Za besprekoran veš – Candy

Candy naslovna

Jedan od najvažnijih uređaja u domaćinstvu je veš mašina i zato je važno dobro se informisati pre kupovine.

Tržište je preplavljeno robnim markama veš mašina različitog kvaliteta. Jedan od najpouzdanijih brendova sa najvećim brojem zadovoljnih korisnika je Candy. Predstavljamo vam dva modela ovog italijanskog proizvođača: CANDY CO4 1062D3/2-S i  CO4 1262D3/2-S.

candy novo x

Ove mašine imaju kapacitet pranja od 6 kg. veša i energetski razred A+++ što podrazumeva da im je potrošnja struje i vode na godišnjem nivou čak za 30% niža u odnosu na A klasu i iznosi do najviše 153 kw pri uobičajenoj upotrebi. Maksimalan broj obrtaja centrifuge kod ovih modela je sada već standardnih 1 200 i kada izvadite veš iz bubnja on je u velikoj meri već suv, ali nije pogužvan što je bio slučaj kod nekih ranijih modela određenih proizvođača. Kupcu je takođe ostvaljena i mogućnost da sam odabere broj obrtaja centrifuge od 400 do 1 200, a sve u zavisnosti od toga kakve su vaše potrebe. U ove modele veš mašina Candy je stavio bubanj zapremine 48 litara koji je više nego dovboljan za upotrebu u bilo kom domaćinstvu.

Nivo buke je dodatno smanjen i prilikom pranja iznosi 58 db dok je kod centrifugiranja taj nivo nešto viši i iznosi 79 db. Kilogram detektor je sastavni deo svih novih Candy-jevih modela i podrazumeva da ne morate da punite mašinu svaki put , već možete da stavite i 2 ili 3 kilograma veša i mašina će to sama da prepozna i opere veš bez ikakvih problema.

candy ves masina

Oba modela imaju brojne funkcije koje će vam olakšati korišćenje ovih uređaja , a najpopularnija je ona za brzo pranje veša. Kada govorimo o programima ovi Candy-jevi modeli imaju 15+1: sportski, antibakterijski, delikatni, eko i mnoge druge, odnosno sve što bi vam moglo biti potrebno i to na temperaturi od 20 do 90 stepeni celzijusovih. Pretpranje i dodatno ispiranje kao funkcije se svakako podrazumevaju. Bićete prezadovoljni standardnim programima za pamuk i sintetiku, za beli veš do 90°C, a Eco program na 20°C kao i delikatni program za vunu i svilu. Poseduju 9 brzih programa. Svakodnevni u trajanju od 49 minuta pruža savršen rezultat pranja na 40°C. Pomoću programa Perfect Pamuk za 59 minuta besprekorno ćete oprati zaprljan obojen pamučni veš. Higijenski za 59 minuta pruža antibakterijski efekat na 60°C. Sport program za 29 minuta će besprekorno oprati sportsku odeću. Program Osetljivo traje 59 minuta a namenjen je mešanim materijalim, osetljivom pamuku, sintetici.
Eco 14/30/44 minuta su ustvari 3 štedljiva programa za slabije zaprljanu odeću. Impozantan je i broj funkcija. Na primer: pretpranje i dodatno ispiranje, dodatno ispiranje, hygiene funkcija, taster za regulaciju brzine centrifuge, taster za regulaciju temperature, time control taster za skraćenje vremena pranja (kod programa temperature 20°C – 90°C). Senzor težine veša KG Detector za automatsku regulaciju potrošnje vode, struje i vremena prema stavljenoj količini veša od 1 kg do 6 kg.

Veoma zanimljiva funkcija koju ovi modeli imaju jeste smart checkup, odnosno autodijagnostika putem aplikacije, bez dolaska servisera. Veš mašine poseduju i odloženi start do 24 h, koji je u današnjem svetu postao potpuno neizbežan, jer sve veći broj ljudi koristi takozvanu jeftinu struju i tada uključuje svoje mašine da operu veš.

Dimenzive ovih aparata podrazumevaju da imaju standardnu visinu i širinu 85 x 60 cm, ali je dubina samo 43,2 cm što ih stavlja u kategoriju takozvanih plitkih ili slim veš mašina. Ovo pre svega pogoduje kupcima koji nemaju puno prostora u kupatilu tako da bi sa ovakvim mašinama mogli lakše da manipulišu.

candy nova x

Candy je na ovim modelima dodao i mogućnost povezivanja putem WiFi ili bluetootha što svakako možre da bude od koristi ukoliko niste pored aparata i želite da njime upravljate, odnosno proverite da li je sve u redu kada radi. Imaju kontrolnu ploču: 2D sa prikazom vremena. Mogućnost Wi-Fi kontrole pruža mnogo više prednosti od samog bežičnog upravljanja – Putem simply-Fi aplikacije možete izabrati idealno pranje interaktivnim putem, ali i pronaći savete i trikove za skidanje različitih fleka, negu veša, održavanje mašine… Kao posebnu zanimljivost izdvajamo da je u jeku pandemije COVID-19, Candy putem simply-Fi aplikacije korisnicima poklonio dva specijalna programa za dezinfekciju i osvežavanje perivih maski za lice, koje su silom prilika postale neizostavan deo naših života. Ovi programi će po kupovini jedne od ovih mašina biti dostupni i Vama, za aktivaciju putem simply-Fi.

Ovi Candy modeli će zadovoljiti i vaše estetske želje jer spadaju u red modernijih i pre svega lepših. To i treba očekivati jer su Italijani poznati po tome da osim kvaliteta naravno, mnogo polažu i na fizički izgled koji treba da zadovolji različite ukuse kupaca.

candy ves masina

Oba modela predstavljaju spoj savremene tehnologije i modernog dizajna.

Candy…

Candy Group su evropski lideri na tržištu velikih kućnih aparata.Prvu mašinu za pranje veša Candy je osmislio 1945 godine, a modernu sa prednjim punjenjem krajem 50-ih. Već decenijama ovoj kompaniji nema premca, od one prve veš mašine pa do linije aparata priključenih preko WiFi. Na taj način uređaj može da komunicira sa vama gde god da se nalazite, pomoću aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tablet računaru i tako će vam olakšati život.Ovaj internacionalni brend sa celokupnom ponudom ugradnih i samostojećih aparata i uređaja krasi najnaprednija tehnologija, funkcionalni i prepoznatljiv italijanski dizajn. Candy brine o zadovoljstvu potrošača.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i po najboljim uslovima kupovine i najpovoljnijim cenama nabavite ove Candy funkcionalne veš mašine. Candy veš mašine CO4 1062D3/2-S i CO4 1262D3/2-S nove generacije uštedeće vam i vreme i novac. Sa Candy veš mašinama nećete pogrešiti, a pranje veša postaće jednostavno i lako.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *