Svečano otvaranje Tehnomedia prodavnice u Čačku

x Otvaranje Cacak

8. oktobra svečano otvaranje Tehnomedia prodavnice u Čačku. Akcije, popusti, vredne nagrade…

Za sve posetioce i kupce Tehnomedia svečano otvara svoja vrata 8. oktobra u 8 sati. Ovo je 45. maloprodajni objekat ove kompanije u Srbiji i prvi u Čačku. Prodavnica se nalazi na odličnoj lokaciji, u Gospodar Jovanovoj bb u pešačkoj zoni na parkingu pored Doma kulture.

   n

U prostoru koji se prostire na 160 kvadrata, kupci mogu da nađu veliki izbor proizvoda svetskih renomiranih brendova. Sve od bele tehnike, audio i video uređaja, it opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju, malih kućnih aparata i još mnogo toga pronaći ćete na adresi Tehnomedie. Sve na jednom mestu i u vašem komšiluku.

Usluživaće vas 5 radnika radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Iskoristite pogodnosti kupovine u Tehnomedia centru i specijalne akcije. Na sam dan otvaranja maloprodajnog objekta u Čačku najsrećnije očekuju i vredne nagrade.

Za račun veći od 2 000 dinara, tri 45. kupca od Tehnomedie dobiće vredne poklone: mobilni telefon, televizor i usisivač.

image

Mobilni telefon HUAWEI P30 dobiće 45. kupac.

Ovaj model ima impresivnu kameru koja je nenadmašna kada slikate u mraku. Optička stabilizacija slike omogućiće vam da napravite idealno oštre fotografije. Ekran je 6,1″, zadnja kamera 40 + 16 + 8 Mpix, a prednja 32,0 Mpix. Ram memorija 6 GB. Interna memorija 128 GB. Procesor: Octa Core 2,6/1,92/1,8 GHz. Kapacitet baterije 3650 mAh.

image

Na dar od Tehnomedie 90. kupac dobiće Fox DLED televizor 50DLE788 android 9.0 4K.

Ovaj televizor je sa odličnim karakteristikama. Ekran je ravan. Dijagonala je 50″ (127 cm), rezolucija 3840 x 2160 UHD 4K, tehnologija ekrana TFT sa aktivnom matricom. Quad Core: ARM Cortex-A53. Memorija: 8 GB, RAM 1,5 GB. WiFi integrisan. Podržava: Google Play Store, deljenje ekrana sa mobilnim uređajem, daljinsko upravljanje pomoću mobilnog uređaja, bežičnu tastaturu i miša…

image

Bosch usisivač BBH32101 Tehnomedia poklanja 135. kupcu.

Ovaj akumulatorski usisivač je 2 u 1 ručni usisivač i baterijski u jednoj mašini. Svaki tip prljavštine biće očišćen od poda do plafona. Zahvaljujući visoko efikasnoj tehnologiji bez kese i četki za sve tipove podova AllFloor HighPower Brush. Jednostavan je za upotrebu, čuvanje i čišćenje zbog male težine i sistema Easy Clean System.

Tehnomedia je postala sinonim za mesto kvalitetne i dobre kupovine. Sve što vam je potrebno za opremanje doma kupite na jednom mestu. Sve što vam je neophodno za posao ili opremanje kancelarije pronaći ćete u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Ljubaznost, profesionalnost, stručni saveti i objašnjenja, a pre svega briga da iz Tehnomedia prodavnice izađete zadovoljni je ono čemu streme.

   n

Prisustvujete svečanom otvaranju nove 45. po redu Tehnomedia prodavnice u našoj zemlji, a prve u Čačku 8. oktobra. Ko zna, možda ćete baš VI biti taj srećnik koji će kući otići sa nagradama i poklonima koji su specijalno pripremljeni za ovu priliku i važan dan.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

   n
   n
   n
   n
   n
   n
   n
   n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *