Za Samsung QLED – poklon

x Samsung qled

Kupite TV Samsung QLED sa dijagonalom ekrana od 75″ i veće, registrujte se i dobićete na poklon Samsung The Frame TV od 32″.

Duplo više uživanja uz Samsung. Obradujte sebe Samsung Qled modelom televizora od 75 inča ili veći i dobićete duplo više uživanja. Naime, kupovinom ovog modela do 15. novembra na dar dobijate Samsung The Frame televizora sa dijagonalom ekrana od 32‘‘.

Poklon se dobija jednostavno. Kupljeni uređaj registrujte slanjem na mail: ce.promotion@samsung.com. Unesite tražene podatke: ime, prezime, e-mail adresu, adresu stanovanja kako bi vam bio dostavljen poklon, broj telefona kako bi vas kontaktirali prilikom dostave poklona, skenirajte i pošaljite fiskalni račun sa prodajnog mesta, kao i model i serijski broj televizora kako bi registracija bila potvrđena. Najkasnije 15 dana od datuma kupovine televizora je potrebno izvršiti registraciju.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite neki od modela u ovoj kategoriji. Izbor je odličan i ono što je sasvim izvesno je da kupovinom TV uređaja ovog brenda dobijate kvalitet, sigurnost, bezbrižnost i potpuno uživanje.

Veličina jeste bitna. Zato je Samsung TV od 75 inča ili veći odličan izbor. Prema internom istraživanju koje je sprovela kompanija Samsung, najvažniji razlog za kupovinu novog televizora je potražnja za većim ekranom. Ovi televizori garantuje vrhunski doživljaj.

Najkompletnija od svih televizijskih tehnologija je QLED. Inovativni poluprovodni materijal koji emituje svetlost veličine nanočestica, odnosno Quantum Dot tehnologiju koristi QLED TV. Održiva sposobnost funkcionisanja bez gubitka na kvalitetu je ono što izdvaja Quantum Dot tehnologiju. Najbolji prikaz boja na jednom televizoru ikada do sada, kao i efikasnost u jako osvetljenom prostoru je ono što odlikuje QLED televizore.

image

Bićete očarani i Samsung dizajnom koji je minimalistički. Ekran je beskonačan sa nevidljivim granicama. Crne ivice su smanjene toliko da skoro i ne postoje. Moći ćete da uživate bez problema u gledanju koji omogućava i njihov ultratanki okvir. Svakom svetlosnom okruženju se prilagođava slika. Optimalna osvetljenost i kontrast, bez obzira kako se u vašem okruženju menja ta svetlost, dobija se zahvaljujući ugrađenim svetlosnim senzorima koji detektuju nivo osvetljenosti u okolini i automatski vrše podešavanje TV postavki. Na ovaj način QLED uradi sam sve što je potrebno. Gde god da sednete dobićete savršenu sliku. Ugao gledanja je ultraširok tako da ćete biti očarani jasnim detaljima i sjajnim bojama Samsung televizora. Naime, QLED ima dva posebna sloja kojima se maksimalno smanjuje curenje svetlosti tako što se svetlost na pravi način usmerava i širi preko TV panela.

Inovativni zvuk doživećete na nov način. Ovo je pravi melem za uši. Zvuk je dinamičan i prati kretanje objekta na ekranu sa OTS+ karakteristikama. Očaraće vas trodimenzionalno iskustvo zvuka i živopisno, a to vam omogućavaju njegovi ugrađeni zvučnici koji zvuku daju potrebnu slobodu kako bi se kretao i stigao tamo gde najbolje zvuči. Doživljaj zvuka QLED 2020 dokazano je najbolji kad je reč o kvalitetu i tehnologiji zvuka. U savremenoj Samsung Audio laboratoriji u Kaliforniji je proizveden, razvijen i testiran. Kao i svemu i kada se o televizijskom zvuku radi Samsung doseže sve dalje sa dokazanim inovativnim rešenjima, kao što su OTS+, APD i Q-Symphony zvuk.

image

Poklon koji ćete dobiti ako do sredine novembra obavite kupovinu ovakvog modela televizora i naravno registrujete se, sasvim sigurno obradovaće vas izuzetno vredan i kvalitetan Samsung The Frame televizora sa dijagonalom ekrana od 32. Frame TV je televizor kada je uključena, a kada je isključen umetnost. To je ustvari više od televizora, jer je dizajniran da izgleda kao okvir slike. On će vam pružiti atmosferu umetničke galerije jer ćete na njemu moći da vidite svoja omiljena umetničja dela kada je isključen. Elegantan je i skladan.

Akcija traje u periodu od 2.10. do 15.11.2020.

Posetite Tehnomediu i nabavite neki od Samsung Qled modela televizora od 75 inča i veće. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *