Bosch nudi najbolje

bosch dec x

Prilikom kupovine uređaja ili aparata želite da vaša investicija bude na duže staze. Bosch je odličan izbor. Ovaj brend je sinonim za kvalitet, pouzdanost, dugotrajnost, savršen dizajn i sigurnost.

Nije jednostavno izabrati neki proizvod, jer je ponuda velika i često ste u dilemi za koji da se odlučite: Sa Boschom ste uvek na dobitku. Njihovi uređaji štede energiju, vreme i novac. Bela tehnika, mali i veliki kućni i kuhinjski aparati, električni, akumulatorski ili baštenski alati sa Bosch oznakom su jednostavno savršeni. Neka vaš izbor bude Bosch.

Iz bogate Tehnomedia ponude izdavajamo 3 proizvoda: inverter klimu, bojler i grejalicu.

Jednostavno korišćenje, funkcionalnost, energetska efikasnost i ušteda energije samo su neke od prednosti Bosch proizvoda.

Bosch inverter klima

BOSCH CL3000i-Set 26 WE 9 kBTU

Inverter klima Bosch  CL3000i-Set 26 WE je idealan izbor. Sa njom ćete rešiti grejanje zimi, zahvaljujući inverter tehnologiji i hladiti se tokom vrelih dana. Ona je 2 u 1, nabolji je izbor i najveći štediša struje. U klasi energetske efikasnosti je A++. Kapaciteta je 9000 BTU. Pomoću različitih karakteristika, funkcija i sjajnih performansi, ova inverter klima će učiniti vaš životni i radni prostor prijatnim i zdravim. Ekskluzivni i prepoznatljivi Bosch dizajn će se savršeno uklapiti u vaš dom. Sa ovom klimom bićete bezbedni, sigurni i mirni godinama.

Zaštita od korozije omogućava joj dug radni vek. Radi veoma tiho i nivo buke je 54 dB. Uvek čete imati zdrav i čist vazduh. Na temperaturi do 56 °C je efikasna i-Clean funkcija otklanja štetne bakterije zagrevanjem u isparivaču. Tako se ispušta prečišćen vazduh u prostoriji. Upravljanje je jednostavno pomoću daljinskog upravljača ili Bosch HomeCom Easy aplikacije (Bosch Gateway dostupan kao dodatna oprema). Samo izaberite željenu opciju za hlađenje ili grejanje. Radni režim hlađenja je: -15 / +24 °C , a hlađenja + 50°C .

BOSCH 8000T ES 035 5 BO

Bosch bojler

Bojler se ne kupuje svaki dan i zato je potrebno kupiti proizvod koji će vas dugo i dobro služiti.

Za opremanje kupatila ili kuhinje Bosch bojleri su pravi izbor jer poseduju vrhunske tehnologije izrade i zadovoljiće vaše potrebe. Bojler 8000T ES 035 5 BO je premium električni akumulacioni bojler iz asortimana BOSCHa. Veoma je praktičan. Pojavu kamenca na grejaču neutrališe suvi grejač koji vodu zagrev abez dodira. Bićete sigurni i bezbedni sa ovim uređajem, jer je pouzdan i u radu sa vodom lošeg kvaliteta za razliku od standardnih elektro grejača. Taj suvi grejač omogućava da ne dođe do direktnog kontakta između vode i grejača, jer je unutar rezervoara grejač zaštićen sigurnosnom kapsulom. Njegova zapremina je 35l. Čelični kazan je sa staklo-kermičkom zaštitom. Elektrogrejač je 1200W. Izolacija je 32mm. Ima radni i sigurnosni termostat i ventil. Na displeju će biti prikazani tačni trenutni podaci temperature vode i kodovi grešaka. Podešavanje željene temperature od 8°C (antifreeze funkcija) do 70°C. Povećana je zaštitna magnezijumska anoda. Tu su i priključci za dovod i odvod vode od nerđajućeg čelika.

BOSCH HC 4000-10

Bosch grejalica

Pomoću konvektorske grejalice Bosch ćete najbže i njbezbednije zagrejati prostor u kome boravite. One su i pravo rešenje tokom zimskih meseci, a dobar su izbor i za zagrevanje kada su jutra i večeri prohladna.

Konvektorska Bosch grejalica HC 4000-10 je sa prirodnom cirkulacijom vazduha. Kanali za strujanje vazduha su usmereni na gore i omogućavaju lako strujanje vazduha i veći stepen iskorišćenosti. Ovo grejno telo bez ventilatora koristi prirodnu konvekciju za zagrevanje vazduha u prostoriji. Ova karakteristika čini konvektorsku grejalicu bešumnom prilikom rada za razliku od na primer ventilatorskih grejalica. Baš zbog toga što nema ventilator za vazduh, na najmanji nivo je smanjena cirkulacija prašine i polena. Sa njom ćete biti prezadovoljni, jer je pouzdana, kvalitetna i bezbedna i služiće vas godinama. Bosch konvektor je snage 1000 W  i idealna je za manje prostorije do 12 m2. Ostvarićete veliku uštedu u potrošnji električne energije. Raspon temperature možete podesiti od 12 – 28 °C. Podešavanje je jednostavno putem regulacije sa LED prikazom. Ima zaštitu od pregrevanja, ugrađeni tajmer. Ima sigurnosni termostat i automatski će se isključiti u slučaju pregrevanja i prevrtanja. Poseduje funkciju zaštite od smrzavanja i prskanja vodom. Poseban aluminijumski grejač sprečava sušenje vazduha. Poboljšava cirkulaciju toplog vazduha u prostoriji pomoću velike brzine raspodele toplote. Prepoznaće otvoren prozor i bezbedna je za korišćenje, jer ima i osigurač za decu.

O brendu

Bosch je nemački brend i jedna od najvećih industrijskih kompanija u proizvodnji bele tehnike za kupatila i domaćinstva, elektronike i druge opreme. Odlikuje se vrhunskim kvalitetom. Ova svetski prepoznatljiva kompanija Robert Bosch GmbH prisutna je od 1991. godine u našoj zemlji. U 2006. godini je predstavništvo registrovano kao posebna kompanija i kao regionalno preduzeće Robert Bosch d.o.o. sa sedištem u Beogradu. Ova multinacionalna kompanija posluje u više od 440 filijala i u preko 60 zemalja širom sveta.

Posetite Tehnomedia prodavnicu i izaberite Bosch model po svojoj meri. Bosch primenjuje najsavremenije tehnologije prilikom izrade, modernog su i atraktivnog dizajna i proverenog kvaliteta.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih već 20 godina. Proverite!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *