Centar savremenog stila života

naslovna

Današnjicu odlikuje stalni napredak tehnike i tehnologije, pa je centar multimedijalne zabave u kući – SMART UHD TV uređaj.

Kao centar savremenog životnog stila, televizor u dnevnoj sobi odavno već nije samo sredstvo informisanja nego i prijatelj, izvor zabave i poslovni saradnik.

SMART TV omogućiće vam surfovanje internetom i korišćenje svih dostupnih servisa i linkova, sami možete prilagoditi TV svojim potrebama posetom App store-a i instaliranjem aplikacije po sopstvenoj želji.

A ukoliko ste zaljubljenik u SCI fiction i želite da gledate filmove i druge sadržaje u visokoj rezoluciji u svojoj sobi i volite da uživate u kvalitetnoj slici koja čini da ne budete samo gledalac već postajete deo te fantazije, onda Vam je potreban FOX UHD TV.

UHD – Ultra high definition znači da TV uređaj ima 3840 x 2160 piksela. Ovi pikseli zajedno prave sliku koju vidite na ekranu.

Što je broj piksela veći slika je živopisnija i detaljnija, a samim tim osećaćete kao da ste jedan od aktera, a ne samo posmatrač iz fotelje.

vinpurt

Model sa oznakom FOX LED TV 50DLE788 kao jedan od SMART UHD TV uređaja zadovoljava želje i najzahtevnijeg korisnika i nudi mnogo bolju oštrinu slike, jače boje, kontrast i jasnoću od onih u Full HD rezoluciji.

Klasična HD slika sastoji se od 1920 x 1080 piksela što nam pokazuje da UHD slika ima 4 puta više piksela. Kod UHD televizora, pikseli su manji nego kod FULL HD televizora iste veličine, tako da na UHD televizorima možete da uživate u doživljaju gledanja bez ograničenja u pogledu raspojanja od samog ekrana, ne primećujući pojedinačne piksele.

Televizori ultra visoke rezolucije kao što je FOX 50DLE788 mogu reprodukovati detalje u značajno većem kontrastu, upravo zahvaljujući postojanju što većeg broja pixela.

Ultra HD slika polako postaje standardni format svih potrošača, format za koji se sve više korsnika odlučuje. Postaje standard u društvu, posebno kod mladih koji žele da uživaju u gledanju filmova i igranju zahtevnih igrica najvećih rezolucija. Za sve koji žele kvalitet prikaza na ekranu bez premca, FOX 50DLE788 SMART UHD TV je odličan izbor.

vinpurt

FOX televizori prisutni su na srpskom tržištu od 2004. godine. 16 godina postojanja i razvoja i šest godina proizvodnje FOX televizora u Srbiji donelo je mnoštvo prednosti kao sto su: razvoj novih proizvoda, stalno unapređenje tehnologije, kontrola kvaliteta, unapređenje dizajna, rasprostranjenost post prodajne mreže i njeno konstantno širenje kojim se korisnicima obezbeđuje maksimalna sigurnost i poverenje u naš domaći brend.

16 godina poverenja i više od pola miliona prodatih FOX TV primeraka i isto toliko zadovoljnih korisnika najbolji su pokazatelj kvaliteta.

Za više informacija o celokupnom asortimanu Brenda FOX kliknite ovde.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *