Uz Philips parnu stanicu poklon daska za peglanje

x   T.

Kupovinom bilo koje Philips parne stanice ostvarujete pravo na poklon – dasku za peglanje. Ne propustite ovu sjajnu priliku.

Moćna pegla sa kojom ćete posao peglanja obaviti brzo, lako i jednostavno je Philips parna stanica. Bez napora opeglaćete i najupornije nabore na odeći i najzahtevnije tkanine.

PHILIPS PSG8140/80

Vreme trajanje akcije

Akcija traje u periodu od 30. maja do 12. juna.

O akciji

Ponudu Philips parnih stanica možete videti ovde.

Uz svaku kupljenu Philips parnu stanicu, tokom trajanja akcije, na poklon dobijate Texxel dasku za peglanje.

  • Parna stanica se nalazi na zajedničkom postolju, rezervoar sa vodom je odvojen, a pegla je manja i lagana tako da je laka za držanje i rukovanje. Ima poseban sistem koji sprečava stvaranje kamenca i troši manje energije.
  • Nema pregorevanja tkanina. Materijal ne može da se zalepi za ploču na pegli koja ima takvu površinu da tkanina nežno i lako klizi po njoj.  Zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP nikada nećete progoreti nijednu tkaninu koju peglate.
PHILIPS GC7842/40
  • U zavisnosti od brzine peglanja prilagođava se i količina pare, a ta moćna para savladaće tokom peglanja i najjače nabore i na najdebljim tkaninama.
  • Moguće je i vertikalno peglanje parom čije je ispuštanje inteligentno automatsko. Napredni senzor kretanja prepoznaje kretanje u svakom pravcu, tako da možete veoma lako da peglate parom ili osvežavate haljine, jakne i zavese i u vertikalnom položaju. Jednostavnije je i brže peglanje, jer je dovoljno ispeglati samo jednu stranu.
  • Sa Philips-om peglaćete 40% brže u odnosu na tradicionalne pegle. Funkcija Speed Mode automatski prilagođava količinu pare brzini peglanja, a pametni senzor DinamiQ precizno prepoznaje kada i kako se pegla pomera i proizvodi moćni mlaz pare kada vam je potreban. To garantuje lakše peglanje i brži rad.
  • Idealne su za veću količinu odeće.
  • Veliki rezervoar za vodu omogućava duže peglanje bez dolivanja vode. Poseduju veći pritisak, snagu i količinu pare koju ispuštaju i rade mnogo brže nego obične pegle. Parne stanice će se same automatski isključiti nakon određenog perioda ako se ne koriste, jer imaju tu funkciju, tako da su sigurne i bezbedne za korišćenje. Štede energiju, a sa njima možete peglati na jačini po sopstvenom izboru.
  • Zahvaljujući vrhunskom dizajnu, Philips parne stanice možete smestiti u svaki prostor.
  • Kvalitetne su i dugotrajne. Peglaćete lakše i brže i biti bezbrižni i mirni godinama.

Poklon – daska za peglanje Texxel

TEXXEL TIB-232

Za potpuno uživanje tokom obavljanja ovog posla poklanjamo vam uz kupljenu parnu stanicu dasku za peglanje model koji ima oznaku Texxel TIB-232. Ova daska za peglanje je idealna i za parne stanice. Modernog je dizajna. Dimenzije su 120 x 42cm i visine 99 cm. Može se podešavati po visini, prema potrebama. Mrežasta struktura radne površine daske za peglanje obezbeđuje lakšu propustljivost i isparavanje vlage. Navlaka daske za peglanje sa printom je napravljena od kvalitetnog pamuka. Debljina ove navlake je 10 mm. Ima prečnik nogu 35mm, a teška je 7,05 kg.

Parne stanice Philips imaju brojne mogućnosti i pružaju savršene rezultate peglanja na svim vrstama tkanine. Zato je ovo pametna investicija i iskoristite akciju u Tehnomedia prodavnici, jer uz kupljenu Philips parnu stanicu dobijate i dasku za peglanje na dar.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *