Učešće na Samu zapošljavanja u Kikindi

blog x   T.


Na Sajmu zapošljavanja u Kikindi, naša kompanija je istakla svoju angažovanost u potrazi za novim talentima.

Na nedavno održanom Sajmu zapošljavanja u Kikindi, naša kompanija je sa ponosom bila jedan od predstavnika među 28 poslodavaca koji su se pridružili ovom događaju, organizovanom od strane Nacionalne službe za zapošljavanje. Bila je to prilika koja nam je omogućila da pokažemo našu posvećenost i spremnost da prihvatimo nove članove u naš tim.

bffb c b be fbe x

Interesovanje nezaposlenih iz Kikinde je bilo izuzetno, što je rezultiralo velikim prisustvom na našem štandu. Bilo nam je zadovoljstvo odgovarati na pitanja zainteresovanih kandidata o našoj kompaniji, uslovima rada, benefitima i dostupnim radnim mestima. Naš cilj je bio pružiti jasne informacije i pokazati sve što smo spremni da ponudimo našim budućim saradnicima.

Naše koleginice iz HR službe istakle su da aktivno tražimo nove kolege spremne za učenje, sposobne da rade u pozitivnom timskom okruženju i da se kontinuirano razvijaju zajedno sa nama. Naša želja je formirati snažan tim koji će zajedno postizati uspeh. Tražimo talentovane pojedince koji dele naše vrednosti i želju za napretkom.

Veliko hvala svima koji su posetili naš štand i pokazali interesovanje za pridruživanje našem timu! Ako ste propustili priliku da nas posetite na sajmu, pozivamo vas da posetite našu stranicu na linku https://lnkd.in/gMZMcec kako biste saznali više o otvorenim pozicijama i kako biste se priključili našoj dinamičnoj ekipi.

Naša vrata su uvek otvorena za nove talente koji žele da budu deo naše priče i doprinesu našem zajedničkom uspehu.

db ecc db bf bcade x

dabdd  a  bccacd x

acbd e ecb a eccaa x

f af d a cfa x

c a  bfd fade x

bfffdc ccdc d b dfff x

ad a  df ebba x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *