Wireless punjači

punjaci

Zahvaljujući wireless punjaču, punjenje telefona je veoma lako. Jednostavno postavite mobilni telefon na površinu punjača i zaboravite na kabl.

Kada se baterija napuni, ambijentalni led displej menja boju i pokazuje status punjenja. Ovi punjači imaju lep i jedinstven dizajn, izgledaju prefinjeno i uklapaju se u razne enterijere zahvaljujući okruglom obliku.

Korišćenje wireless punjača je veoma jednostavno. Na podlogu na svom noćnom ormariću spustite telefon. Kroz elektromrežu vašu bateriju napaja struja i već naredni dan je možete potrošiti. Satima i satima moći ćete da skrolujete razne priče ili objave sa društvenih mreža zahvaljujući punoj bateriji. Upotreba ovih punjača je laka, ali izbor pravog može biti komplikovan. Veliku razliku u efikasnost vašeg uređaja može napraviti snaga struje, izgled i dizajn.

Qi je najpopularnija tehnologija za wireless punjenje, a u nju spadaju elektromagnetičke navojnice. One se nalaze u uređaju koji punite i u uređaju za punjenje. Indukcijom se prenosi struja. Ako materijal ne ometa prenos i ako su uređaji dovoljno tanki ovo može funkcionisati.

Kojom brzinom će vaš wirlees punjač puniti vaš telefon zavisi od snage u vatima. Različitim vrstama telefona potrebni su različiti vati. Preko wireless indukcije preko 15 vati može preneti Qi wireless tehnologija punjenja. 10 vati može izdržati najbrže wireless punjenje, što znači da za oko 3 sata bi se punjenje moglo završiti. To se odnosi na telefone kao što su: LG G7 ThinQ, Pixel 3, Samsung Galaxy uređaje. Na 7.5 vati su iPhones. Pređite preporučeni broj vati ako niste sigurni koja je tačna voltaža, jer to vašem uređaju neće šteteti.

Wireless punjači postoje dve vrste. Na ravnoj površini ili radnom stolu se položi ravno ravna podloga i to je prva vrsta, a druga kada u poluuspravnom položaju postolje drži punjač. U Tehnomedia prodavnicama imate dobar izbor ovih punjača odličnog kvaliteta i izuzetnog dizajna.

Kako bi se sprečilo klizanje postoje i jastučići koji se instaliraju na sto, a neke kompanije poput Belkina imaju i ovu vrstu proizvoda. Svoje wireless punjače proizvode i neki proizvođači telefona. Na primer, Pixel Stand je punjač koji ima Google, dok čitavu paletu podloga za punjenje nudi Samsung, a koristeći Air Power tehnologiju sopstvenu wirwlwss stanicu Apple. Interesantno je da smartphone i 7.5 vatni telefon može napuniti samsungov dualni punjač.

Često zaboravite da ponesete kabl ili ga izgubite i zato je wireless punjenje pravo rešenje. Uređaj počinje sa punjenjem čim telefon stavite na podlogu. Posetite Tehnomediu, jer vas tamo očekuje maksimalan izbor po minimalnim cenama. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *