Vivax mini kuhinja ispred očekivanja

vivax mini kuhinj x

Vivax mini kuhinja je posebno dizajnirana za sve one koji imaju manjak kuhinjskog prostora.

Imate minimalni prostor i ne znate kako da organizujete kuhinju kako bi bila funkcionalna. Nemate ideju kako da u malom stanu pripremate obroke i čuvate namirnice. Imamo rešenje za vas, Vivax mini kuhinju. 3 u 1. Sastoji se od sudopere, ploče za kuvanje i dela za smeštaj frižidera. Pružiće vam maksimalno na minimalnom prostoru. Kvalitetna je, bezbedna i lepo dizajnirana.

Znajte da nije sve u veličini. Svi poslovi se mogu obaviti i na malom prostoru. Potrebna vam je samo praktična mini kuhinja za obavljanje svakodnevnih poslova.

Capture removebg preview

Vivax mini kuhinja set čiji model nosi oznaku HOME MK-0210XB je sve što vam je potrebno.

Vivax mini kuhinja je izrađena od kvalitetne iverice debljine 18 mm. Sastoji se od ugradne ploče sa ringlama, sudopere i ormarića za frižider. Električna ploča za kuvanje ima 2 ringle. Snaga je 2500 W. Ima 6 nivoa podešavanja snage. Dimenzije ringli su: 18 i 14, 5 cm. Inox sudopera je prostrana i duboka (17 cm). Dimenzije su: 34 x 37 x 17 cm. Ormarić je mesto za frižider. Imate mogućnost okretanja vrata za smeštaj frižidera na levu ili desnu stranu. Dimenzije su: 100 x 92 x 61 cm.

Ova praktična Vivax mini kuhinja je idealna je za male stambene ili poslovne prostore, vikendice, studentske domove. Sve vam je na dohvat ruke.

Ovaj specifičan uređaj je napravljen kako bi odgovorio svim vašim potrebama za spremanje obroka, odnosno dinstanje, kuvanje, prženje, pranje namirnica i suđa, kao i za smeštaj i čuvanje svih namirnica kako bi bile bezbedne za upotrebu. Svaki detalj je lepo dizajniran i osmišljen. Udobna je, izdrljiva i multifunkcionalna.

Vivax mini kuhinja štedi prostor i možete je smestiti gde god poželite. U Tehnomedia prodavnicama je možete kupiti po super ceni.

Vivax brend se na tržištu nalazi od 2004. godine. Njihov asortiman čini više od 250 različitih proizvoda.

x   T.

Sve što vam treba od tehnike, aparata i uređaja nalazi se u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia, jednostavno drugačiji.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *