Bluetooth zvučnici za dobar zvuk

x Zvucnici

Odlučili ste da kupite bluetooth zvučnik, ali je izbor veliki i ne znate za koji da se odlučite? Mi ćemo vam pomoći.

Na tržištu se nalazi veliki broj modela bluetooth zvučnika različitih snaga i raznih oblika. Prilikom kupovine, najvažnije je da znate koliko i šta očekujete od ovih zvučnika. Ako ste u mogućnosti kvalitet zvuka proverite na licu mesta.

Bluetooth zvučnici omogućavaju fleksibilnost i komfor. Različitog izgleda i dizajna pružaju ono osnovno, dobar zvuk.

image

Kod bluetooth zvučnika proverite da li ima pomoćni konektor, odnosno opciju za žičanu vezu, pored standardnog bežičnog  povezivanja. Ta mogućnost je u specifikacijama označena kao Aux-In. Zvuk će često biti bolji, a i imaćete manju baterijsku potrošnju ako vaš prenosivi zvučnik to poseduje. Kao karakteristika koja je svakako dobrodošla je i mikrofon koji često poseduju bluetooth zvučnici. Jednostavno govorite preko zvučnika, odnosno odgovarajte na pozive. Prednost je i ako ima USB priključak za punjenje. Bez obzira ako ste daleko od klasične utičnice na zidu, zahvaljujući Micro-USB priključku moći ćete da punite baterije.

Više od jednog bluetooth zvučnika potrebno vam je ako želite jači zvuk, odnosno ako na otvorenom slušate muziku, a tada je potrebno spojiti dva ili više istih zvučnika. Tu mogućnost nude mnogi proizvođači. Za tu namenu možete izabrati neki model koji će se uklopiti u vaš kućni ambijent i enterijer.

image

Ako ste u nedoumici za koji bežični zvučnik da se odlučite za vaš laptop ili pametni telefon posetite neku od Tehnomedia prodavnica. Ljubazni prodavci će vam pomoći i predložiti šta da kupite i za koji model da se odlučite. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *