Za leto neophodan je Beko

beko klima bah blog x

Najbolji izbor za rashlađivanje tokom vrelih dana je Beko klima.

Leto je i morate da se rashladite. Nije zdravo trpeti visoke temperature i zato vam je neophodan klima uređaj. On brine da temperatura bude prijatna tamo gde se nalazite. Predlažemo vam Beko standardni split sistem. Pomoću Beko klime BAH 070/BAH 071 u svakom trenutku možete da prilagodite temperaturu u domu i poslovnom prostoru prema svojim potrebama. Karakteriše je univerzalan i elegantan dizajn i lepo će se uklopti u vaš prostor.

Ova klima je manjeg kapaciteta i idealna je za male prostorije. Kapaciteta je 7000 BTU. Možda vam se čini da je to malo, ali je moćna, sigurna i bezbedna.

Nije dobar izbor da sa jednom klimom većeg kapaciteta rashladite dom velike kvadrature, već je bolji izbor manji uređaj. Stručnjaci savetuju da se to nije pokazalo kao najbolje rešenje ni po pitanju hlađenja a ni po potrošnji električne energije. Ukoliko je raspored soba takav da ima više manjih soba, Beko klima BAH 070/BAH 071 je idealno i mnogo isplativije rešenje.

Poseduje brojne standardne funkcije i osobine poput: jet cool, jet heat, automatsko restartovanje, eliminisanje vlage, automatska kontrola temperature, režim spavanja, odmrzavanje, tajmer 24 h, 5 koraka brzine ventilatora, automatsko usmeravanje vazduha gore dole, led ekran, tajmer, antibakterijski ugljeni filter. Nije bučna. Nivo buke unutrašnje jedinice tokom male brzine ventilatora je 26 dBA. Koristi gas R 410A. Štedljiva je i energetske klase A. Tokom hlađenja troši 2,2 kW, a prilikom grejanja 2,3 kW.

Capture

Jet Cool funkcija omogućava da se većim protokom i intenzivnijim radom brže postiže viša temperatura. Na daljinskom upravljaču ćete veoma brzo za par minuta regulisati temperaturu.Tako na primer, ako vežbate u domu i počnete da se zagrevate, postoji opasnost da izgubite volju za vežbanjem i zato je potrebno brzo podesiti sobnu temperaturu. Zahvaljujući opciji Jet Heat klima uređaj će se uključiti istog trenutka i za kratko vreme biće povećan protok vazduha.

Uvek nešto radite u domu i potrebna vam je “normalna” tempertaura kako biste mogli da funkcionišete. Beko klime serije BAH omogućavaju vam zdravo okruženje. Naime, sklop u unutrašnjoj jedinici pomaže vašoj klimi da kondenzuje vlagu i pokupi svu prašinu iz grejnog sistema u sistem za odlivanje vode. Samim tim klima je besprekorna , a kvalitet vazduha u prostorijama savršen. Kada je isključite, ona će nastaviti da radi sve dok površine oko navoja ne budu potpuno suve i tako ih štiti od rđe, a klima će se automatski isključiti. Zaštita je vrhunska.

Rebra Isparivača i kondenzatora imaju jedinstven antikorozivni zlatni premaz koji je moćan, jer može izdržati kišu, slani vazduh i druge korozivne elemente. Sprečeno je širenje bakterija. Poboljšana je efikasnost grejanja ubrzavanjem procesa odleđivanja.

Snažan motor sa ventilatorom omogućava da vazduh stigne do svih ćoškova, pružajući duži protok vazduha. Duva vazduh i do 15 m.

Sa Beko klimom imaćete idealnu temperaturu u svakom trenutku.

Beko…

Beko priča počinje 1955. godine, sa kućnim aparatima i od tada su postali omiljeni. Tokom protekle dve decenije, fokusirali su se na inovacije kako bi živote kupaca učinili lakšim i zdravijim. Beko klima uređaji su deo istoimene turske korporacije koja je osnovana sredinom prošlog veka. Vehbi Koç je želeo da razvije ekonomiju u svojoj zemlji, pa je otvorio fabriku konzervirane hrane. Vrlo brzo stvoreni su uslovi za saradnju sa General Electric-om, pa se kompanija preorjentisala na tehničku delatnost. Beko je ustvari prva tehnika koja je iz Turske ušla u svakodnevni život više od 280 miliona potrošača u preko 100 zemalja sveta. Jednostavnost upotrebe i praktične tehnologije u Beko proizvodima omogućili su da ovaj svetski brend postane najbrže rastući brend na evropskom tržištu.

Uz ovu Beko klimu koju možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama po neverovatno povoljnoj ceni lakše ćete prebroditi visoke temperature. S obzirom da je pouzdana i izuzetnog kvaliteta bićete mirni i sigurni godinama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *