Putujte bezbrižno sa koferima iz Tehnomedie

x   T.

Za srećan put vam je potreban kofer. Veće ili manje, praktične i kvalitetne modele potražite u Tehnomedia prodavnicama.

Leto je vreme putovanja. Pitate se koliko će vam kofera biti potrebno. Tehnomedia ima odličnu ponudu modela za celu porodicu. Modernog su dizajna, lepih boja i kvalitetni. Prilikom kupovine obratite pažnju na trajnost, dimenzije, upravljanje, materijal, patentne zatvarače, ručke i točkiće. Ovaj vodič će vam u tome pomoći.

Tehnomedia ponudu kofera pogledajte ovde.

MOVOM ABS Set kofera 55/67/76cm sa 4 dupla tockica teget

Enova, Movom i Roll Road koferi

Krasi ih izuzetan kvalitet i izdržljivost. Prelepih su boja. Komplet set čine mali, srednji i veliki kofer. Imate u ponudi 3 veličine u setu ili 2. Kod odlaganja manji i srednji modeli mogu stati u najveći. Imaju odlično pozicionirane pregrade, a njihove dimenzije su prilagođene i za avionska putovanja. Sve što ste naumili da ponesete smestićete jednostavno u unutrašnjost kofera. Izrađeni su od kvalitetnih ABS materijala. Birajte kvalitetnu plastiku ili poliester. Otporni su na habanje, hemikalije i razne fizičke uticaje. Točkići su ojačani i lako se okreću i željenom smeru. Teleskopska ručka je veoma udobna, na nekoliko nivoa se izvlači i uvlači, a možete podesiti i njenu visinu tako da ćete lako upravljati prtljagom. Možete izabrati i modele koji imaju mogućnost proširenja, a napravljeni su od poliestera u crnoj, crvenoj, teget i ljubičastoj boji.

ROLL ROAD ABS set kofera 3/1 sa 4 tockica narandzasta

Funkcionalnost kofera

Spakovaćete se efikasno, brzo i jednostavno. Razlikuju se po veličini i materijalu koji su otporni na mehanička oštećenja. Veoma su funkcionalni i pregledni zahvaljujući pregradama i džepovima koje imaju. Možete da sortirate garderobu i veš i da razdvojite ili napravite određeni razmak između stvari koje nosite. Sve će biti pedantno i uredno spakovano.

Sigurnost kofera

U koferu ćete sve imati na jednom mestu, a vaše stvari biće bezbedne i sigurne tokom putovanja i tokom odmora u smeštaju. Imate i mogućnost šifrovanja odnosno otključavanja i zaključavanja pomoću određenih kombinacija simbola i brojeva. Neki modeli poseduju skrivene šnireve ili katance za zaključavanje i na taj način se kofer osigurava od krađe ili iznenadnog otvaranja.

ROLL ROAD ABS set kofera 3/1 sa 4 tockica zelena

Kvalitet kofera

Kvalitet je najvažniji. Obratite pažnju na materijal izrade i vrstu točkića. Za najkvalitetnije kofere važe aluminijumski, ali su oni nešto teži. Odličan je izbor svaki materijal otporan na mehaničke udarce i koji ima ojačanja. Na vama je da izaberete model sa 2 ili 4 točkića. Mogu biti silikonski, koji su trajniji i kada se vuče kofer manje se čuju ili izaberite plastične točkiće. Upravljanje koferom napred ili nazad je moguće sa modelom kofera koji ima 2 točka. Stabilniji su koferi sa 4 točkića i možete ga kretati u pravcu koji želite i upravljanje je lakše.

Proizvođači i cene

Pakovanje

Jednostavno ćete se spakovati, a sve što vam je neophodno smestiti pomoću nekoliko saveta.

  • Zarolajte odeću
  • U cipele stavite neke stvari
  • Zatvorite i ponovo otvorite kofer
  • Možete izabrati kofer koji može da se proširi
  • Unapred isplanirajte sve odevne kombinacije koje ćete nositi tokom odmora
  • Obucite najglomaznije stvari
ENOVA GRANADA Set kofera 55/65/75cm ljubicasta

*Rolovanje odeće

U kofer će najviše stati odeće ako umotavate. Za razliku od odeće koja je presvaijena, ona zarolana će se manje i gužvati. Prostor u koferu možete uštedeti i na sledeći način. Pre nego što stvari stavite u kofer poređajte ih u vakumske kese za odeću i vazduh iz njih izvucite usisivačem.

*Stavljanje stvari u cipele

Cipele zauzimaju veći prostor u koferu, ali mogu da imaju i dvostruku ulogu. Možete ih napuniti donjim vešom i čarapama koje ćete prethodno staviti u kese kako bi sve ostalo čisto. U cipele možete staviti i neke kutijice s nakitom na primer i druge sitne predmete. Na prostoru ćete dobiti i ako cipele smestite sa strane a stvari spakujte između njih.

*Zatvorite i ponovo otvorite torbu

Iskoristite sva mesta u koferu i svako ćoše i šupljinu. Jednostavan trik je i da prilikom zatvaranja i otvaranja sabijate sve stvari unutra i na taj način dobiti još malo prostora nakon otvaranja.

ENOVA GRANADA Set kofera 55/65/75cm teget

*Mogućnost proširenja kofera

Odličan izbor je kofer koji možete po potrebi povećati ili smanjiti. Kao dve torbe u jednoj dobijate sa proširivim modelima koja će se udvostručiti. Povlačenjem šnira u određenom odeljku odbićete kofer koji će porasti dodatno 25 %.

*Smislite odevne kombinacije koje ćete nositi na odmoru

Na taj način biće izbegnuto pretrpavanje kofera stvarima ili nošenje nečega što nećete nijednom obući. To važi i za obući, tašne i slično.

*Neseser

Par dana pre putovanja spakujte kompletan neseser. Naravno koristite kozmetiku i sve ostalo iz te torbice, jer je to dobar način da proverite da li ste nešto zaboravili. Izvadite ono što niste koristili tih nekoliko dana, jer vam to neće trenati ni na odmoru.

ENOVA BARCELONA Set kofera 55/65/75cm crna

*Obucite najglomaznije stvari

Na taj način uštedećete mesto u koferu. Tokom putovanja leti, uključene su klime a tokom noći uvek bude hladnije tako da će vam biti potreban i topliji komad odeće.

O koferima smo već pisali i ovde.

Za bezbrižno putovanje i prijatan odmor potreban vam je kvalitetan kofer koji možete kupiti u Tehnomedia prodavnici. Nudimo maksimalan izbor po minimalnoj ceni. O koferima smo već pisali i ovde.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *