Detektor otvaranja vrata i prozora

x

Smart WiFi senzor za vrata i prozore je pametni uređaj koji detektuje otvaranje i zatvaranje vrata ili prozora.

Odlazite na odmor, izlet ili jednostavno na par sati od kuće. Zabrinuti ste jer niste sigurni koliko je vaš životni prostor siguran i bezbedan. Imamo odličan predlog kako da obezbedite i osigurate svoj dom od provalnika. Sa Acme SH2102 Wi-Fi senzorom uvek ćete znati i imati uvid u to ko i kada otvara i zatvara vrata ili prozore vašeg doma. Dovoljno je samo da posetite Tehnomedia prodavnice i kupite ACME aparat za vrata i prozore.

Acme SH2102 je Wi-Fi senzor koji detektuje otvaranja i zatvaranja prozora ili vrata. Tom prilikom vas obaveštava na mobilnom telefonu i na taj način imaćete uvid u pravo stanje stvari. Bez potrebe povezanosti na istu Wi-Fi mrežu preko aplikacije moći ćete da proverite status vrata i prozora. Sa ovim pametnim detektorom bićete sigurni i bezbrižni. Svakako je ovaj uređaj veoma koristan a moći ćete da ga koristite i u kombinaciji sa drugim pametnim uređajima ovog brenda.

x

Povezivanje je lako i jednostavno. Ovaj senzor se može pričvrstiti na različite površine: vrata, fioke, prozore, vrata ormara…Ako na primer imate decu i taj senzor stavite na ormar ili policu gde vam se nalaze lekovi senzor će vas istog momenta obavetiti ako vaši mališani otvore fioku ili ormarić. Veoma su korisni i zaista prva pomoć u svemu. Ako se vaš senzor nalazi pričvršen za prozor, a iznenada počne da pada kiša, uređaj će vam to javiti u posebnoj mobilnoj aplikaciji. Osetićete neverovatno olakšanje i mir ako nabavite ovaj WiFi senzor, jer ako neki nepozvan i neočekivan gost poseti vaš dom i pokuša da isključi senzor vaš pametni telefon će istog trenutka poslati upozorenje o pokušaju isključenja.

Veću i bolju sigurnost stvorićete kupovinom drugih ACME pametnih kućnih uređaja. Ako pored pametnog senzora za vrata i prozore ACME SH2102 nabavite i pametni WiFi utikač ACME SH1101 sigurni smo da će nepozvani posetioci pobeći glavom bez obzira. Sa ova dva uređaja postižete da nakon otvaranja uličnih vrata se uključi osvetljenje koje je uključeno u taj pametni utikač. Možete ga postaviti i tako da se klima uređaj na primer automatski otvara nakon otvaranja prozora u dnevnoj sobi. Možete sami smisliti kako da iznenadite i šokirate i na taj način oterate lopove. Upotrebite maštu, a ovi pametni uređaji vam pružaju brojne mogućnosti. Prednosti senzora su velike, a jedna je i lako pričvršćivanje. Bez muke i lako se pričvrsti dvostranom trakom bez uticaja na površine.

acme detektor vrata prozori

Uređaj je kompatibilan sa Amazon Alexa i Google Assistent, jer poseduje i glasovnu kontrolu. Sa Android 4.1 i novijim, kao i iOS 8.0 i novijim sistemima je kompatibilan. U aplikaciji se prikazuje nivo baterije. Ovaj javljač otvaranja vrata i prozora je težak 85 grama, a dimenzije su 5,5 x 5,5 x 7,2 cm.

Posetite Tehnomedia prodavnice i obezbedite sebi sigurnost pomoću Acme SH2102 senzora. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *