Twitter uvodi pretplatu korisnicima

naslovtwittwe

Twitter uskoro uvodi novu opciju pomoću koje će korisnici moći da naplate pratiocima gledanje njihovih tvitova.

Svi vole da koriste društvene mreže zbog kako kažu “besplatne zabave”, koja odavno više nije besplatna. Iz Twitter-a stiže vest da će nova opcija pod nazivom “Super Follows” omogućiti onima koji žele da za svoje tvitove naprave pretplatu. Korisnik društvene mreže će u tom slučaju ako želi da pogleda sadržaj sa svog omiljenog naloga morati to i da plati.

Nova opcija

Kako je Bruce Falck iz Twitter-a nedavno izjavio za medije, kompanija razmatra lansiranje nove opcije pomoću koje će korisnici moći da naplate pratiocima da pogledaju njihove tvitove.

“Razmatramo opciju dugoročne zarade koja može uključivati i – pretplate. Pretplata se ne odnosi na standardno koriščenje platforme, ali na primer, ako želite napredne opcije, moraćete nešto i da platite.”

Opcija „Super Follows“

Pre nego što postane opšte dostupna na platformi, opcija „Super Follows“ je dostupna samo onima koji su se već prijavili za probu. Za objavljivanje ekskluzivnih sadržaja, kreatori će moći da naplate svojim pratiocima od 2,99 do 9,99 dolara i to će biti istaknuto pored imena kreatora malim bedžom. Oglasi se ne bi prikazivali premium pretplatnicima, a korisnici bi imali veću zaštitu podataka.

Pravila za autore

Autori sadržaja moraju da imaju 10 000 aktivnih pratilaca i minimum 18 godina. Do trenutka kada njihova zarada bude 50 000 dolara autori sadržaja imaju pravo na ostvarivanje prava na 97% zarade, a nakon toga 80%.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *