Bioskop u vašem domu

sonytv

Iskoristite akciju do kraja februara i po top ceni kupite XXL Sony televizor.

Savršen televizor zove se Sony. Idealnu sliku i besprekoran ton kao i sve ono što ste oduvek želeli da ima vaš TV uređaj dobićete sa ovim brendom. Bogatstvo tehnologija obrade signala kao i kontrole ekrana stvarajući sliku koja vas ostavlja bez daha krije se iza Sony televizora.

Posetite jednu od 5o Tehnomedia prodavnica , poručite online ili pozivite naš Call centar 011 44 44 999. Predlažemo dva modela: Sony TV DLED televizor KD75XG8096BAEP Smart 4K ili model LED televizor KD75XH8096BAEP Smart 4K. Iskoristite akciju i kupite ih po specijalnim cenama do 28. februara. Verovali ili ne, bioskop u svom domu dobijate za 139 990 dinara ili 159 990 dinara. Naravno sve to uz garanciju u trajanju od 5 godina.

Ako želite bioskopsku atmosferu, sa ovim TV uređajima to i dobijate. Ovi moderni i elegantni televizori očaraće vas u svakom pogledu. Oba modela poseduju slične karakteristike.

Dijagonala ekrana ovih smart, android televizora je 75 inča, odnosno 190 cm. Rezolucija je 3840 x 2160 UHD 4K. U sebi imaju ugrađenu memoriju od 16 GB. Direct LED je pozadinsko osvetljenje. Kompatibilni su sa HDR-om, velikim dinamičkim opsegom HDR10, HLG. Bespekorne jasnoće 4K X-Reality PRO. Sa poboljšavanjem boja tehnologija Live Colour, TRILUMINOS ekranom. Kontrasti su poboljšani Dynamic Contrast Enhancer, kao i prikazi pokreta Motionflow XR 400Hz (izvorno 50Hz). Sa ovim briljantnim televizorima imaćete nevrovatan bioskopski doživljaj.

image

Ako želite savršen televizor odlučite se za Sony DLED televizor KD75XG8096BAEP Smart 4. Iskoristite akciju do kraja meseca i kupite ga u Tehnomedia prodavnicama po specijalnoj ceni i uštedećete 37 780 dinara. Dobićete neverovatan audio vizuelni doživljaj. U svakom momentu videćete realistične slike i besprekoran zvuk koji ih prati.

Izuzetnu jasnoću dobijate uz 4K X-Reality PRO, jer se rezolucija svake slike povećava tako da bude bliža pravom 4K kvalitetu. U realnom vremenu se izoštravaju i doteruju slike. Uživaćete u realističnim i živim bojama svuda oko sebe. Mapiranje iz šire palete vrši TRILUMINOS ekran koji reprodukuje verno sve nijanse iz spektra i svaku senku. Osim savršene slike sa Sony televizorom dobijate i besprekoran, bogat i neverovatno veran zvuk. ClearAudio+ fino podešava zvuk televizora i dobićete čist i fantastičan zvuk svuda oko vas. Jasnije ćete čuti i muziku i dijalog uz bolje razdvajanje.

Mnogo mogućnosti i brojne funkcije pružiće vam ova dva modela TV-a. Samo u Tehnomedia prodavnicama možete ih kupiti po šok ceni do kraja februara i uštedeti znatnu sumu novca.

Upravljanje je jednostavno. Zahvaljujući funkciji glasovne pretrage izgovorite ono što želite da gledate i uživajte. Neverovatno brzo zahvaljujući naprednoj kontroli glasom ovaj Android pametni televizor će vam omogućiti uživanje u filmovima, serijama, koncertima iz televizijskog programa ili aplikacija.

Kupite Sony LED televizor KD75XH8096BAEP Smart 4K do kraja februara i uštedećete 51 120 dinara. TV koristi odličan Android operativni sistem. Ima snažan X1 4K HDR procesor. Neverovatno čist zvuk najbolji koji ste ikada čuli dobićete sa ovim televizorom. To omogućava ukupna snaga zvučnika od 20 W.

Potpuni bioskoski doživljaj i prikaz bez zamućenja garantuju ovi Sony modeli televizora. Uživaćete u oštrim i glatkim detaljima kao i dinamičnim sekvencama uz Motionflow™ XR. Ova inovativna tehnologija kreira i umeće dodatne kadrove između originalnih. Sony se slaže i sa drugim uređajima koje posedujete. BRAVIA ima podršku za Chromecast built-in, pa jednostavno možete da prenosite omiljene zabavne sadržaje, na primer iz usluga YouTube ili Netflix, sa ličnog uređaja na BRAVIA ekran koji će vas ostaviti bez daha. Možete da prenosite sa Android i iOS uređaja ili sa prenosivog računara. Otkrićete filmove, televizijske emisije, igre i još mnogo toga što nudi Google Play. Veliki izbor aplikacija vam pruža uživanje u svakom trenutku.

Prelepog su dizajna, a kablovi su uredno složeni i sakriveni u postolju.

Vreme je da nabavite XXL televizor po super ceni. Najvalitetniju sliku i savršen zvuk pružiće vam samo Sony. Akcija traje u periodu od 22. do 28. februara ili do isteka zaliha. Tehnomedia je totalno drugačiji od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *