Realme – ozbiljni mobilni telefoni

Realme

Na tržištu telefona u Srbiji kompanija Realme je novo ime. Ukoliko ste planirali kupovinu novog telefona, pogledajte šta vam ova kompanija nudi.

Na našem tržištu pojavio se novi favorit, Realme. Xiaomi Redmi modelima mogao bi postati ozbiljan konkurent upravo Realme.

realme

Ovo je mlada kompanija. OPPO Real je pod-marka pametnih telefona koju je stvorio brend OPPO 2010. godine. Pod kineskom multinacionalnom firmom BBK Electronics, marka se izdvojila u svoju zasebnu marku Realme 2018. godine. Interesantno je da su veoma brzo za samo par meseci postigli veliki uspeh. Po rezultatima prodaje, popeli su se na sedmo mesto najvećih svetskih proizvođača telefona u trećem tromesečju 2019. godine. Vivo i Oppo su marke pametnih telefona koje već poseduje BBK Electronics. Veliku kolekciju proizvoda je pokrenuo veoma brzo nakon što je službeno osnovao Realme. Kolekcija modela Realme X je lansirana u Pekingu u Kini 15. maja 2019. godine na prvoj službenoj press konferenciji. Tako je firma ušla na kinesko tržište, jer je u prethodnom periodu bila preplavila Indijsko tržište. Sa 15 miliona prodatih Realme mobilnih telefona u prvoj godini poslovanja, ovaj kinski proizvođač postao je najbrža rastuća marka u Indiji.

U Tehnomedia maloprodajnim objektima potražite mobilni telefon ovog brenda po povoljnim cenama i načinima plaćanja. Ponuda je odlična.

Prema istraživanju koje je obavio Counterpoint, Realme je prodao preko 10 miliona telefona. Veliki uspeh su postigli zahvaljujući svom izuzetnom kvalitetu, dobrom dizajnu i brojnim mogućnostima koje nude. Poseduju naprednu kameru, odnosno sistem kamera, kvalitetan ekran. Njihova vodilja je imati pristupačne cene, moderan dizajn i moćan, napredan uređaji. Veoma uspešno deluju i posluju pored svog kineskog tržišta i u više od 20 zemalja širom sveta. Njihov slogan objašnjava sve ono što oni žele da budu: Dare to leap, (Usudi se da (pre)skočiš). “Nešto što je njihova dužnost da obavi, odnosno da uradi” je filozofija poslovanja ove kompanije.

Na online prodavnicama Amazon i Flipkart, Realme brend je bio rekorder prodaje u svom segmentu. Namenjen je pre svega mladima, ali naravno i drugima. Realme ima preko 24 miliona fanova u svetu i 17 miliona korisnika.

image

Pametni telefoni Realme poseduju izuzetan ekran, četiri kamere, moderan dizajn, Snapdragon čipset, VOOC brzo punjenje. Bateriju punog kapaciteta do kraja puni za 75 minuta, a do pola za 19 minuta. Od bilo kog drugog modela sa tipom otključavanja telefona skeniranjem otiska prsta, Realme poseduje bržu i napredniju tehnologiju. Kod ovih telefona nema kašnjenja i sve se odvija veoma brzo i precizno. Na vreme će se odigrati svaka komanda i potez u brzim i akcionim igrama, jer su ekrani napravljeni sa minimalnim kašnjenjem.

Ako imate ozbiljne zahteve, onda su Realme pametni telefoni odličan izbor. Odlična ponuda ovih pametnih mobilnih telefona očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Maksimalan izbor po minimalnim cenama. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *