Fitnes narukvica – Xiaomi Mi Band 6

xiaomi mi band 6
xiaomi mi band 6

Pametne narukvice i satovi su postali sastavni deo života. Pomažu vam da pratite san, ishranu, disanje, puls, broj pređenih koraka… Oni beleže, mere i procenjuju. Fitnes narukvica Xiaomi Mi Band 6 je odličan izbor.

Xiaomi Mi Band 6, pametna narukvica nove šeste generacije je jedna od najpopularnijih. Donela je mnoga hardversko softverska unapređenja i nudi bezbroj mogućnosti.

sat

Ovu narukvicu krasi veliki AMOLED ekran sa zaobljenim ivicama od 1.56 inča. Jasno ćete videti i tekst i sliku zahvaljujući 2.5D zakrivljenom ekranu sa rezolucijom od 152 x 486 piksela, 326 PPI i osvetljenost do 450 nits. Oblik je klasičan i lepo i atraktivno izgleda na zglobu ruke. Ova fitnes narukvica poseduje Ag+ antibakterijsko sredstvo za sprečavanje pojave mikroba na koži.

Xiaomi Mi Band 6 je i vaš lični trener, jer podržava do 30 režima vežbanja i prati puls i sagorevanje kalorija, trajanje vežbe. Automatski prepoznaje na primer trčanje na traci, na otvorenom, hodanje, veslanje i slično. Ima 19 novih fitnes režima poput zumbe, košarke, boksa, HIIT, pilatesa… Brine o vašem zdravlju. Ima 24/7 nadzor pulsa (PPG), merenje kiseonika u krvi (SpO2), stres, disanje, prati kvalitet sna… Na osnovu promene brzine otkucaja srca MI Band 6 beleži koliko vam traje san, dubok ili lagan i REM san. Na osnovu naučnih saveta moći ćete da promenite ili unapredite navike i dobro i kvalitetno spavate. Ova fitnes narukvica čak prati i mesečni ciklus i obaveštava vas o tome.

Vodotporan je i možete ga nositi tokom plivanja i tuširanja. Ocenjena je otpornost na vodu 5ATM i to odgovara i dubini pod vodom do 50 m. Preporuke je ipak da se ne nosi tokom ronjenja ili u saunama. Podržava 60 + tema, a takođe omogućava korisnicima da Mi band prilagode svojim ličnim fotografijama. Povezuje se lako i podržava Bluetooth 5.0 i ima sve neophodne senzore kao što su žiroskop sa 3 ose i akcelerometar.

Baterija dugo traje. Možete sat koristiti intenzivno i baterija vas neće izdati 5 dana, a u nekom normalnom režimu 14 dana. Ako je u režimu uštede energije trajaće 19 dana. Vreme punjenja je 2 sata.

sat

Dizajn je moderan i prelep sa izduženim oblikom i narukvicom koja deluje kao da je deo samog uređaja. Narukvica je napravljena od termoplastik poliuretana i može da se odvoji od uređaja i možete je zameniti i nekom drugom bojom na primer. Mi Band 6 je lagan, 12,8 grama i veoma je udoban i prijatan za nošenje.

Ekran koji je osetljiv na dodir pomaže prilikom kontrolisanja svih funkcija. Sve što vam je neophodno nalazi se na njemu. Podseća na pametni sat i na njemu staje puno informacija. Tu je i prikaz vremena i datuma, nivo baterije, vremenska prognoza i sve ono što vas interesuje je odmah uočljivo na ekranu. Xiaomi Mi Smart Band 6 ima memoriju do 32 MB. Moguće je povezovanje na Mi Fit ili Mi Wear aplikacije.

Mi Fit aplikacija na primer je veza između telefona i narukvice i tako ćete definisati svoje ciljeve. Odličan je i za motivaciju, jer pomoću PAI parametra za svaku aktivnost dobićete određeni broj poena i kako budete napredovali i PAI će se menjati i prilagođavati. Naravno brojni parametri će vam pomoći da uvek budete u formi.

Xiaomi Mi Smart Band 6 namenjen je svima. Može da uradi skoro sve što poželite, kvalitetan i pouzdan i besprekoran ako želite da pratite svoju formu i zdravlje.

Potražite Xiaomi Mi Smart Band 6 u Tehnomedia prodavnici po neverovatno povoljnoj ceni i najboljim uslovima kupovine.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *