Xiaomi Mi TV Stick

mi stik

Xiaomi Smart TV Box MI TV STICK EU za besprekornu funkcionalnost. Jednostavan je za korišćenje, podržava pretragu glasom, poseduje ugrađen Chromecast i donosi čitav jedan novi zabavni svet.

Xiaomi Smart TV Box MI TV STICK EU izgleda kao USB. Funkcionalno se ne razlikuje od Android TV Bok-a. Ovo je minijaturni računar koji sadrži četvorojezgarni procesor (4 k 1,4 GHz Cortek A53), 1 GB RAM-a, 8 GB interne memorije i pravi Android TV sistem. Na vrhu uređaja nalazi se HDMI izlaz koji direktno povežete sa televizorom, a pored njega postoji samo microUSB ulaz koji se koristi za napajanje.

mi

Uređaj je u paketu sa vrlo jednostavnim daljinskim upravljačem sa posebnim tasterima za Google Nov, Netflik i Amazon Prime Video. Samo prisustvo tastera za Netflik i Amazon Prime Video jasno pokazuje da Mi TV Stick dolazi sa svim potrebnim sertifikatima za gledanje tih usluga u punoj rezoluciji. Postoji i pravi Android TV sistem, sa Plai Store-om u kojem postoje samo aplikacije koje su prilagođene za rad na televizoru, odnosno rad sa daljinskim upravljačem. Tu je i puna podrška za Google Chromecast, tako da samo jednim dodirom možete da gledate sadržaj sa pametnog telefona na televizoru, poput slika sa telefona, youtube video zapisa, Netflik serije….

Mi TV Stick pokreće Android TV 9.0, koji podržava glasovnu pretragu i CHROMECAST koji vas povezuju sa svetom sadržaja. Zahvaljujući tom operativnom sistemu tome možete gledati Netflix, YouTube, igrati igrice ili slušati muziku. Dolazi s daljinskim upravljačem s Google asistentom.

mi tv stick

Nadoknadite svoje omiljene TV emisije, igrajte igre, gledajte vesti ili uključite radio. Mi TV Stick takođe preporučuje video zapise na osnovu vaših ličnih youtube i google play preferenci. Sve je jednostavno i lako sa bluetooth daljinskim upravljačem sa Google asistentom. Nema više kucanja. Pritisnite mikrofon dugme na vašem daljinskom kako biste brzo pronašli šta tražite, bez obzira da li tražite svoju omiljenu emisiju, pesmu ili vas zanima vremenska prognoza.

Rezolucija 1920 × 1080 px. Komunikacija: WiFi, Bluetooth. Podržava Amazon Prime, Google Chromecast, Google Play, Netflix.

Pristup jednim klikom pomoću namenski NETFLIX i PRIME video dugmadi . Pomoću glasovnih komandi možete da kontrolišete druge pametne uređaje u svom domu. Sa ugrađenim CHROMECAST možete lako prikazivati videe ili drugi sadfržaj sa svog mobilnog telefona, tableta ili laptopa direktno na vašem TV ekranu u rezoluciji od 1080p.

mi tv stick

Podešavanje je jednostavno. Podesite svoj Mi TV Stick za sekund. Priključite u TV. Povežite na WiFi i počnite sa traženjem. Zabava je neograničena. Koristite Google Play prodavnicu da preuzmete omiljene aplikacije za striming i igrice i satima se zabavljajte.

Po neverovatno povoljnoj ceni kupite Xiaomi Smart TV Box MI TV STICK EU. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *