Bosch nudi najbolje - Dobro došli u svet tehnike!
Početna » Bela tehnika » Bosch nudi najbolje

Bosch nudi najbolje

24.12.2021

Prilikom kupovine uređaja ili aparata želite da vaša investicija bude na duže staze. Bosch je odličan izbor. Ovaj brend je sinonim za kvalitet, pouzdanost, dugotrajnost, savršen dizajn i sigurnost.

Nije jednostavno izabrati neki proizvod, jer je ponuda velika i često ste u dilemi za koji da se odlučite: Sa Boschom ste uvek na dobitku. Njihovi uređaji štede energiju, vreme i novac. Bela tehnika, mali i veliki kućni i kuhinjski aparati, električni, akumulatorski ili baštenski alati sa Bosch oznakom su jednostavno savršeni. Neka vaš izbor bude Bosch.

Iz bogate Tehnomedia ponude izdavajamo 3 proizvoda: inverter klimu, bojler i grejalicu.

Jednostavno korišćenje, funkcionalnost, energetska efikasnost i ušteda energije samo su neke od prednosti Bosch proizvoda.

Bosch inverter klima

BOSCH CL3000i-Set 26 WE 9 kBTU

Inverter klima Bosch  CL3000i-Set 26 WE je idealan izbor. Sa njom ćete rešiti grejanje zimi, zahvaljujući inverter tehnologiji i hladiti se tokom vrelih dana. Ona je 2 u 1, nabolji je izbor i najveći štediša struje. U klasi energetske efikasnosti je A++. Kapaciteta je 9000 BTU. Pomoću različitih karakteristika, funkcija i sjajnih performansi, ova inverter klima će učiniti vaš životni i radni prostor prijatnim i zdravim. Ekskluzivni i prepoznatljivi Bosch dizajn će se savršeno uklapiti u vaš dom. Sa ovom klimom bićete bezbedni, sigurni i mirni godinama.

Zaštita od korozije omogućava joj dug radni vek. Radi veoma tiho i nivo buke je 54 dB. Uvek čete imati zdrav i čist vazduh. Na temperaturi do 56 °C je efikasna i-Clean funkcija otklanja štetne bakterije zagrevanjem u isparivaču. Tako se ispušta prečišćen vazduh u prostoriji. Upravljanje je jednostavno pomoću daljinskog upravljača ili Bosch HomeCom Easy aplikacije (Bosch Gateway dostupan kao dodatna oprema). Samo izaberite željenu opciju za hlađenje ili grejanje. Radni režim hlađenja je: -15 / +24 °C , a hlađenja + 50°C .

BOSCH 8000T ES 035 5 BO

Bosch bojler

Bojler se ne kupuje svaki dan i zato je potrebno kupiti proizvod koji će vas dugo i dobro služiti.

Za opremanje kupatila ili kuhinje Bosch bojleri su pravi izbor jer poseduju vrhunske tehnologije izrade i zadovoljiće vaše potrebe. Bojler 8000T ES 035 5 BO je premium električni akumulacioni bojler iz asortimana BOSCHa. Veoma je praktičan. Pojavu kamenca na grejaču neutrališe suvi grejač koji vodu zagrev abez dodira. Bićete sigurni i bezbedni sa ovim uređajem, jer je pouzdan i u radu sa vodom lošeg kvaliteta za razliku od standardnih elektro grejača. Taj suvi grejač omogućava da ne dođe do direktnog kontakta između vode i grejača, jer je unutar rezervoara grejač zaštićen sigurnosnom kapsulom. Njegova zapremina je 35l. Čelični kazan je sa staklo-kermičkom zaštitom. Elektrogrejač je 1200W. Izolacija je 32mm. Ima radni i sigurnosni termostat i ventil. Na displeju će biti prikazani tačni trenutni podaci temperature vode i kodovi grešaka. Podešavanje željene temperature od 8°C (antifreeze funkcija) do 70°C. Povećana je zaštitna magnezijumska anoda. Tu su i priključci za dovod i odvod vode od nerđajućeg čelika.

BOSCH HC 4000-10

Bosch grejalica

Pomoću konvektorske grejalice Bosch ćete najbže i njbezbednije zagrejati prostor u kome boravite. One su i pravo rešenje tokom zimskih meseci, a dobar su izbor i za zagrevanje kada su jutra i večeri prohladna.

Konvektorska Bosch grejalica HC 4000-10 je sa prirodnom cirkulacijom vazduha. Kanali za strujanje vazduha su usmereni na gore i omogućavaju lako strujanje vazduha i veći stepen iskorišćenosti. Ovo grejno telo bez ventilatora koristi prirodnu konvekciju za zagrevanje vazduha u prostoriji. Ova karakteristika čini konvektorsku grejalicu bešumnom prilikom rada za razliku od na primer ventilatorskih grejalica. Baš zbog toga što nema ventilator za vazduh, na najmanji nivo je smanjena cirkulacija prašine i polena. Sa njom ćete biti prezadovoljni, jer je pouzdana, kvalitetna i bezbedna i služiće vas godinama. Bosch konvektor je snage 1000 W  i idealna je za manje prostorije do 12 m2. Ostvarićete veliku uštedu u potrošnji električne energije. Raspon temperature možete podesiti od 12 – 28 °C. Podešavanje je jednostavno putem regulacije sa LED prikazom. Ima zaštitu od pregrevanja, ugrađeni tajmer. Ima sigurnosni termostat i automatski će se isključiti u slučaju pregrevanja i prevrtanja. Poseduje funkciju zaštite od smrzavanja i prskanja vodom. Poseban aluminijumski grejač sprečava sušenje vazduha. Poboljšava cirkulaciju toplog vazduha u prostoriji pomoću velike brzine raspodele toplote. Prepoznaće otvoren prozor i bezbedna je za korišćenje, jer ima i osigurač za decu.

O brendu

Bosch je nemački brend i jedna od najvećih industrijskih kompanija u proizvodnji bele tehnike za kupatila i domaćinstva, elektronike i druge opreme. Odlikuje se vrhunskim kvalitetom. Ova svetski prepoznatljiva kompanija Robert Bosch GmbH prisutna je od 1991. godine u našoj zemlji. U 2006. godini je predstavništvo registrovano kao posebna kompanija i kao regionalno preduzeće Robert Bosch d.o.o. sa sedištem u Beogradu. Ova multinacionalna kompanija posluje u više od 440 filijala i u preko 60 zemalja širom sveta.

Posetite Tehnomedia prodavnicu i izaberite Bosch model po svojoj meri. Bosch primenjuje najsavremenije tehnologije prilikom izrade, modernog su i atraktivnog dizajna i proverenog kvaliteta.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih već 20 godina. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

TehnomediaView all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram