Maksimalno uživanje uz Hisense TV

x

Jedan od najprodavanijih brendova na našem tržištu kada se radi o televizorima je HISENSE.

Ova kineska kompanija postoji više od 50 godina a kod nas polako ali sigurno zauzima mesto u samom vrhu najkvalitetnijih brendova. Jedan od najtraženijih modela televizora na srpskom tržištu je dijagonale 40 inča, a u pitanju je aparat koji nosi oznaku 40B6700PA. Posetite Tehnomediu i nabavite ga po najpovoljnijoj ceni i najboljim uslovima plaćanja.

Hisense model serije 6 dolazi nam u crnoj boji sa FULL HD rezoluccijom ODN. 1920X1080 piksela na dijagonali od punih 102 cm. Pristup internetu se naravno podrazumeva a kada na to dodamo i činjenicu da je u pitanju model koji ima ugrađen WIFI i radi pod operativnim sistemom android onda dolazimo do zaključka da pred sobom imamo pravu stvar za sve ljubitelje interneta. Konkretno, ovaj android televizor pružiće vam mogućnost da koristite bilo koju aplikaciju sa beskrajne liste na Google play prodavnici. Takođe, vlasnik ovog Hisensovog modela može da prebaci sliku sa bilo kog uređaja koji koristi android na svoj televizor. Putem aplikacije na svom mobilnom telefenonu možete i da kontrolišete rad ovog televizora što je, priznaćete, veliki benefit.

image

Kada govorimo o tjunerima ovaj model poseduje apsolutno sve koji se mogu poželeti tako da ga možete povezati na spoljnu antenu, kablovsku, čak i satelitsku antenu bez ikakvih dodatnih uređaja i pratiti sve kanale koji su slobodni, odnosno nisu skremblovani ili zaštićeni pa je za njih potrebno platiti pretplatu kako biste mogli da ih gledate. Ukoliko ste već navikli na neke strane kanale kojih nema kod naših operatera, Hisense se i za to pobrinuo, jer je u ovaj model ugradio i PCMCIA SLOT u koji možete staviti karticu operatera čiji ste pretplatnik i pratiti sve kanale koje volite. Ono što bih u svakom slučaju izdvojio jeste to da ovaj televizor krasi izuzetan kvalitet zvučnika ukupne snage 2x7W i uz ugrađeni ekvilajzer kao i poboljšanje koje nam donosi DTS studio SOUND svaki film, koncert ili možda sportski događaj biće pravo uživanje i za one najzahtevnije audiofile. Što se tiče povezivanja ovaj televizor ima 2 HDMI, 2 USB, AV, LAN, nezaobilazni BLUETOOTH, pa čak i 2 RF ulaza. Što se izlaza tiče ovaj model poseduje: ARC (audio return channel), SPDIF (Sony, Philips digital interface) i naravno izlaz za slušalice. Ovaj Hisensov model ima sve priključke koji će vam biti potrebni.

Od dodatnih karakteristika funkcija HDMI-CEC vam može pomoći da sve uređaje koje ste povezali na ovaj TV kontrolišete putem jednog, jedinstvenog daljinskog upravljača i to možebiti upravo onaj koji ste dobili uz ovaj Hisensov model.

Tehnologija ANYVIEW STREAM koja krasi ovaj Hisensov 40 – inčni televizor podrazumeva da možete da stream-ujete odnosno prenesete sve sadržaje sa vaših mobilnih telefona, tableta, laptopova, kamera i drugih aparata direktno na ekran ovog televizora. Na taj način možete da emitujete video zapise, fotografije, klipove, filmove koje želite da pogledate ili možda čak i podelite neke uspomene sa svojim najbližima. Naravno, igranje svih igrica sa interneta se podrazumeva i to u realnom vremenu.

EPG ( electronic programme guide) je funkcija koja će vam svakako dobro doći u hladnim danima koji nam predstoje. Putem ovog vodiča moći da isplanirate vreme koje ćete provesti ispred TV prijemnika i to do 3 dana unapred.

Na kraju ističimo da je i kod ovog modela Hisense omogućio da ugao gledanja bude čak 176 stepeni kao i to da su osvetljenje i kontrast na izuzetno visokom nivou što se naravno i očekuje kada je u pitanju jedna ovakva ozbiljna kompanija. O ovom modelu mogli bismo još mnogo toga da vam napišemo, ali neka ostane nešto i za vas da sami otkrijete.

Hisense telvizor 40B6700PA svakako zaslužuje da se nađe u vašem domaćinstvu. Najbolji odnos cene i kvaliteta dobićete uz Hisense TV. Posetite Tehnomediu i nabavite ga po najpovoljnijim uslovima kupovine. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *