Xiaomi Redmi Note 9S

x Xiaomi S

Potrebe savremenog brzog načina života zadovoljiće Xiaomi Redmi Note 9S mobilni telefon.

Ovaj model čini kombinacija atraktivnog dizajna, prostranog ekrana, quad kamere i jake baterije. Njegova baterija je kapaciteta 5020mAh.

Verovali ili ne moći ćete bez problema da razgovarate 33 sata, igrice da igrate 13 sati i uživate slušajući muziku 147 sati.

Na vrhu ekrana, uz samu gornju ivicu, nalaze se slušalice za poziv, ali i mala i dalje primetna bela LED lampica za obaveštenje. Na levoj strani su istovremeno smeštane dve nano SIM kartice i microSD kartice. Sa desne strane su dugmići za kontrolu jačine zvuka i dugme za napajanje sa vrlo dobrim čitačem otiska prsta. Na vrhu je, sa sekundarnim mikrofonom, danas sve ređi adut – IC lampa univerzalnog daljinskog upravljača. Ispod su USB C, glavni mikrofon i jedini zvučnik, kao i 3.5 mm audio priključak. Telefon je zaštićen i obezbeđen tako da dodatnu čvrstinu i izdržljivost ima zahvaljujući ugrađenoj Gorila Glass 5 zaštiti sa obe strane. Uz ovaj telefon kao i svaki drugi ovog brenda dobićete zaštitnu silikonsku masku u tamno sivoj boji.

Redmi Note 9S namenjen je onima koji vole veoma velike ekrane. 6,67 inča u obliku LCD ekrana formata 20: 9, tako da je visok i uzak. Rezolucija FHD + pruža oštrih 395 piksela po kvadratnom inču, a samo mali deo površine ekrana oduzima rupa za selfi kameru koja se nalazi u sredini. Boje izgledaju lepo. Prostrane i izdužene visine omogućavaju da se vidi puno sadržaja i na društvenim mrežama, youtube kanalu…Ekran se može uključiti podizanjem ispred lica i tapkanjem, tako da lepo funkcioniše sa 2D prednjom kamerom za otključavanje licem.

Xiaomi Redmi Note 9S podržava 4K i pro video režim. Profi režim će zainteresovati one koji žele da eksperimentišu sa ručnim podešavanjima. Telefon nudi sve što vam je potrebno, uključujući dužinu ekspozicije do 30 sekundi. Izaberite makro kamere i možete napraviti vrlo impresivne fotografije izbliza. Noćni režim crpi još više svetlosti iz mračnih scena tako da se možete poigrati s njim. Digitalna stabilizacija je i dalje najbolja pri 1080p 30fps. Na poleđini tog neverovatnog modula glavna reč je 48MP f / 1.8 kamera opremljena Samsungovim Isocell GV2 senzorom sa Tetracell tehnologijom. Snima video do 4K 30fps i opremljena je PDAF autofokusom. Takođe ima 8MP ultraširoku i 5MP makro kameru, kao i senzor dubine od 2MP za bolje efekte. Portreti će izgledati kao da ih je slikao profesionalac jer kamera od 2 MP ima senzor za dubinu. Mikro svet i detalje ćete moći da istražite pomoću makro kamere 5MP. Interfejs kamere takođe nudi 2k uvećanje. Fokus možete usmeriti prstom, a ekspozicija se može nadoknaditi. Pored standardnog automatskog snimanja fotografija od 12MP, možete da snimate i od 48MP ili da snimate portrete, noćne snimke, panorame…Profi režim će zainteresovati one koji žele da eksperimentišu sa ručnim podešavanjima. Telefon nudi sve što vam je potrebno, uključujući dužinu ekspozicije do 30 sekundi. Možete napraviti vrlo impresivne fotografije izbliza, ako izaberete makro kamere. Noćni režim crpi još više svetlosti iz mračnih scena tako da se možete poigrati s njim. Redmi Note 9S snima solidan video brzinom do 4K 60fps. Digitalna stabilizacija je i dalje najbolja pri 1080p 30fps.

Mladi vole ovaj model jer mogu pokrenuti i igrarti igrice bez ikakvih smetnji i prekida. Veliku popularnost duguje i pristušačnoj ceni.

Poseduje punjač od 30 W. Za pola sata se telefon napuni do nekih 60%. Za razliku od nekih drugih proizvođača ima USB Type-C 3,5 mm ulaz za slušalice koji mnogi traže da ima telefon. Većina na žalost više ne poseduje ovakvu mogućnost.

Čitač otiska prstiju za paljenje u odnosu na druge modele je smešten sa strane. Kućište je napravljeno od plastike visokog kvaliteta sa specifičnim premazom koji ne ostavlja tragove prstiju. Težina ovog modela je 208 grama.

Posetite Tehnomeda prodavnicu i nabavite ovaj telefon po povoljnoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *