Zašto je Haier bela tehnika najbolji izbor za vašu kuću?

blog x

Haier bela tehnika predstavlja sinonim za vrhunski kvalitet i inovaciju u domaćinstvu. Saznajte zašto Haier bela tehnika postaje omiljen izbor za mnoge domove širom sveta.

Haier je globalni lider u beloj tehnici za vaš savršeni dom. Da li birate uređaje koji će se savršeno uklopiti u vaš dom ili ste više fokusirani na cenu? Ne morate više da birate između jednog ili drugog. Haier uređaji nude: izvanredan kvalitet, savršen dizajn i povoljne cene.

Zavirite u Tehnomedia prodavnicu u blizini i iskoristite neverovatne popuste na Haier uređaje. Ponuda niskih cena traje od 1. do 5. novembra.

  • O Haier brendu

Sa prisustvom u više od 160 zemalja, Haier se s ponosom ističe kao svetski broj 1 u beloj tehnici. Tri decenije iskustva su oblikovale Haier frizidere, uređaje za negu lica i tela, male kućne aparate, kao i različite modele mašina za veš, postavljajući ih kao najkvalitetnije uređaje koji ispunjavaju i najzahtevnije standarde kupaca.

Sa investicijom od 4% prometa u inovacije i istraživačkim centrom usmerenim na stvarne potrebe i navike potrošača, Haier je marka koja pruža vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama. Bilo da su u pitanju mali kuhinjski aparati, Haier frižideri ili Haier mašine za veš, ugradne rerne i ploče njihova popularnost je rezultat izvanrednog kvaliteta koji lako pronalazi put do zadovoljnih kupaca.

image
  • Haier frižideri

Frižideri ovog brenda ne samo da se ističu svojim estetskim dizajnom i funkcionalnošću, već se savršeno uklapaju u dekoraciju vaše kuhinje zahvaljujući pažljivo odabranim bojama, zaobljenim ivicama, skrivenim ručkama i modernim LED ekranima. “My Zone Plus” tehnologija zamrzavanja, ekskluzivna za Haier, omogućava prilagođavanje temperature u svakom odeljku, čuvajući tako kvalitet namirnica i štedeći energiju.

Haier nudi širok izbor belih uređaja, uključujući rashladne vitrine za vino, kombinovane frižidere sa dvoja ili troja vrata, i side-by-side frižidere, svi sa vrhunskim performansama. Haier je ustvari spoj estetike i funkcionalnosti za vrhunske rezultate u vašem domu.

  • Haier mašina za veš

Šta čini Haier veš mašine prepoznatljivim? Imaju prelep dizajn, ali i izvanredne performanse pranja i sušenja. Na raspolaganju su vam kombinovani modeli, mašine samo za sušenje i one samo za pranje veša.

image

Haier mašine za veš se izdvajaju visokom centrifugom i kapacitetom pranja od 10 kg pri 1400 obrtaja. Ove performanse su rezervisane inače za profesionalne mašine za pranje, ali sada možete uživati u istim rezultatima u udobnosti svog doma. Pranje veće količine veša u jednom ciklusu donosi značajne uštede energije, vode i hemikalija, dok istovremeno garantuje vrhunsku čistoću i antibakterijski efekat.

Funkcija “I-Time” omogućava vam prilagođavanje vremena pranja, a sa 14 različitih programa obezbeđujete pravilnu negu svih vrsta tkanina. Važno je napomenuti da Haier veš mašine štede energiju i vodu tako što samostalno mere količinu veša i prilagođavaju potrošnju. Inovativan program “pranje na pari” omogućava vlaknima da se opuste i efikasno uklone fleke čak i pri hladnom pranju. Izuzetno su tihe, zahvaljujući tehnologiji bez kaiša za okretanje bubnja. S obzirom na dimenzije, lako se uklapaju u svaki dom.

Kombinovane Haier veš mašine pružaju kapacitet pranja od čak 12 kg i sušenja od 8 kg, uz A klasu sušenja. Sa 16 različitih programa, svaki materijal se besprekorno pere i suši, smanjujući gužvanje za 80% i osvežavajući ga tretmanom vodenom parom.

  • Haier ugradne rerne i ploče
image

Haier kuhinjski uređaji omogućavaju svakome da postane vrhunski kuvar! Elegantan dizajn, vrhunski materijali i inovativne tehnologije čine ove ugradne uređaje savršenim izborom za svaku kuhinju. Tu su rerne sa posebnim svetlima za bolju preglednost, indukcijske ploče s intuitivnim kontrolama, plinske ploče za klasični dizajn i još mnogo toga.

Series 4 rerna nudi povezivanje i pametne funkcionalnosti poput COOK WITH ME tehnologije koje omogućavaju jednostavnu pripremu jela. I-Touch, I-Message, I-Message Steam i I-Turn pružaju korisnicima pristup naprednim funkcijama.

COOK WITH ME set pametnih tehnologija pomaže u pripremi raznih jela uz funkcije kao što su Preci Taste, Meat Probe i Steam i mnogo recepata putem hOn aplikacije. Preci Taste automatski prilagođava parametre kuvanja uz prepoznavanje vrste hrane, dok Meat Probe omogućavaju praćenje temperature namirnica.Takođe tu je i širok raspon recepata dostupnih putem ekrana rerne, olakšavajući njihovu pripremu, dok pojedini modeli nude dodatne recepte. Tehnologija pare omogućava zdravu pripremu jela bez gubitka ukusa i arome. Sa Climatech tehnologijom, ravnomerno kruženje vazduha garantuje vrhunske rezultate pečenja. Varycook i Preci Flame funkcionalnosti omogućavaju precizno podešavanje temperature za optimalne rezultate.

Zaključak

Haier se trudi da stvori uređaje visoke energetske efikasnosti, sa izvanrednim performansama, mnoštvom opcija za personalizovanu upotrebu, a sve to uz pristupačne cene. Oni su među najtraženijim brendovima u svetu, a sada imate priliku da pronađete ceo asortiman po neverovatno povoljnim cenama u Tehnomedia prodavnicama. Otkrijte svoj idealan model i iskoristite akciju niskih cena.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *