Usisivač za auto

blog x

Vozači često nailaze na problem čišćenja svojih automobila. Blato i razni ostaci mogu brzo zagađivati unutrašnjost vašeg vozila. Ovde dolazi spasilac u obliku ručnog usisivača za auto.

Svi mi volimo svoje automobile. Oni su naša druga kuća na točkovima, mesto gde provodimo sate na putovanjima, ali i svakodnevno dok idemo s jednog na drugo mesto. Međutim, vožnja može brzo ostaviti trag u unutrašnjosti vašeg vozila, bilo da se radi o mrvicama brze hrane, prašini koja se taloži ili prolivenom napitku.

Ovo nije običan kućni usisivač. On je prilagođen specifičnim potrebama vašeg vozila, pružajući brzo i efikasno čišćenje. Evo nekoliko razloga zašto je ovaj mali uređaj neophodan za svakog vozača:

Zaboravite na čekanje u redovima na benzinskim pumpama kako biste koristili njihove usluge usisavanja. Sa usisivačem za auto, čišćenje možete obaviti u brzo u bilo koje vreme koje vam odgovara. Usisivači za automobile su opremljeni snažnim motorima koji mogu brzo usisati prašinu, mrvice, pesak i tečnosti. Vaš auto će zasijati u trenu. Rukovanje je lako i jednostavno. Ovi uređaji su kompaktni i dizajnirani sa posebnim nastavcima koji omogućavaju pristup teško dostupnim mestima, kao što su fuge i uglovi u vašem vozilu.

Nema više iznenađenja. Bilo da ste vozač ili putnik, ne morate brinuti o neželjenim ostacima hrane, dlakama kućnih ljubimaca ili sitnim nesrećama na sedištima. Usisivač za auto brzo će ih rešiti. Izuzetno su korisni kada ste na dugim putovanjima. Nema potrebe da čekate da stignete do odredišta da biste očistili unutrašnjost automobila.

Ovi usisivači nisu korisni samo za čišćenje automobila. Mnogi ih koriste za brzo čišćenje garaža, radionica i drugih prostora.

  • Izbor

Izbor usisivača za auto je danas veći nego ikada, tako da možete pronaći uređaj koji odgovara vašim potrebama i budžetu. Ručni usisivač vam je neophodan. Uz ovog malog pomagača, vaš automobil će uvek biti spreman za nove avanture, a vi ćete uživati u vožnji u čistom i sređenom okruženju. Ovo je investicija koja će vam uštedeti vreme i stvoriti prijatelja koji će brinuti o unutrašnjosti vašeg voljenog vozila.

image

Ovaj kompaktni i praktični ručni usisivač iz Gorenje linije dolazi sa mnogim prednostima koje će vam olakšati održavanje čistoće u vašem autu i domu. MVC72FW je pravi mali heroj kada je u pitanju brzinsko usisavanje, a evo zašto je toliko nezamenljiv:

Izuzetna snaga i svestrana upotreba: Sa snagom motora od 55 W, ovaj usisivač nudi impresivan protok vazduha od 5 l/s i maksimalni podpritisak od 2,3 kPa. To ga čini idealnim za brzo i efikasno usisavanje prašine, mrvica i tečnosti. Bez obzira na to da li imate neki mali nered u kuhinji ili na patosnici, on će se brzo obračunati s njim.

Praktičan za jednostavno korišćenje. Ovaj bežični usisivač radi na baterije i nudi 14 minuta neprekidnog rada, što je dovoljno da brzo obavite čišćenje bez gubljenja vremena na traženje utičnice. Osim toga, sa zapreminom posude za prašinu od 0,4 l i samo 0,7 kg težine, MVC72FW je kompaktan, lagan za upotrebu i lako se čisti. Dolazi sa dva praktična nastavka koji vam omogućavaju da dosegnite i najteže pristupačne površine u vašem domu.

Dizajniran je tako da se lako čuva i odlaže, zauzimajući minimalno mesta. On može biti vaš neizbežan mali prijatelj ne samo za auto već u svakom domaćinstvu, olakšavajući vam brigu o čistoći i neredu u vašem domu.

image

U svetu brzog tempa života, praktičnost i efikasnost su od suštinskog značaja. Ovaj model je revolucionarni mokri i suvi akumulatorski usisivač koji će vam omogućiti da brzo i lako očistite različite vrste nečistoća, bilo da se radi o čvrstim materijama ili tečnostima.

Dolazi sa impresivnim kapacitetom posude od 400 ml za čvrste materije i dodatnih 45 ml za tečnosti. Bez obzira na to da li se suočavate sa mrvicama na kuhinjskom stolu, u autu, prolivenim sokom ili nekim drugim izazovom, pomoći će da brzo i efikasno očistite nered.

Sa baterijom kapaciteta 1200 mAH i naponom od 3,6 V, pružiće vam slobodu kretanja i upotrebe bez potrebe za stalnim priključivanjem na struju. Takođe, vreme punjenja od svega 8 sati znači da ćete biti spremni za akciju u rekordnom vremenu. Jedan od ključnih faktora ovog modela je odstranjivi i perivi filter. To znači da možete lako održavati svoj usisivač u besprekornom stanju, produžavajući njegov životni vek i održavajući visok nivo usisne snage.

Uz ovaj usisivač dolaze i tri dodatna nastavka, omogućavajući vam da dosegnete čak i najteže pristupačne površine u vašem domu. Nečistoće više neće imati gde da se kriju. Sa njim, čistoća je uvek na dohvat ruke.

image

Ovo je snaga u malom pakovanju. Kompaktni aparat koji pruža visoke performane. Iza svog skromnog izgleda, ovaj mini ručni usisivač sa posudom čuva moćno srce koje će vas oduševiti.

Sa snagom od 40 W i neverovatnom snagom usisavanja od 6000 Pa, ovaj mali div olakšava čišćenje svih vrsta površina. Bilo da se radi o česticama prašine, mrvicama ili nečistoćama, MI Vacuum Cleaner Mini će se sa lakoćom uhvatiti u koštac sa njima.

Jedna od ključnih karakteristika ovog uređaja je dvostruki sistem filtriranja. Prvi čelični filter efikasno hvata veće čestice prašine, dok drugi HEPA filter brine o manjim česticama. Ovaj duo garantuje da će vazduh nakon usisavanja biti čist i osvežen. MI Vacuum Cleaner Mini pokreće snažan motor bez četkica sa dvostrukim otvorima za ventilaciju, koji omogućava besprekorno usisavanje. Dodatno, praktično dugme za pražnjenje jednim klikom čini isprazniti posudu za prašinu brzim i jednostavnim.

Osim toga, ovaj uređaj je opremljen kliznim mehanizmom zaključavanja kako bi sprečio slučajno otvaranje. Takođe, njegov prenosni i bežični dizajn omogućava vam da ga koristite gde god i kad god želite, bez ograničenja kablovima. Dolazi sa raznovrsnim nastavcima koji će vam omogućiti da se suočite sa različitim izazovima u čišćenju. Takođe, njegova kompatibilnost sa porta type-C olakšava punjenje uređaja.

Napravljen sa pažnjom prema očuvanju životne sredine, omogućavajući rastavljanje i pranje delova za filtriranje i prašine, smanjujući otpad i produžavajući radni vek.

Kompaktan je, lagan, i može se pohvaliti belom bojom koja će se lepo uklopiti u bilo koji enterijer. Sa dimenzijama od 267 x 55 x 55 mm i težinom od oko 500 g, ovaj uređaj je prava snaga upakovana u malom pakovanju.

  • Zaključak

Više ne morate da brinete jer sa usisivačem za auto vaše vozilo će uvek biti besprekorno. Sad ga možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama ili poručiti online po top ceni.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *