Zdravo usisavanje sa Rowentom

rowenta blog usisivac x

Rowenta je kvalitetan usisivač koji je praktičan, efikasan i zadovoljiće vaše potrebe. Zahvaljujući dodacima za različite podloge i namene jednostavno ćete očistiti dom, poslovni prostor ili auto.

Higijena je najvažnija. Mnogi ne vole da usisavaju, jer nikada ne budu zadovoljni i uvek ostane neka mrvica na podu, a često im se čini i da je vazduh u prostoriji drugačiji tokom usisavanja. Vreme je da nabavite novog pomoćnika za čišćenje podova koji je savršen i daje besprekorne rezultate. Zove se Rowenta RO3995.

rowenta

Ovaj usisivač sa kesom je kompaktan i ima specifične karakteristike, koristi naprednu tehnologiju i energetski je efikasan i štedljiv. Idealan je za čišćenje svih vrsta čvrstih podova i savršen za otklanjanje prašine i sve vrste nečistoća.

Sa njim ćete besprekorno očistiti prostor ako imate kućne ljubimce, na primer. Pomoću dodatka mini turbo četke koja je specijalno dizajnirana, brzo i detaljno ćete pokupiti dlake kućnih ljubimaca sa tepiha. Zahvaljujući dodacima za čišćenje automobila, unutrašnjost automobila izgledaće kao da je auto upravo izašao iz fabrike. Automobilska sedišta i podmetače lepo ćete usisati pomoću četke za tapacirung. I tamo gde niste mogli da stignete sada ćete moći sa Precision Flex alatom od 60 cm. Između nameštaja, uskih uglova, ispod sedišta automobila u fiokama i slično.

Prašina će biti dubinski uklonjena zahvaljujući novoj, snažnoj i efikasnoj usisnoj glavi i dobićete najbolje rezultate.

Usisivač pruža dvostruku filtraciju sa naprednom tehnologijom koja zadržava nečistoću. Najbolje rezultate u ponovnoj emisiji prašine Compact Power nudi neprikosnovene performanse filtriranja pena filterom postavljenim ispred motora i posebnim, izuzetno efikasnim filterom koji se nalaze ispred otvora za vazduh za skupljanje čak i najmanjih čestica prašine koje izlaze iz motora. Filtrirano je 99.98% usisane prašine.

usisivac

Filtere nećete morati da menjate. Naime, pomoću tehnologije izuzetne filtracije sva prašina koja dođe u filter je izuzetno mala pa neće biti potrebe da filter perete ili menjate. Jedino kada koristite Hygiene+ Rowenta kese. Nova Hygiene+ kesa je najbolje sredstvo za savršeno filtriranje i poboljšani nivo higijene, a oblaci prašine biće eliminisani kada menjate kesu, jer će se poklopac na ovoj kesi sam zatvoriti tako da je izuzetno praktična.

Uz manji utrošak energije više skuplja prašinu, poseduje vrhunsku tehnologiju novog sistema EffiTech motora i sve ga to čini izuzetno energetski efikasnim.

Snaga Rowenta usisivača čiji model nosi oznaku RO3995 je 750 W. Ima 3 nivoa filtracije. Cev je metalna. Nije glasan i nivo buke je 75 dB. Poseduje indikator pune kese, bezbednosni sistem prisustva kese. Od dodatne opreme sadrži: HEPA kesu, četke za podove sa dva klasična položaja, dodatak za parket, mini Turbo četku, 2 u 1 dodatak za uske otvore, “PRECISION FLEX” dodatak za uske otvore. Usisivač krasi lep dizajn, napredna ergonomija i jednostavnost korišćenja i prenošenja, a ima i dodatne opcije za odlaganje. S obzirom da je kompaktan i nije veliki, a ipak ima posudu kapaciteta 3 l možete ga odložiti u neki oramr i ćoše. Dodaci koje ima su praktični, a prilikom korišćenja možete slobodno da se krećete zahvaljujući radijusu od 8,8 m.

Capture

Kupite ovaj Rowenta usisivač i bićete mirni godinama. Za čisto, uredno i zdravo okruženje ovo je pravi izbor. Po neverovatno povoljnoj ceni možete ga kupiti u Tehnomedia prodavnici.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!!!


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *