Oprema za akcione kamere

x Akciona kamera Oprema

Običnom kamerom ne možete da snimite sve što poželite i smislite. Zato je tu akciona kamera sa pratećom opremom.

Baš onako kako nešto doživite možete ovekovečiti akcionom kamerom, jer ona svemu daje posebnu dimenziju i draž. Bilo da se radi o video snimku ili fotografiji pomoću akcione kamere i prateće opreme zabeležićete i preneti svaki osećaj, atmosferu i doživljaj tokom nekog dešavanja na otvorenom. Ove kamere su napravljene tako da mogu da verno prenesu svaki događaj, doživljaj, akciju kada plivate, penjete se uz neke stene ili trčite na primer. Akcionom kamerom i njenom opremom možete snimiti svaku avanturu. Kako bi sve ispalo kako treba potrebna vam je dodatna oprema. U zavisnosti od aktivnosti potrebni su vam držači, stativi, futrole, …

image

Tehnomedia je pravo mesto za vas. Izaberite DJI gimbal Osmo Mobile 3 COMBO ili DJI gimbal Osmo Mobile 3.  Pomoću tronožnog gimbala efikasno ćete stabilizovati sliku i obezbediti njen savršen kvalitet, jer on smanjuje drhtave snimke, pruža super glatku sliku. Zahvaljujući ovoj spravi više ćete se fokusirati na trenutak, jer zbog inteligentnog, laganog i ultra brzog dizajna reaguje na vaša kretanja u realnom vremenu i može se držati dugo vremena. DJI gimbal Osmo Mobile 3 COMBO ili DJI gimbal Osmo Mobile 3 savršeno staju u dlan, jer imaju veoma udoban, prijanjajuću rukohvat tako da se može koristiti i samojednom rukom. Na taj način omogućena vam je sloboda pokreta i svestranost. Kratak snimak sa efektima i muzikom moći ćete da napravite zahvaljujući Story mode. Sve ono što napravite moći će svi veoma brzo da vide ako podelite na video platforme i društvene mreže. Postupak je jednostavan i lak. Određenim pokretom možete zabeležiti slike ili da započnete snimanje videa uz pomoć ovog pametnog selfi štapa. Osmo Mobile 3 može da se sklopi kako bi zauzimao manje prostora. Za neverovatne snimke snimajte ubrzano pomoću Active 3.0 moda. Hyperlapse Hype i Timelapse su takođe podržane funkcije zajedno sa panoramom od 180 stepeni i selfiijima sa kontrolom pokreta. Naravno, da biste iskoristili sve te funkcije, trebalo bi da koristite gimbal sa aplikacijom DJI Mimo. Ako jednostavno ne želite da propustite neki trenutak usporite kretanje na snimku. Kako biste dobili neverovatan efekat snimka kombinujte vreme kretanja određenih stvari koje beležite. Quick Roll opcija za brzo prelaženje da portreta na pejzažni režim snimanja. Dolly Zoom opcija za precizno zumiranje ( klizno dugme za zumiranje). Sport mode za snimanje brzih i dinamičnih pokreta da nikad ne propustite trenutak. Osmo mobile 3 štap daje svemu pun potencijal. Povezivanje je pomoću Bluetooth Low Energy 5.0. Podržani operativni sistemi su: Android, iOS. DJI su malih dimenzija1 i veoma laki oko 405 g. Trajanje baterije je do 15 h, a puni se oko 2 ipo sata.

 e

U Tehnomedia prodavnicama možete izabrati i dodatnu opremu za GoPro akcione kamereGoPro olakšava snimanje video snimaka profesionalnog kvaliteta. Ne može joj niko ništa ni udarci kao ni jak vetar, a radi i pod vodom. Novi video format snimcima daje veliku brzinu, a uz pojedine modele GoPro možete raditi streaming uživo i automatski delilti sadržaj u realnom vremenu na Fejsbuku, Jutjubu, Instagramu… GoPro kontroler ARMTE-002 2.0. je odličan daljinski Smart kontroler za GoPro kamere. Domet je 180 m. a postoji i mogućnost istovremenog povezivanja na više kamera. Moguće je upaliti i ugasiti kameru, slikati, pokretati i zaustavljati snimanje,kao i podešavati kontrole same GoPro kamere. U kompletu ćete dobiti daljinski kontroler i USB kabl, kao i čičak traku za postavljanje na ručni zglob. GoPro nosač kamere Hand Wrist Body Mount AHWBM-001.ip (za GoPro) je nosač za više pozicija za vodene avanture. GoPro Strap (kaiš) za ruku, zglob, nogu i rame vam omogućava sigurnost i preciznost tokom snimanja. Može da se koristi u i izvan vode, a njegova rotacija je 360°. U Tehnomedijinoj ponudi je i dodatna oprema za moto bajk i snežne avanture. GoPro nosač Sports kit AKTAC-001 je nosač za snimanje bez ruku i za brzu montažu dok vozite bicikl, skijate, veslate i još mnogo toga. Možete se odlučiti i za odgovarajući nosač štipaljka za kameru. GoPro nosač štipaljka ASGUM-002 je odličan za sve GoPro kamere, većinu sportskih pištolja, pušaka, štapova za pecanje, paintball pištolja, lukova. Daje mogućnost montaže do 2 kamera za snimanje ispred ili iza osnove, ili u oba pravca istovremeno… Sve što vam je potrebno od GoPro opreme za akcione kamere pronaći ćete u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Očekuje vas veliki izbor proizvoda i bogata ponuda.

image

U Tehnomedia prodavnicama potržite SANDISK momorijsku karticu SDSQXAF-032G-GN6AA for GoPro. Namnjene su za GoPro kamere. Njen kapacitet je 32 GB sa adapterom. Brzina čitanja, pisanja je: 100/60 MB/s, a video Speed: C10, V305, U35, A17.

Brojne su prednost akcionih kamera. Malih su dimenzija i lake kao i svi njihovi dodaci koji se koriste na različitim spravama. Pravo je vreme da ih nabavite i uživate u svim mogućnostima koje vam pruža. Tehnomedia je idealno mesto za vašu kupovinu, jer nude maksimalan izbor po minimalnim cenama. Proverite.

 

 

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *