Uskoro stiže najveći šoping spektakl godine: Tehnomedia Crni petak 2023!

crni petak x

Pripremite se za neverovatnu Tehnomedia ponudu i fantastičnu akciju niskih cena!

Neviđeni popusti i šoping avantura uskoro stižu, jer najavljujemo Crni petak koji će vas ostaviti bez daha. Naša ponuda nije samo za ljubitelje niskih cena – ona je za svakoga ko želi da uštedi. *I ove godine, Black Friday traje duže i to ne samo u našim prodavnicama, već i online!

Untitled design   x

Očistili smo cene i sada možete uštedeti znatnu sumu novca. Osim toga, otkrićete “ružičastu stranu” Crnog petka sa neverovatnim popustima. Nema boljeg trenutka za opremanje vašeg doma ili poslovnog prostora sa uređajima koji će vam olakšati život. Na raspolaganju su vam televizori, telefoni, IT oprema, bela tehnika, aparati za lepotu i negu, kućni i kuhinjski aparati i još mnogo drugih proizvoda – sve po fenomenalnim cenama.

Ovo je prilika koju ne smete propustiti. Budite korak ispred svih i isplanirajte svoju kupovinu. Razmislite o poklonima za sve predstojeće praznike, jer nakon Crnog petka sledi sezona darivanja. Iskoristite ove ogromne popuste da uštedite novac i vreme.

Crni Petak, pod našim ružičastim nebom, obasjava Tehnomedia ponuda na 69 lokacija u 40 gradova širom Srbije. Ako ne volite gužvu i više volite udobnost koju vam pruža online kupovina, naš Web shop je otvoren 24 sata. Ako imate bilo kakva pitanja ili vam je potrebna asistencija, naš Call centar na broju 011 44 44 999 je tu da vam pruži podršku i pomogne oko kupovine.

Tehnomedia donosi neodoljive popuste, posebne ponude i iznenađujuće niske cene. Sada je vreme da pretvorite svoje snove u stvarnost. Ovo nije samo prilika, već iskušenje koje ne smete propustiti, kao da vam Crni Petak šapuće: “Pohrlite ka Tehnomedia prodavnicama!”

Pripremite se za iznenađenja koja će vas ostaviti bez daha i za sniženja koja će vam otvoriti vrata ka fantastičnoj štednji. Ovakvu priliku ne smete propustiti.

TEHNOMEDIA I TAČKA!!!

Black Friday – zanimljivosti

Black Friday (Crni Petak), dan koji označava početak praznične sezone štednje, svoje korene vuče iz vremena “ekonomske krize” i “Velike depresije” u Sjedinjenim Američkim Državama. Taj izraz Crni petak ne dolazi bez razloga – ima duboko ukorenjeno značenje u istoriji ekonomije.

Najpoznatiji Black Friday se povezuje sa početkom desetogodišnje Velike depresije, a dogodio se 29. oktobra 1929. godine. Tog dana, američki trgovci su beležili dugovanja crvenom bojom, dok su zaradu označavali crnom bojom. Petak, nakon Dana zahvalnosti, postao je Crni petak zbog masovne prodaje. Postoji i druga teorija o nastanku Crnog petka. Tih godina, radnici su često uzimali slobodan dan nakon Dana zahvalnosti, koji se uvek slavio četvrtkom, kako bi spojili ovaj praznik sa vikendom. Ova praksa nije bila omiljena među gazdama i vlasnicima fabrika, što je dovelo do nadimka – Crni petak.

Danas, Black Friday predstavlja priliku za potrošače da uživaju u sjajnim ponudama i popustima dok započinju prazničnu sezonu štednje.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *