Zvuk koji vas prati sa Ubit zvučnika PG-151 UWE

x Ubit

Uživaćete u kvalitetnom zvuku i omiljenim pesmama sa bluetooth zvučne kutije sa akumulatorom UBIT PG-151 UWE.

Tehnologija napreduje velikom brzinom a ljubitelji zvuka uvek imaju visoke standarde. Žele da osete punoću tona kao i da on bude najbliži prirodnom zvuku. Dobar zvuk koji će vas uvek pratiti i ići sa vama emituje Ubit zvučnik PG-151 UWE. Ovaj moćni zvučnik sviraće vam kad god poželite i gde god da se nalazite satima i satima.

Bluetooth zvučnik PG-151 UWE je praktičan i emituje izuzetno dobar kvalitet zvuka. Bez obzira da li ste kod kuće ili u pokretu ovo je dobar izbor za povremeno ili stalno uživanje u muzici. Modernog su dizajna i kvalitetne izrade pa će tako upotpuniti vaš prostor.

ubit zvucnik e

Ubit zvučnik PG-151 UWE je bluetooth zvučnik sa LED osvetljenjem sa prekidačem. Ima FM radio. Njegova snaga je 60 W. Ovaj 12″ woofer + Tweeter koristi bateriju 12 V/4,5 A. Može se povezati na: USB, SD port, AUX 3,5 mm, ulaz za mikrofon, MIC Priority, bluetooth. Jedan bežični mikrofon i daljinski upravljač.

Uživaćete u kvalitetnom, dinamičnom zvuku i omiljenim pesmama sa bluetooth zvučnika sa akumulatorom UBIT PG-151 UWE. Lako se nosi i  fleksibilan je. Smešten je u jednu kutiju dimenzija 42,50 x 30,50 x 62 cm.

Vrhunski zvučni doživljaj doživećete sa Ubit zvučnikom PG-151 UWE. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite ovaj zvučnik po najpovoljnijoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *