Vivax tv je stvoren za vas

x Vivax Za lepsu svakodnevnicu

VIVAX televizore karakteriše odličan odnos cene i kvaliteta.

Rešili ste da kupite televizor ali ne znate za koji model i brend da se odlučite. Predlažemo vam Vivax televizore. Uživaćete uz sliku i zvuk i zato posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite model po svojoj meri.

Vivax LED televizori su odličan izbor. Ovo je najefikasniji vid osvetljenja ekrana jer nudi dobre rezultate uz minimalnu potrošnju električne energije. Upotreba LED dioda čini LED televizore vrlo tankim. Televizori će se uklopiti u bilo koji enterijer. Dugo će vas služiti i dati najbolji nivo kontrasti u odnosu na LCD televizore. Kvalitet slike je najvažniji kod televizora, a Vivax o svemu vodi računa. Možete ga zagledati sa svih strana i iz svih uglova i sigurni smo da mu nećete pronaći nijednu zamerku.

image

Predlažemo vam Vivax LED televizor 32LE112T2 ili Vivax LED televizor 43S60T2S2 koji ima odlične karakteristike u Tehnomedia prodavnicama kupite ga po najpovoljnijoj ceni. Hotel mode sa mogućnošću kloniranja podešavanja, energetska klasa A, CI+ priključak, SPDIF Coax Digital, digitalni T2 i satelitski S2 prijemnik. Gledanje satelitskog programa biće vam olakšano zahvaljujući satelitskom tuneru koji ima ovaj televizor koji pripada liniji sa oznakom S2. Ne morate imati dodatni satelitski “box”. Vivax TV je veoma funkcionalan i poseduje između ostalog i DVB-T2 tuner za najnoviji TV standard sa codec H.265.

image

Vivax LED televizor 43S60T2S2 je posebno ergonomski dizajniran, jer umesto klasičnog postolja poseduje nogice. Samim tim bolje je raspoređena težina na podlozi a i daje mu posebnu notu elegancije. Ovaj model poseduje frekvenciju osvežavanja od 60Hz. Pripada novoj S60 serije modernih televizora iz VIVAX-a opremljen najnovijim DVB-T2 tunerima s H.265 codecom. Uz VIVAX TV ste spremni za novo doba TV signala, dok će vlasnici prijemnika sa starim DVB-T sistemom koji se sada koristi morati nabaviti dodatni spoljašnji dekoder kako bi mogli pratiti TV program. Glavne karakteristike su dijagonala 43” / 109 cm, maksimalna rezolucija 1920 x 1080, HDMI 2, SCART 1, USB 1,SPDIF Coaxial, Hotel mode, CI+.

Vivax

Vivax je Hrvatski brend firme M SAN Grupe d.d koji se na tržištu nalazi od 2004. godine, a u asortimanu nude više od 250 različitih proizvoda.

Asortiman brenda Vivax deli se na 6 grupa proizvoda: Imago (LED TV), Cool (klima uređaji), Home (mali kućni aparati i bela tehnika), Vox (audio, Hi-Fi), Smart (smartphon telefoni) i Tableti.

Liniju proizvoda Vivax IMAGO čine LED televizori. Kako IMAGO znači slika, tako Vivax LED Imago Tv znači savršena slika na VIVAX LED TV uređajima. VIVAX LED TV uređaji su modernog dizajna, a savremena tehnologija proizvodima omogućava vrhunsku funkcionalnost i kvalitet.

Misija proizvodnje Vivax-a je da se jednostavnim dizajnom, inovativnom i kvalitetnom tehnologijom omogući potpuno opremanje doma. Kako navode iz kompanije Vivax, nova proizvodna linija uključuje čistu sobu u kojoj se proizvode Vivax TV moduli.

“Za proizvodnju velikih dijagonalnih modula koristi se specijalni robot. Godišnji kapacitet nove proizvodne linije je 180.000 uređaja, dijagonale 22″- 65 ”. Vivax tim ima apsolutnu kontrolu nad svakom komponentom. Svaki TV uređaj podleže višestrukoj 100% kontroli kvaliteta, tokom koje se ispituju sve funkcionalnosti uređaja. Vivax strategija zasniva se na dokazanim i poznatim tehnologijama. Svaki uređaj je opremljen potrebnim sertifikatima i proizveden u skladu sa standardima Evropske unije. Cilj Vivaxa je stvoriti pouzdane, pristupačne, atraktivne proizvode sa pristupačnom cenom za svakog korisnika. Ovi televizori su kvalitetni, pouzdani, pristupačni, atraktivanog dizajna”.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite Vivax TV. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *