Dyson usisivači

x Usisivac Dyson

Za dubinsko čišćenje vašeg doma idealni su Dyson usisivači. Oni skupljaju alergene i izbacuju čisti vazduh.Često čujemo kako je usisavanje jedan od najmučnijih poslova. Razlog nije samo postupak praženjenja kese za prašinu, već i borba i vratolomija zbog kabla koji se uvek kao po nekom nepisanom pravilu obmota oko nameštaja, nogu ili pod nogama i sapliće, a uvek nam je nekako kratak pa ne možemo s njim da dopremo do svih prostorija. Sa usisivačima kompanije Dyson nećete imati tih problema. Oni obezbeđuje bežično usisavanje, veoma su efikasni i sa njima možete očistiti i usisati svaki ugao efikasno i lako.

dyson

Ovi usisivači su idealnog dizajna, lagani, čvrsti i moćni. Snažno usisavaju sve vrste podova. Imaju jedinstvenu tehnologiju pomoću koje je moguće jednostavno se kretati ispod nameštaja i oko prepreka. Veoma su izdržljivi i svestrani tako da su pogodni za svakodnevnu upotrebu, kao i za velika čišćenja. Poseduju posebnu Dyson tehnologiju. Usisavaju neverovatno snažno, a filtracijom uklanjaju 99,7% sitne prašine i alergene, a ispušta čišći vazduh od usisanog. Sve zadatke oko čišćenja obaviće pametno i prilagoditi usisnu snagu i vreme za sve zadatke. Dypson usisivači su tešnološki napredni, kvalitetni, pouzdani, funkcionalni i impresivni.

dyson usisivac

Kod bežičnih usisivača ne postoji kabl za napajanje. Konstruisan je u obliku metalnog štapa na čijem je jednom kraju četka za sakupljanje prašine, a na drugom rukohvat, rezervoar za nečistoću, motor i baterija. U normalnom režimu baterija će izdržati oko 20 minuta neprikidnog usisavanja. Nakon toga na posebno postolje za dopunu možete povezati usisivač. Za maksimalnu snagu usisavanja koristićete „boost“ mod. Ovaj usisivač je težak oko 2 kilograma. Veoma brzo i jednostavno se prazni kontejner za prašinu. Dva puta godišnje se čisti filter za dodatno pročišćavanje izlaznog vazduha i to pranjem hladnom vodom.

Osnivač i vlasnik kompanije, Džejms Dajson je poznati inženjer i inovator sa mnoštvom priznatih i patentiranih originalnih rešenja. Dyson uređaji se nalaze u više od 65 zemalja širom sveta. Dyson tehnologiju usisavanja bez vrećica je njegov izum.  Danas ovo tehnološko preduzeće ima više od 1 700 zaposlenih inženjera u celom svetu i neprestano razvijaju tu tehnologiju.

Glavna karakteristika njegovih usisivača su što nema posebnog filtera, već se usisana nečistoća odvaja u kontejner korišćenjem vazdušnog vrtloga. Veoma se lako koriste, a svi delovi aparata su dostupni.

dyson

Dyson usisivači idealno dubinski čiste tepihe i tvrde podove. Ako imate ljubimce posebni nastavci koje dobijate uz ovaj usisivač pomoći će vam u održavanju i čišćenju doma. Neki modeli bez gubitka usisne moći mogu raditi neprekidno 40 minuta. Nastavci prilikom usisavanja će vam pomoći da vaš dom zablista u punom sjaju a čistoća bude besprekorna.

Dyson usisivači su broj jedan u svetu, a zašto je to tako možete se i sami uveriti i nabaviti ga u Tehnomedia prodavnicama. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia centru.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *