Zasenite sve novim selfi fotografijama

baner za apple telefone

Kupite najmoćniji telefon po povoljnoj ceni. Iskoristite iPhone akciju u Tehnomedia prodavnicama.

Nova je godina i vreme je za novi telefon. Zaslužili ste da imate budućnost u rukama i najbolje. Iskoristite akciju i nabavite savršen iPhone po super ceni.

Akcija

iPhone akcija niskih cena traje do 31. marta. Kupovinu možete obaviti u našim prodavnicama ili poručiti online. Nudimo brojne mogućnosti plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

iPhone

Ovi fantastični telefoni su pouzdani, sa brzim performansama, brojnim mogućnostima, funkcijama i jednom rečju savršeni. Prave najbolje fotografije i videa, imaju napredni sistem kamera, neverovatnu izdržljivost, dugo trajanje baterije… iPhone je moćan i laki za korišćenje. Nikada vas neće izneveriti, rade brzo, bez greške i životni vek im je dug. Kvalitetni su, lepi, moderni, glamurozni. iOS operativni sistem nudi jedinstveno i neponovljivo iskustvo korišćenja iPhone-a. Privatne informacije i podaci su vam na sigurnom i zaštićeni, dok je otključavanje telefona jednostavno zahvaljujući FaceID tehnologiji. Karakteriše ih i predivan Retina ekran, napredne kamere, ultra-brza Wi-Fi veza i dugo trajanje baterije.

iPhone 12

APPLE iPhone 12 128GB Green MGJF3ZD/A

Ima A14 Bionic, najbrži čip u svetu pametnih telefona. OLED displej je od ivice do ivice. Na svim kamerama je noćni mod. Poseduje najbolji displej sa neverovatnim kontrastima i oštrom rezolucijom. Za četiri puta ima veću otpornost pri padu zahvaljujući Ceramic Shield-u. Sa 16-jezgarnim Neural Engine-om može da obavi bilione operacija u sekundi, a štedi bateriju jer je neverovatno efikasan. Možete snimati, montirati i reprodukovati video snimke u Dolby Vision formatu na iPhone-u 12. Neverovatno je brz, od preuzimanja, video streaming kvalitetniji, kao i igranje igrica i u stvarnom vremenu je svaka interakcija. Na svim kamerama je noćni mod i jača strana im je slabo svetlo. I za selfi fotografije dobijate novi nivo detalja na slabo osvetljenim fotkama.

iPhone 13

APPLE iPhone 13 512GB Midnight mlqc3se/a

iPhone 13 ima elegantan dizajn, revolucionarni A15 Bionic čip, a postao je još izdržljiviji sa prednjim poklopcem Ceramic Shield, čvršćim od stakla bilo kog pametnog telefona. Tu je i napredno 5G iskustvo, najsavremeniji sistem kamera za savršene fotografije i video zapise i neverovatno dugo trajanje baterije. Ima najnapredniji ekran ikada na iPhone-u. Tu je svetao i živopisan Super Retina KSDR ekran sa ProMotion-om koji karakteriše prilagodljiva brzina osvežavanja od 10Hz do 120Hz. Široka kamera je sa najvećim senzorom ikada u sistemu sa dve kamere na iPhone-u, donoseći poboljšane performanse pri slabom osvetljenju. Sa vrhunskim hardverom kamere optimizovanim za besprekoran rad sa iOS 15 i pokretanim novim ISP-om u A15 Bionic, iPhone 13 nudi najnaprednije sisteme za profesionalce i dve kamere ikada na iPhone-u. Sistem sa dve kamere na iPhone 13 predstavlja ogroman korak u dizajnu kamere, sa Wide kamerom koja sadrži najveći senzor ikada u sistemu sa dve kamere za iPhone, prilagođenu Ultra Wide kameru i optički senzor sa pomeranjem stabilizacija slike. Nudi moćne računarske funkcije fotografije, uključujući Smart HDR 4, Deep Fusion, noćni režim na svim kamerama u liniji, portretni režim sa portretnim osvetljenjem i fotografske stilove. Nudeći najkvalitetniji video na pametnom telefonu iPhone 13 nudi Cinematic režim, dajući prelep bokeh efekat u videu, uz mogućnost da korisnici podese fokus tokom i nakon snimanja.

iPhone 14 i iPhone 14 plus

APPLE iPhone 14 Plus 256GB Blue mq583sx/a

Pružaju vrhunske mogućnost. Veliki iPhone 14 i veći iPhone 14 Plus karakterišu neverovatni procesori, besprekorni ekrani i najnapredniji sistem kamera, spektakularne fotke i pri slabom osvetljenju, dugo trajanje baterije… Tu su razni načini prilagođavanja zaključanog ekrana. Otporni su na vodu. Izdržljivi zahvaljujući Ceramic Shield-u. iPhone 14 može biti i vaša prva pomoć za ne daj bože. Može da prepozna ozbiljan sudar i nazove hitnu službu ako vi ne možete. Baterija dugo traje, do 26 sati mogu se reprodukovati video snimci na iPhone 14 Plus, a do 20 sati na iPhone 14. Sa poboljšanom glavnom kamerom i neverovatno dobrom obradom slika snimaćete savršene fotografije i pri slabom osvetljenju. Video snimci su nevetovatno stabilni čak i ako snimate iz ruke. Ovi telefoni su savršeni i za korišćenje i za igrice. Superbrzi čip sa 5‑jezgarnim grafičkim procesorom pokreće sve aplikacije i sve najnovije mogućnosti za tren i na duge staze.

Zašto kupiti iPhone?

  • Zato što se jednostavno koriste. Povucite prstom i sve je tu
  • Zato što poseduju pametne performanse. Sve je pametnije, fluidnije i brže sa Apple čipom
  • Zato što je iPhone nikada ne gubi na vrednosti i izdržljiv je. Napravljen je da dugo traje
  • Zato što je vaša privatnost zaštićena. Napravljen je tako da su vaši podaci i privatnost na sigurnom i zaštićeni
APPLE iPhone 14 256GB PRODUCT RED mpwh3sx/a

Apple

Stiv Džobs i Ronal Vejns su osnovali kompaniju Apple u kaliforniji 1. aprila1976. godine. U početku je naziv bio Apple Computer, Inc, ali je nakon puštanja u prodaju iPhone i Apple TV izbačena reč Computer 2007. godine i ostala je samo reč Apple. Zagrižena jabuka sa desne strane metalik sive boje je zaštitni znak kompanije. Jabuka je bila u bojama duge do 1998. godine. Sa jabukama je takođe povezana i priča o nastanku brenda Macintosh koji je prvi konstruisao Macintosh računar. Naziv je odabrao po McIntosh svojoj omiljenoj sorti jabuka i kako bi izbegao prebleme oko regitracije brenda namerno ubacio slovo A. Tu su čuveni Macintosh računari sa odgovarajućim operativnim sistemom MAC OS X, plejeri iPod, brendovi smartphone mobilnih telefona iPhone, Quick Time, iLife, iWork, kao i Apple televizori.

Iskoristite ovu jedinstvenu mogućnost kupovine u Tehnomedia maloprodajnim objektima ili Web prodavnici i dobićete fantastičan telefon po neverovatno povoljnoj ceni.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *