Tehnomedia u Novom Sadu

x  T.

Veliko interesovanje posetilaca, zadovoljni kupci i odlična atmosfera obeležili su prvi radni dan Tehnomedie u Novom Sadu. Uručeni su i vredni pokloni. Ovo je 59. Tehnomedia prodavnica u našoj zemlji.

Dugo očekivano otvaranje Tehnomedie u Novom Sadu privuklo je dosta posetilaca. Ovaj maloprodajni objekat se prostire na 1 200 kvadratnih metara i najveći je u zemlji. U inovativnom ambijentu i lepo uređenom prostoru smešten je bogat asortiman proizvoda različitih kategorija odličnog kvaliteta i neverovatno povoljnih cena.

foto novagodina

Utisci

Novosađani nisu krili oduševljenje što je Tehnomedia došla i u njihov grad.

Deda Mraz nam je doveo Tehnomediu i hvala u ime svih Novosađana. Oduševljen sam ponudom, ambijentom i cene su vam povoljne. Prodavci su izuzetno ljubazni i uslužni. Moram da pohvalim i ove nagrade koje su vredne i evo ovde su tako da možemo svi da ih vidimo, a ko dobije odmah nosi kući, tako da je sve transparentno i pošteno. Svaka čast,” rekao je Petar Minčić.

“Najzad ste došli u Novi Sad, ne znam zašto smo morali toliko dugo da čekamo? Šalim se. Vredelo je čekati, jer zaista sve pohvale za Tehnomediu, uslužnost je na viskom nivou, ponuda odlična…Imamo i popuste, delite kako vidim i skupe poklone i nadam se da ću možda i ja dobiti nešto. Sigurno ću ovde kupovati i na dalje“, iskren je bio Dragan Todorović.

“Sve pohvale. Ovako veliki asortiman robe koji imate u prodavnici nismo još nigde našli. Svaka roba vam je dostupna i vizuelno što na primer nije slučaj na drugim mestima. Posebna pohvala za dodatni popust. Oduševljena sam kako ste lepo uredili prostor i sve je lepo. Niko kao vi ne deli ovako skupe i vredne poklone tako da ste me i zbog toga oduševili. Želim vam dobrodošlicu i puno sreće i uspeha,” kazala je Ana Alađi.

Dobitnici vrednih poklona

Najvredniji poklon, Samsung Qled televizor smart 4K vrednosti od preko 120 000 dinara, uručen je Stevici Monić iz Temerina. On je bio deseti kupac sa računom preko 50 000 dinara.

Iznenađen sam, nisam ovo očekivao, zaista. Svaka čast za Tehnomediu, oslobodili ste nas troška, jer smo inače planirali da kupimo televizor i gledali baš ovaj model. Nastavićemo kod vas da kupujemo, definitivno. Usrećili ste moju porodicu”, rekao je Stevica, nakon što smo mu saopštili radosnu vest.

This image has an empty alt attribute; its file name is 269750842_596993694859883_3531734874064324186_n.jpg

Katarina Vig iz Zrenjanina je dobila mobilni telefon Motorola G9 plus i slušalice. Ona je bila prvi kupac čiji je račun kupovine iznosio više od 10 000 dinara.

  n

Siniša Alačević iz Bačke Palanke je dobio Marvo gaming stolicu. Njemu je poklon pripao kao prvom kupcu koji je kupio gaming opremu u iznosu većem od 8 000 dinara.

  n

Nada Čičić iz Novog Sada je kao 59. kupac na poklon dobila Midea frižider.

  n

Đuro Petović iz Kotora je kao 118. kupac dobio mobilni telefon Honor 20 pro.

  n

Đorđe Karanović iz Bačke Palanke je kao 177 kupac dobio Bosch sudomašinu.

dobitnik sudomasine djordjekaranovic

Dragan Maričić iz Novog Sada je dobio na dar Whirlpool veš mašinu, jer je bio 236 kupac po redu.

vesmasina draganmaricic

Dragan Dožaj iz Novog Sada je dobio Xiaomi tablet Pad 5 kao 295 kupac.
dragandozaj dobitnik

Braco Glamočak iz Novog Sada kao 354. kupac je na poklon dobio Philips 2-u-1 štapni i ručni usisivač.

  n

Adresa

Tehnomedia u Novom Sadu se nalazi u Rumenačkoj 150 u Tržnom centru Merkur.

Radno vreme je radnim danima i subotom od 9 do 21 sat, a nedeljom od 10 do 21 sat.

foto novogodisnja

Tehnomedia u Novom Sadu je pravo mesto sigurne i dobre kupovine sa maksimalnim izborom po minimalnim cenama. Kupite, uštedite i platite i do 36 mesečnih rata bez kamate. Ljubazni i obučeni prodavci su spremni da odgovore na svako vaše pitanje, pomognu oko izbora uređaja ili aparata i reše dileme koje imate.

Tehnomedia je 20 godina drugačija od drugih. Proverite!!!

(I još malo atmosfere s otvaranja…)

  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n
  n

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *