Bosch usisivač idealan pomoćnik za čišćenje

x BOSCH BCHFB

Brzo čišćenje sa visokim performansama obavićete sa Bosch usisvačem koji nosi oznaku BCHF216B.

Želite usisivač kojim ćete moći da usisavate sve vrste podova kao i pomoćnika za brzo čišćenje između dva usisavanja. Razbacane mrvice koje se nalaze na stolu ne možete da pokupite običnim usisivačem jer su teški, glomazni a i nije higijenski koristiti isti uređaj za čišćenje podova i površina za pripremu hrane ili za obedovanje. Idealno rešenje je štapni akumulatorski usisivač nemačke kompanije BOSCH BCHF216B.

Ovaj usisivač nam dolazi u crnoj boji sa litijum-jonskom baterijom voltaže 14,4 V. Ovo podrazumeva da je autonomija baterije otprilike oko 40- tak minuta i toliko će neprekidno i bez problema raditi. Za punjenje je potrebno od 4 do 5 sati kako bi baterija bila u potpunosti operativna i spremna za rad. Sve to možete pratiti na indikatoru napunjenosti baterije koji se nalazi na samom usisivaču.

Ovaj 2 u 1 štapni akumulatorski usisivač radi u dva nivoa snage i ima Cyclonic airflow system. Optimizovani protok vazduha za moćne performanse čišćenja, perivi filter, a krasi ga i izuzetno lako skidanje i pražnjenje posude za prašinu.

Ono za šta se Bosch ovde pobrinuo jeste da vam ovaj model omogućava bežično usisavanje bez ograničenja, oko nameštaja i ispod njega, zahvaljujući pokretnom zglobu koji će pratiti svaki pokret vaše ruke.

Bosch je kod ovog modela napravio ono što je neophodno svakoj domaćici, a to je pre svega izuzetna jednostavnost upotrebe, čuvanje i čišćenje. To je moguće zahvaljujući maloj težini od 2,4 kg i tehnologiji Easy clean system. Ova tehnologija podrazumeva da je vađenje valjkaste četke iz papučice i njeno čišćenje neverovatno jednostavno. Ovaj usisivač idealno radi na svim vrstama podnih površina zahvaljujući visoko efikasnoj tehnologiji bez kese i četki za sve tipove podova All floor highpower brush.

Samostalno stajanje usisivača za lako postavljanje i punjenje bilo gde u vašoj kući ili stanu su zaista velika prednost jer će vam uvek biti pri ruci za tren oka kada bude bilo potrebe za njegovo korišćenje. Ostavite ga na nekom pristupačnom mestu kako bi vam uvek bio nadohvat ruke.

Nemačka kompanija Bosch jedna je od vodećih korporacija u svetu u proizvodnji elektronike, kućnih aparata, bele tehnike i delova za automobile. Taj podatak je više nego dovoljan da se odlučite za kupovinu baš ovog modela koji nosi oznaku BCHF216B.

Imajući u vidu da kompanija Bosch postoji 135 godina i da generacijama njihovi kućni aparati olakšavaju naš svakodnevni život kao izuzetno nezahtevni pomagači koji uvek ispunjavaju najviše zahteve svojih vlasnika onda je kupovina jednog ovakvog usisivača svakako prioritet. Upravo ti aparati su na sebe preuzeli bezbroj napornih obaveza u našim domaćinstvima i pritom nam štede vreme koje svakako nemamo na pretek. Oni nas ne mogu potpuno osloboditi naših dnevnih obaveza, ali ih mogu olakšati. Kao evropski brend broj jedan u proizvodnji kućnih aparata, Bosch uvek nudi apsolutno vrhunske performanse kućnih aparata i predstavlja beskompromisan kvalitet, tehničko savršenstvo i apsolutnu pouzdanost.

Nadamo se da smo uspeli da vam dočaramo kvalitet ovog akumulatorskog usisivača nemačke komopanije Bosch jer u svakom slučaju spada u grupu aparata za koje imamo samo reči hvale i sasvim sigurno bi bio odličan pomoćnik u sređivanju vaše kuće.

Posetite Tehnomediu i nabavite ovaj usisivač izuzetnog kvaliteta po najpovoljnijoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *