Samsung i HBO GO

x HBO Samsung

Kupite Samsung UHD televizor 55″ ili veći i na poklon dobijate besplatno gledanje vrhunskih filmova i serija na HBO GO u periodu od 6,9 ili 12 meseci.

Ljudi vole da gledaju televiziju a naročito su popularni striming servisi. HBO GO je jedna od najpopularnijih platformi za strimovanje koja za sve filmove i serije ima prevod. Samsung vam je spremio iznenađenje i neverovatnu povoljnost. Do 22. novembra kupci Samsung UHD modela televizora sa dijagonalom ekrana od 55 inča ili veći na poklon dobijaju priliku da uz HBO GO uživaju u najboljim serijama i filmovima do 12 meseci.

U zavisnosti za koji model televizora se odlučite na poklon dobijate i različiti period gledanja ovog kanala.

image

6 meseci besplatnog praćenja HBO GO kanala sleduje vam ako kupite televizor od 55″. 9 meseci ostvarujete kupovinom televizora čija je dijagonala 65″. 12 meseci besplatnog gledanja HBO GO dobijate kupovinom TV uređaja od 75″.

Doživećete svaki detalj uz pomoć 4K UHD rezolucije. Pred vama stvoriće se živopisni detalji uz rezoluciju 4 puta veću od Full HD TV-a. Realističan prizor sa ekrana probudiće sva vaša čula zahvaljujući jasnim i realnim bojama.

Uživajte u jasnim, oštrim slikama uz 4K UHD televizor koji ima 4x više piksela od FHD televizora. Sada možete da vidite i najsitnije detalje u svakom kadru. Boje, oštrina i nivo kontrasta optimizovan prema uslovima gledanja pružiće vam neverovatno uživanje. Moći ćete da vidite više preciznih detalja zahvaljujući funkciji zatamnjivanja na Samsung UHD televizorima koji deli i obrađuje ekran u malim blokovima.

Ovaj televizor će svakako oplemeniti vaš prostor, jer tanak dizajn daje notu otmenosti i elegancije.

image

Akcija se odnosi isključivo na fizička lica sa prebivalištem na teritoriji RS koja su nakon kupovine registrovala svoju kupovinu najkasnije 14 dana po izvršenoj kupovini i da kupac uređaja nije bio korisnik HBO GO usluge u prethodnih 12 meseci, gledano unazad počevši od trenutka podnošenja zahteva za aktivacijom poklona na web stranici HBO – https://hbogo.rs/samsung.

Kupovina se može registrovati isključivo u periodu trajanja akcije i to na mail-u: ce.promotion@samsung.com

Promocija traje od 12.10. do 22.11.2020. ili do isteka zaliha.

Kupovinom Samsung uređaja dobijate pristup HBO GO usluzi na poklon 6, 9 ili 12 meseci. Na kraju ostaje vam samo da uživate u izboru više od 300 serija i 850 filmova dostupnih na HBO GO servisu. Posetite Tehnomediu, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *