenjem nagrada najboljima sinoć je završena sportska manifestacija Fortuna liga malog fudbala u biznis kategoriji u Novom Sadu. Generalni sponzor bila je kompanija Tehnomedia.

Tehnomedia se prošle godine prvi put takmičila na tradicionalnom novosadskom Fortuna turniru u malom fudbalu. Naše kolege zapslene u maloprodajnom objektu u Novom Sadu su se organizovali samoinicijativno i prijavili za učešće. Pokazali su sjajanu igru, rezultate, timski duh, slogu, a dobru atmosferu preneli su i na teren.

Generalni sponzor takmičenja bila je naša kompanija. Na završnoj svečanosti dodeljeni su pehari medalje, a najbolji su i nagrađeni i vrednim poklonima.

  • Dejan Nađ je proglašen za najboljeg strelca lige i on je dobio televizor.
   n x
  • Ivan Vuković je proglašen za najboljeg golmana lige i uručena mu je mikrotalasna peć.
   n x
  • Ivan Kijanović je izabran za najboljeg igrača lige i na poklon je dobio televizor.
   n x

U ime Tehnomedie nagrade je uručio Zoran Ignjatović kapiten našeg tima i prodavac.

   n x

“Tehnomedia je bila pokrovitelj i generalni sponzor prve lige Fortuna i dodelili smo nagrade za najbolje pojedince lige. Momci su oduševljeni nagradama i imali su samo reči hvale za Tehnomediu koja je već ušla u njihove domove kao veliki prijatelj i svima preporučuju da kupuju kod nas, jer su prepoznali pravi kvalitet usluga i robe, kao i dobre cene,” istakao je Ignjatović.

Jedan od dobrih načina povezivanja i upoznavanja je kroz sport. Mnogo je ljudi bilo na tribinama podržavali su nas tokom igre i to nam je puno značilo. U publici smo prepznavali i naše kupce tako da je ovo bila dobra prilika da nas vide i upoznaju i na malo drugačiji način. Zadovoljni smo, a dobra konkurencija je uvek samo podstrek kako u poslu tako i na terenu.”

Sportski događaj su organizovali članovi neformalne grupe Grmečlije okupljene na društvenim mrežama i u sportskim aktivnostima. Svečano uručenje nagrada upriličeno je u Sportskom centru Petrika u Novom Sadu.

Na početku smo nove godine i ovo je samo jedna od mnogobrojnih aktivnosti koje realizuje Tehnomedia. Naš cilj je da negujemo prave vrednosti i očekujte od nas još dosta pravih i kvalitetnih događaja.

   n x
   n x
   n x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *