Tehnomedia i u Čačku

x Cacak

U Čačku je 8. oktobra svečano otvorena 45. po redu prodavnica Tehnomedie u zemlji i prva u tom gradu. Na otvaranju je vladalo dobro raspoloženje, interesovanje posetilaca je bilo veliko, a najsrećniji su dobili i vredne nagrade. OzonPress je zabeležio atmosferu s otvaranja.

Od četvrtka 8. oktobra Čačani su dobili još jedno mesto na kome pod povoljnim cenama mogu nabaviti raznu vrstu tehničke opreme, kućnih uređaja, uređaja za kancelarije i poslovne prostore. U pitanju je 45. po redu prodavnica renomirane firme Tehnomedia, koja je otvorena na lokaciji u samom centru grada u Lučnoj zgradi (Gospodar Jovanova bb), piše OzonPress.

tehnomedia

Na prostoru od 160 kvadrata, kupci mogu da nađu veliki izbor proizvoda svetskih renomiranih brendova. Sve od bele tehnike, audio i video uređaja, IT opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju, malih kućnih aparata … 

Već na dan svečanog otvaranja prodavnice, kupci su pokazali veliko interesovanje, što je sasvim razumljivo jer pored prepoznatljivog i dobro poznatog kvaliteta širokog spektra uređaja i opreme, Tehnomedia je odobrava popust svim kupcima, zavisno od uređaja, od 15% – 20% u prva tri dana rada prodajnog objekta u Čačku. 

tehnomedia

I ne samo to. Za tri kupca koji pazare robu u vrednosti preko 2.000 dinara obezbeđene su vredne nagrade. Kako je objekat u Čačku 45-ta po redu prodavnica koju Tehnomedia otvara u Srbiji, prvu nagradu, a u pitanju je mobilni telefon HUAWEI P30, dobio je 45-ti kupac po redu.

Čačanin Sreten Protić, bio je taj 45. kupac, a u Tehnomedia prodavnicu došao je da kupi, igrom slučaja, upravo mobilni telefon. Njegovom ushićenju nije bilo kraja kada ga je ljubazno osoblje prodavnice obavestilo da će uz mobilni telefon koji je pazario dobiti još jedan, desetrostruko vredniji, kao nagradu. tehnomedia

Sreten Protić, kao 45-ti kupac prima nagradu

Znam da je roba koju prodaje Tehnomedia ono, što bi se reklo, dva u jedan. Uređaj koji kupite je spoj visokog kvaliteta i povoljne cene. Tako znate da ste kupili dobar uređaj po adekvatnoj ceni i da ste kao potrošač zaštićeni, što je danas vrlo retko u Srbiji“, rekao je Sreten Protić nakon uručenja vredne nagrade koju je dobio kao 45-ti kupac u 45-oj prodavnici Tehnomedie u Srbiji. tehnomedia

Slavica i Milorad Nešković srećni dobitnici nagrade kao 90-ti kupac

I druga nagrada, namenjena 90-om kupcu koji je juče u novootvorenoj prodavnici Tehnomedia u Čačku pazario robu u vrednosti većoj od 2.000 dinara, bila je izuzetna. Bračni par Slavica i Milorad Nešković, pamtiće svoju prvu kupovinu po vrednoj nagradi koju su dobili, a u pitanju je Fox DLED televizor 50DLE788 android 9.0 4K, preneo je portal OzonPress.

Srećne ruke bila je i Mirjana Jocović koja je kao treći 45. kupac dobila poklon kakav je, kako kaže, priželjkivala.

  n

Mirjana Jocović dobitnica poklona

Mirjana Jocović nije mogla da sakrije radost što je baš ona dobila na dar Bosch usisivač BBH32101 koji je prodavac Tehnomedie uručio 135. kupcu.

Osmesi na njihovim licima svedoče o zadovoljstvu koje su doživeli nakon odluke da već u prvom danu rada posete i budu kupci u Tehnomedia prodajnom objektu u Čačku, objavio je OzonPress

tehnomedia

Prodavnica će biti otvorena za kupce radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati. 

” Kod nas možete nabaviti sve što vam je potrebno od tehničkih uređaja i opreme za vaše domaćinstvo ili poslovni objekat. U pitanju su bela tehnika, mali kućni aparati, televizori, audio oprema, periferije, IT uređaji … I uslovi plaćanja prilagođeni su potrebama kupaca, pa se može plaćati i na višemesečne rate ” kaže Nemanja Brković, menadžer maloprodajnog objekta Tehnamedia u Čačku

tehnomedia

Prema pisanju OzonPressa, ovo su dovoljni razlozi da posetite Tehnomedia prodavnicu u Čačku i sami postanete jedan od zadovoljnih kupaca.

  n

Proizvodima Tehnomedie oživećete svoj dom i olakšati obavljanje svakodnevnih kućnih poslova. Neke od osnovnih prednosti su i povoljne cene i veliki izbor načina plaćanja, kao i ljubazno i dobro obučeno osoblje. Oni nisu samo prodavci, već i savetnici koji će vam pomoći oko izbora najadekvatnijeg uređaja za vaše potrebe.

Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe iz velikog asortimana koji se nudi u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Posetite, pogledajte i izaberite. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

  n
  n
  n
  n
  n
  n
Ocenite ovaj članak!

2 Responses

 1. bbfcbcdeefbdb?s=&#;d=mm&#;r=g Nenad says:

  Da li u vasoj ponudi mobilnih telefona postoji mts ponuda postpejd paketi?Hvala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *