Rowenta za savršenu kosu

rowenta blog set x

U svakom trenutku ćete imati negovanu kosu i besprekornu frizuru sa Rowenta setom iz Tehnomedie.

Oduvek je kosa bila najlepši ukras. Svi primete u kakvom je stanju. Mnogi vole da eksperimentišu i traže šta je to što će joj pomoći da izgleda bolje i lepše. Tajna je u dobrom fenu i presi za kosu. Rowenta je odličan izbor, a krajnji rezultat su profesionalni rezultati. Kosa će biti zaštićena od nekog dodatnog oštećenja.

This image has an empty alt attribute; its file name is 71551.jpg

Sa Rowenta setom iz Tehnomedie možete sami popraviti stanje kose i napraviti frizuru kod kuće. Vaša kosa dobiće sjaj i elastičnost ako koristite proverene i kvalitetne aparate. Sa ovim fenom i presom izgledaćete kao da ste upravo izašle iz salona. Sa fenom ovog brenda rezultati će biti efikasni. Njegova snaga je 2 100 W tako da ćete lako osušiti kosu bez oštećenja. Moći ćete jednostavno da kontrolišete kosu tokom feniranja sa 2 brzine i 3 novoa temperature. Frizuru će fiksirati i učvrstiti hladan vazduh.

U jednom potezu dobićete prelepu ravnu kosu sa ovom Rowenta presom. Visoka temperatura od 200 stepeni savršeno i efikasno će ispraviti kosu. Toplota je konstantna duž kose, a keramička obloga omogućava da kosa bude savršena i blistava. Po potrebi možete na presi da pojačavate toplotu, a samim tim i brzinu. Zas tili čas biće uklonjena zamršenost i kosa će biti sjajna, meka, zdrava i uvek oblikovana i stilizovana. Zagrevanje je brzo i presa je za upotrebu spremna za 1 minut. Tanke ploče na presi od 2,5 cm omogućavaju jednostavno oblikovanje vrhova kose. Maksimalnu efikasnost omogućava sistem pokretnih zaobljenih ploča koji podešava ploče prema debljini kose kako bi se osigurao optimalni pritisak. Upotreba je praktična zahvaljujući i kablu koji rotira 360 stepeni. Ima i sistem za zaključavanje ploča za bezbedno i jednostavno odlaganje.

O Rowenta

Industrijalac iz Nemačke, Offenbacha, Robert Veintraud 1884. godine je osnovao kompaniju za proizvodnju kancelariskoh predmeta, pribora za pušenje, lampe i satove Veintraud & Co GmbH. Inspirisan njegovim imenom nastao je brend Rowenta krajem 1909. godine. Oduševili su i one najzahtevnije potrošače svojim visokokvalitetnim proizvodima koji garantuju savršene rezultate. Ovaj renomirani proizvođač nudi veliki izbor proizvoda koje karakteriše visoke tehnološke performanse, elegantan i lep dizajn i jednostavnost upotrebe. Godinama unazad Rowenta radi na razvijanju ekološki pametnih proizvoda. Ovaj brend vam olakšava život i svakodnevicu pametnim rešenjima koje poseduju pegle, usisivači, parne stanice, fenovi, depilatori.

Sa Rowenta fenom i presom za kosu sačuvaćete svojoj kosi zdravlje i lepotu. U Tehnomedia prodavnicama ovaj set možete kupiti po neverovatno povoljnoj ceni.

Savet…

Stručnjaci upozoravaju da sve što je brzo je i kuso i da zato nije dobro fenirati kosu na najjačoj temperaturi. Kosa će izgledati beživotno, ispucanio i suvo, a loše će delovati na strukturu kose. Preporuka je da se kosa duže fenira na nižim temperaturima. Frizeri ističu da je najbolje fen držati na rastojanju oko 20 cm, a ne blizu glave. Suši se od korena prema vrhu.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *