Pokloni za 8. mart u Tehnomediji

Phililps lumea Tehnomedia najpovoljniji epilator
Recite zbogom dlačicama zauvek!

Međunarodni dan žena – 8. mart je prilika da se posebno zahvalite svim ženama koje vam nešto znače u životu. Ako ste u dilemi šta da kupite lepšoj polovini, Tehnomedia je pravo mesto za vas jer ima odličan izbor.

Širom sveta danas se obeležava 8. mart, Međunarodni dan žena, kao deo borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca. Međunarodni dan žena je isto toliko praznik ženske lepote, intelekta, vrednog rada i brižnosti koliko je i proslava njihove istorijske borbe za ravnopravnost polova.

8. mart je pravo vreme kada možete devojci, supruzi, majci, sestri, prijateljici pokazati koliko vam znači. Ona očekuje da joj poklonite pažnju, nežnost, lepe reči ali očekuje i neki savršen poklon. Pretpostavljamo da ste satima išli od prodavnice do prodavnice i vraćali se bezbroj puta na isto mesto bezuspešno i praznih ruku. Kupovina poklona oduvek je za svakog muškarca predstavljala težak poduhvat i pravi izazov koji bi najradije izbegli. Uštedite sebi vreme i dođite u Tehnomedia centar  ili posetite naš sajt www.tehnomedia.rs.

Sigurno nalazite: veliki izbor aparata za negu tela, lepote i zdravlja, prese za kosu, fenoveepilatori, figaro, mašine za šivenje, specijalizovane aparate za negu, fotoaparate, digitalne foto ramove, laptop računare, tablete, memorijske kartice, usb flash memorije, zvučnike za kompjutere, miševe, slušalice, tastature, opremu za mobilne telefone, mobilne telefone, smart watch i još mnogo toga.

imageVeliki izbor epilatora  i  depilatora za svoju lepšu polovinu možete naći u Tehnomedia prodavnicama. U zavisnosti od modela razlikuje se i broj pinceta koje ima određeni epilator, od dvadesetak do preko šezdesetak. Dobri su i jedni i drugi razlika je jedino u vremenu, jer epilatoru sa manje pinceta je potrebno više vremena da počupa dlačice. Epilatori najbolje uklanjaju dlačice dužine 5 mm. Postoje epilatori za suvo i mokro korišćenje. Bolji rezultati se postižu na suvoj koži. Epilacija je manje bolna na mokroj koži, jer topla voda opušta kožu i otvara pore. Takozvani “wet & dry” epilatori su uvek bežični. Epilator na struju ima adapter koji mora biti uključen u struju dok ga koristite. Bežični epilator možete nositi sa sobom svuda, a može da se koristi i pod vodom, jedino morate da obratite pažnju da uvek bude napunjen. Napunjena baterija traje oko 40 minuta. U svakom slučaju ovim poklonom obradovaćete svoju damu. Bilo da se odlučite za skuplji ili jeftiniji model ovog aparata rezultat je isti jer će dlačice biti uklonjene sa tela. Sa skupljim epilatorom dobijate više opcija, odnosno pinceta za epilaciju, dodatne nastavke, više brzina…U bogatoj Tehnomedia ponudi možete pronaći aparat za svačiji džep. Ono što sigurno znamo je da ćete svoju lepšu polovinu oduševiti ako joj poklonite IPL epilator. IPL epilatori su poznati i kao laserski epilatori za kućnu upotrebu koji smanjuju broj dlačica u velikoj meri. Ovi epilatori imaju intenzivna pulsirajuća svetla a tretiranje je skoro bezbolnom jedino što ćete osetiti kratko peckanje. Jednostavno je korišćenje i potrebno je samo da pritisnete dugme nakon što aparat odredi koji je intenzitet svetlosti potreban za taj deo kože uz pomoć Smart Skin senzora. Sa ovim aparatima uloženi novac će se višestruko isplatiti, s obzirom na cenu u salonima sa ovim aparatima i moći ćete sve sami kod kuće da obavite. Neki modeli imaju i posebne nastavke za pazuh i bikini zonu, osim onih za telo i lice.

imageKako bi vaša nežnija polovina imala kosu kao sa reklame, poklonite joj presu za kosu. Ovaj poklon će je obradovati. Izbor je zaista veliki i Tehnomedia centru i za koji god brend da se odlučite nećete pogrešiti. Dame moraju da znaju da pre nego što počnu da peglaju kosu mora da bude suva kako se ne bi oštetila. Ne preporučuje se najjača temperatura prilikom peglanja kose. Počnite od najmanje temperature ka većoj. Ako je vaša dama uvek u žurbi, preporučuje se presa koje se brzo greje i atomatski isključuje ako se ne koristi par minuta. Bitna je veličina keramičke ploče. Manja presa će  odlično ispraviti koren kose, dok je deblja namenjena za pravljenje frizura.

Ljubazni i obučeni prodavci Tehnomedia centra će vam pomoći oko odabira poklona. Možete kupiti i električnu četkicu, električnu turpiju, masažer za stopala ili set za manikir.

Svoju damu možete obradovati i setom za manikir i pedikir. Zahvaljujući ovom aparatu imaće uvek uredne i lepe nokte kao da je pre par sekundi izašla iz nekog kozmetičkog salona. Ovi aparati poseduju sve što je potrebno za profesionalni pedikir u kućnim uslovima. Ugrađen je sušač noktiju, različiti nastavci za održavanje, poliranje, turpijanje, čišćenje noktiju, ogledalo koje se rotira za 360 stepeni, 2 brzine… I sve to možete pronaći u Tehnomedia centru.

Zanimljivosti o Danu žena…

Međunarodni dan žena slavi se 8. marta u znak sećanja na demonstracije američkih radnica u Čikagu 1909. godine i njujorški marš više od 15.000 žena koje su tražile kraće radno vreme, bolje plate i pravo glasa. Rusija je bila prva država koja je 8. mart obeležila crvenim slovom u kalendaru 1917. godine, a neradni dan postao je 1965. godine. Praznik je ustanovljen na predlog slavne nemačke političarke i borca za ljudska prava Clare Zetkin (Klare Cetkin). Ujedinjene nacije 8. mart su zvanično proglasile Međunarodnim danom žena 1975. godine. Prvo obeležavanje dana bilo je 18. marta 1911. u Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj i Danskoj, dok su ga obeležile mnoge demonstracije uz feministkinje širom Evrope. U Mozambiku se Dan žena proslavlja 7. marta, kao znak sećanja na smrt nacionalne heroine i prve žene prvog predsednika te države Samore Mašela, Žozine Mašel, 1971. godine. U  Južnoafričkoj republici, Dan žena obeležava se 9. avgusta, u znak sećanja na 1956. godinu, kada je nekoliko hiljada crnoputih žena organizovalo marš protiv režima u Pretoriji, koje su vlasti na surov način razbile. Novi Zeland je prvi u istoriji ženama dao pravo glasa 1893. godine. Jugoslavija je to učinila 57 godina kasnije, a Ujedinjeni Arapski Emirati su poslednja država koja je to uradila i to 2006. godine.

Još nešto što možda niste znali…

Neka istraživanja su pokazala da su najpopularniji pokloni za Međunarodni dan žena cveće i čokolada u većini evropskih zemalja. U našoj zemlji cvet koji se najčešće poklanja za dan žena je crveni karanfil. 28 zemalja širom sveta slavi 8 mart kao službeni praznik. 

Drage dame, želimo vam srećan Dan žena!

Vaša Tehnomedia.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *