Vox usisivač na poklon od Tehnomedie

x Usisaj Besplatno

Kupovinom 3 Vox aparata bele tehnike u Tehnomedia prodavnicama do kraja avgusta, dobijate gratis Vox usisivač SL4518.

Usisivač je nešto bez čega niko ne može. Prašinu, prljavštinu, dlake kućnih ljubimaca, sitnije i krupnije mrvice jedino će on očistiti. Najbolji je nov usisivač, ali nekako nabavku ovog malog kućnog aparata stalno odlažete. Tehnomedia je rešila da vas obraduje ovog avgusta tako što će vam ga pokloniti. Za kupovinu bilo koja 3 Vox uređaja bele tehnike (osim ventilatora i grejalica)  na dar od Tehnomedie dobijate Vox usisivač SL4518. Akcija traje do 31. avgusta i odnosi se na kupovinu u bilo kojoj Tehnomedia prodavnici kao i online. Poklon usisivač će stići zajedno sa uredjajima na vašu adresu za online poručivanje odnosno brzom poštom za kupovinu u radnji. Ako poručujete online načini plaćanja su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

usisivac

Ovaj usisivač poznatog brenda Vox je izuzetnog kvaliteta, lak za rukovanje, nije bučan i dugovečan je. Temeljno i brzo čisti podove. Poseduje snažan motor od 2000 W kao i veliki radijus delovanja od 11 m. Ima platnenu kesu za prašinu kapaciteta 3,5 l. Izuzetnim ga čini petostruki nivo filtracije + HEPA filter. Ono što je najvažnije kod HEPA filtera jeste visoka efikasnost zadržavanja čestica nečistoće. Prilikom usisavanja ne izlaze iz aparata, već ostaju u filteru, a iz usisivača izlazi čist vazduh. Fail-safe omogućava da se u slučaju zapušenja, usisivač sam ugasi, čuvajući motor od kvarova. Radi tiho i ima metalnu teleskopsku cev, univerzalna velika četka + dva nastavka za nameštaj i ćoškove. Vaša Tehnomedia vam je obezbedila besplatno usisavanje i neizbežnu pomoć prilikom čišćenja.

Poklon akcija Tehnomedie završava se 31. avgusta. Požurite do bilo kog maloprodajnog objekta Tehnomedie i kupite tri Vox uređaja bele tehnike kako biste na poklon dobili  usisivač SL4518 ovog brenda.

 

 

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *